Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrewqwertyuiop

dlaczego jestescie nieszczęsliwi ??

Polecane posty

Gość poiuytrewqwertyuiop

jw

Gość
dlatego ze z piciem musze zaczekac dopiero do jutra, a nie moge podebrac wina z lodowki, bo moj facet sie skapnie:o

Sklepy są dzisiaj otwarte. Nigdy nie odkładaj do jutra tego, co możesz zrobić dzisiaj :)

Gość
klon, nie moge. bo to juz bedzie alkoholizm. poczekam, czekajcie, a bedzie wam dane, czy jakos tak. czy doba musi miec 24h?:(

Gość asdasdasdsdasdasd
bo chce zerwac ze swoim facetem bo jest za niski ale szkoda mi go bo jest taki zakochanyyy

Alkoholizm to jest wtedy, jak pijesz przed południem. Ja mam dziś kaca giganta. Czuję się tak, jakbym całą noc turlał się ze schodów. Ale czy to jest wystarczający powód żeby nie pić ? Nie wpadajmy w paranoję :)

Gość
no tak, ale bede pic jutro, pojutrze, w piatek i sobote. w niedziele pewnie poprawie. moge sie dzisiaj napic? z jednej strony co mi to robi za roznice ale z drugie... boje sie ze jak Maciek z Klanu bede podbierac rano browar z lodowki😭

Gość a4324234
maciek z klanu podbiera rano browara z lodowki? :O ale jaja :D bedziesz jak hanka mostowiak :D

Gość
a wlasnie, bedzie dzisiaj hanka! ciekawe czy znow sie natrzepie.. mayor - glowa do gory, ulozy sie;)

Gość
mayor - oszalalas? ile masz lat? tez tak kiedys myslalam, gowno prawda, rozejrzyj sie w okol, na pewno nie jestes sama:) trening.... w sumie dobry kamuflaz i nikt sie nie zorientuje.. to moze dzisiaj do m jak milosc sobie otworze malego calsberga?;)

Jestem nieszczęśliwy, ponieważ leży to w mojej naturze :)

Gość poiuytrewqwertyuiop
ja jestem nieszczęsliwa bo : mam niską srednia- 3,5, brakuje mi kasy, zgubiłam kurtkę :( chce umrzec :(

Gość Holland in the Poland
bo jestem przykładem genetycznej depresji:) szczęśliwym się bywa czasami....jestem stara i chcę jechać nad morze-przyzwyczajać się do piachu

Gość soria moria
bo rozstalam sie z ojcem mojego dziecka i mi smutno....szcżescie odeszlo.odpłyneło,psia mac.