Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryszard Chomicze Serce

Zlapalem dziewczyne na klamstwie a ona zwala wine na mnie i to ja jestem zly

Polecane posty

Mówiła, że jest już w domu i leży w łóżku. A okazało się że balowała z koleżanką na imprezie. Dowiedziałem się o tym przypadkiem bo jej sam zadzwonił telefon i mnie obudził ( o 1 w nocy :o ) ona nic nie mówiła, ale słuszałem hałas i muzyke - typowa impreza. Napisałem do niej rano że mnie oszukała to do mnie wyskoczyła z fochem że jej nie ufam, że sprawdzam i ona sie na mnie zawiodła, nie wiedziała że ja takim idiotą się okażę. Nie dała sobie nic powiedzieć tylko cały czas zarzuty w moją stronę. Ze ona nie życzy sobie bym ja sprawdzał itd oraz bezpodstawnie oskarżał. Ze pewnie ktoś inny dzwonił a ja ją oskarżam. I teraz nie odzywa sie do mnie od dwóch dni, siedzi sfochowana i czeka aż ja ją przeproszę :-o O co jej chodzi ?

Gość pelasia pelasia
ale prowo,ja pierdykam :classic_cool:

Jaka prowokacja ? Tak na prawde było :-o Znajomi smieją sie ze mnie, że jestem z taką idiotką :-o Ale ja ją na prawde kocham Tylko jak zmienić jej nienormalne zachowanie ?

Gość najlaska nebeska
Nie zmienisz. Biedaku. Znajomi mają rację :(

Gość bebebebebeebbbee
tak,byla idiotka ze byla z takim facetem jak Ty :classic_cool:

Gość najlaska nebeska
Pokaż jej telefon - że dzwoniła, i o której. Masz na pewno taką opcję: historia połaczeń przychodzących... i ona się nie wywinie.

Jak zmienić? NIe napisałeś nic o tym co jej powiedziałeś! Wystarczyło napisać jej smsa, że następnym razem niech zablokuje klawiaturę jak jest na imprezie i niech sprawdzi połączenia wychodzące. Jeżeli rzeczywiście do ciebie dzwoniła to nie ma prawa cie oskarżać!

Dobra, ale ja z nia rozmawiałem o 22 i mówiła że już w domu jest bo sie źle czuje i w łóżku leży. Życzyła mi miłej nocy i niby poszła spać. A później w nocy taki telefon :-o I jeszcze z pretensjami do mnie że ją oskarżam, nie ufam i w ogóle zachowałem sie po hamsku wmawiając jej, ona sie nie spodziewała tego po mnie i zawiodła się. A teraz ma focha i jest obrażona wielce, czeka na moje przeprosiny :-o

Gość pelasia pelasia
Ryszard-schowaj sie w swojej chomiczej dziurze i przestan p.i.e.r.d.o.l.i.c :classic_cool:

Zabierasz czas ludziom takimi bzdurami. Wina jest jej a jak ona tego nie rozumie tzn. że szuka pretekstu, żeby zakończyć ten związek bo nie dajesz jej swobody. Albo ty jej przestajesz ufać i pójdzie teraz reakcja łańcuchowa i w ostateczności i tak zerwiecie ze sobą. Albo to jest głupia prowokacja ..

Powiedziałem jej, że wyraźnie mnie okłamała że tu w telefonie mam dowód ( tak mam taką opcję jak rozmowy przychodzące :classic_cool: ) ale ona nie dała dojść do słowa i krzyczała że jak ja mogę ją oskarżać to niedopuszczalne a jej matka jest oburzona że ją tak traktuje ( ciekawe jak się dowiedziała o tym ? czyżby wszystko pieldolila mamusi ? ) i w ogóle że zawiodła się na mnie. Po czym rzuciła słuchawkę i później nie odbierała telefonów. A teraz ona tylko do mnie pisze że oczekuje na przeprosiny bo nie zasłużyła sobie na takie potraktowanie. Co bym jej napisał to dostaje sms tej samej treści - oczekuje na przeprosiny albo jesteś facet bez klasy :-o

Gość pelasia pelasia
autor zrobil prowo a wszyscy sie nabieracie :classic_cool:

Gość pelasia pelasia
te,Rysiek-zapomniales lekow na sniadanie prawda i sie pogorszylo? :classic_cool:

Pelasia o co ci chodzi ? I dlaczego wklejasz te same teksty na kilku topikach ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4110284 Nauczyłaś się jednego tekstu przez cały dzień i teraz szpanujesz ? :classic_cool:

Gość pelasia pelasia
bo te dwa topiki sa Twoje :classic_cool:

bzdury i jeszcze raz bzdury opowiadasz .... Napisz jej w takim razie, że matkę oszukasz, ojca oszukasz ale siebie nie oszukasz, i że masz jej dosyć.. i nie pisz do niej.. czekaj aż sama się zacznie kajać. Albo olej szmate!

Gość hheehehe
pelasia nie ma życia

DZiewczę ma kochającego frajera, ale lubi co najmniej poflirtować na boku. Rób tak dalej a czarny dzieciak Ci się urodzi :o