Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniczna panikaraAAAz góry d

Czy tos z was miał leczoną górna jedynkę???

Polecane posty

Gość gość
Ja jedynki gorne leczylam juz 4 razy i dolepialam ze 15 :-( mam w nich podolepianych kilka kawalkow masakra !!boje sie korony bo mam jedna i sie szczelina zribila :-(

Gość sportowiec1990
witam górne bolą dolne też bolą są najbardziej unerwione miałem poważny problem z zębami ale już jestem bardzo zadowolony jestem na półmetku ostania fazą będą mostki trzeba dobrać właściwego dentystę przyznam ostatnio mój robi mi zęby bez znieczulenia najgorsze co mnie spotkało leczenie górnej jedynki bolało jak cholera miałem całego zęba borowanego aż do nerwu ale jestem zadowolony za kasę zrobią ci profesjonalnie ale gorzej boli nie dość że robi za kasę to bez znieczulenia i najgorsze robi o wiele większą dziurę żeby wsadzić plombę na fundusz na szybkiego najlepszym moim zdaniem zabiegiem leczenie kanałowe no i dłutowanie zębów mówię ze znieczuleniem do dziś oczywiście wyrywanie zęba mi puściło więc wm co mówię już nie mogę się doczekać jak znów siądę we wtorek powiem który ząb a ta powie e bez znieczulenia nie powinno boleć a będzie już 20 raz nie licząc te dni co mnie nie było czy jej więc powiem szczerze leczcie zęby zanim będzie za późno ja nie leczyłem a teraz muszę wydać majątek na mostki życzę powodzenia 3m cie się ..

Gość jedynkowaa
ja ide jutro na leczenie gornej jedynki,bo mam plaamkę pr*****cową na styku z dwójką.Mam tą plamkę juz z 2 lata i kazali ją obserwowac,ale chyba zdecyduję sie wkoncu na małą plombę. Leczenie zebów od 3 do 3 jest refundowane na NFZ (plomba chemoutwardzalna), i nie wiem c zy wiecie ale idac na NFZ macie zawsze prawo domagania się znieczulenia!!! :) Po co przepłacać prywatnie ,skotro mozna sobie zaplombowac na NFZ (chemoutwardzalna owszem zciemnieje po 10 latach,ale jest lepsza niz czarna). Ktoś tu pisał z dumą,ze leczy sobie zęby kanałowo bez znieczulenia. A co w tym nadzwyczajnego???:P Mi tez pare razy juz zatruwali zęba na żywca (w domu bolało po tym 4 godz),i dwa tygodnie pozniej ząb jest juz martwy i wtedy mozna czyscic te kanały bez znieczulenia.

Gość gość
Ja miałam dziurę na styku jedynki z dwójką i zaleczyła mi je bez znieczulenia, bo powiedziała, że nie ma potrzeby. Trochę bolało ale jakoś przeżyłam:)

Gość gość
Ja w wypadku na rowerze wybiłem sobie obie jedynki i miałem je leczone kanałowo. Pierwszą ze znieczuleniem a drugą już bez, bo i tak była martwa :P

Gość Aneczkaa222
Ja mam potwornie słabe zęby więc prędzej czy później dziura pojawiła się także w jedyne… Nie był to koszmarny ubytek, ale do dentysty musiałam iść wiadomo. Z polecenia poszłam do pani Klaudii Caban z White Dental Clinic i rachu ciachu i po sprawie. Dała mi znieczulenie więc nic nie bolało, nie ma się co bać! Miałam gorsze rzeczy już z zębami robione ;p

Gość Inga67
Ja to mam akurat blisko zawsze do dentysty, bo mieszkam na Bielanach i chodzę od lat do dr Kowalika na lektykarską. Ale jedynki nigdy nie miałam robionej :) Na szczęście!