Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenadina zmroku

co oni w niej widza

Polecane posty

Gość grenadina zmroku

na kazdej imprezie otacza ja wianuszek facetow. niepiekna. ma full rozstepow wągry i naturalne blond wlosy.nie jest szczupla 168/64 kg. na imprezy nie chodzi ubrana wyzywajaca. czesto zwykly czarny tshirt, koszule, dzinsy i sportowe buty. i wlasnie na nia leca przystojni faceci. robi lekki makijaz ale ma obgryzione paznokcie. ja prostuje wlosy robie makijaz bo chce ladnie wygladac, mecze sie w szpilkach a ona ma do swojego wygladu taki olewacki dystans. ostatnio nawet widzialam ze pijac desperadosa oblala sie i widzial to chlopak z ktorym flirto owala. a ona nic. zamaist isc do lazienki wyczyscic to dalej w najlepsze sie bawila. nigdy nie daje nikomu swojego tel bo jak mowi ona na imprezie tylko dobrze sie bawi. tanczy odwaznie w stylu shakiry ale podobno chlopacy nie lubia wyzywajacych w tancu dziewczyn. a ona przytula sie. wiec co w niej takiego jest ze nawet facet w szatni zagaduje ja odbierajac kurtke. jak idzie do toalety w klubie to wiekszosc facetow przyglada sie jej no wiec jak? co w niej widza?

widać żę jest naturalna w zachowaniu i wyglądzie, pewnie ma miły charakter i wygląd twarzy i nie stara się wyglądać jak słodka idiotka

widać że akceptuje siebie, jest naturalna i pewna siebie a to podobno przyciąga ludzi

Gość grenadina zmroku
jest pewna siebie. ostatnio pytalam o czym gada z facetami z ktorymi tanczy... a ona odpowiedzialo "ostatnio jeden zapytal gdzie sie tak nauczylam tanczyc - odpowiedzialam - mam to we krwi" zwalilo mnie to z nog. nie wywodzi sie z rodziny tancerzy nie ma jakis egzotycznych korzeni nie robila zadnych kursow tanecznych... na szczescie mam honor i tak nie odpowiadam

Gość le fik
facetom kryteria się obniżyły, dziewczyna jest miła sympatyczna łatwo nawiązuje kontakt, to się dobrze przy niej czują i gdy patrzą na nią uważają, że nie muszą się w ogóle starać bo ona też się nie stara każdy myśli, że taką to przecież przeleci ja tam wolę takie zadbane i bez wianuszka idiotów :p

Gość guma balonowaaaa
moze i masz honor ale chyba nie masz poczucia humoru :O Wyluzuj troche i badz naturalna a nie, robisz sie na bostwo i wciaz pewnie sztywno siedzisz, uwazajac na to zeby makijaz sie nie rozmazal, fryzura nie rozpadla, ciuszki nie pogniotly, a do tego przez kilka godz. masz na stopach te swoje niewygodne szpilki, co pewnie odznacza sie na twojej twarzy- grymas bolu i zmeczenie :D ;)

Gość grenadina zmroku
wiadomo ze na impreze nosi sie szpilki zeby wygladac kobioeco. uwazam zyby sie nie poplamic bo przeciez pierwsze wrazenie dla faceta jest najwazniejsze

Gość grenadina zmroku
no chlopacy powiedzcie co was kreci w takich laskach? niby lubicie zadbane szczuple a jak przyjdzie co do czego to jest inaczej?...

Gość faficzek
tak i pierwsze wrazenie: ale wypindrzona paniena

Gość grenadina zmroku
zatem lepiej byc niezadbana?

Gość 1234567.........
nie o to chodzi żeby być zaniedbaną a zwyczajnie sobą :)

Być zaniedbaną jest bardzo niedorze. Przecież Twoja kumpela nie jest zaniedbana tylko naturalna.

Gość grenadina zmroku
sory ma obgryzione paznokcie. mowie jej zeby sobie zrobila tipsy bo przeciez obgryzione paznokcie wygladaja oblesnie. a ona ze woli swoje krociotkie niz tipsy. nie odchudza sie przed latem mimo ze ma maly brzuch. to jest naturalnosc?

Gość hehehheheheh
nie ma tipsów i nie odchudza sie = naturalnosc a ty co myslalas pusta ruro ?

Gość grenadina zmroku
niestety nie ma naszej klasy bo dalabym link na zdjecia. nie wiem czy zbyt wysokie bmi to naturalnosc

Gość faficzek
Ty jestes po prostu wypindrzoną blondi ktora zazdrości koleżance. Jest naturalna, ma w dupie co mysla o niej inni a pewnie w szczegolnosci Twoje zdanie ma gdzieś dlatego tak sie wkurzasz

Gość grenadina zmroku
jestem brunetka

Gość grenadina zmroku
no odpowiedzcie mi