Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju...................

Chciałabym być mężczyzną...

Polecane posty

Mężczyznom łatwiej w życiu, mają większy posłuch, większe pole manewru, więcej się im wybacza, mają dużo fajnych lasek do wyboru, nie muszą się malować i kupować co chwilę nowych ciuszków, to oni wymagają, a nie od nich się wymaga. Itepe, itede. Fajnie być facetem, nie ma co! :D

A Wy, miłe Panie, nie chciałybyście?

Gość havier solana
A ja chciałbym być kobietą. Dla faceta seks to włozyć i wyjąć więc jak mam ochotę na bzykanko , idę do klubu , puszczam oko i bezproblemowo wyrywam gościa na calutką noc !!! A faceci muszą się namordować , nagadać , nachodzić, nastawiać drinków a i tak nie wiadomo czy coś z tego wyjdzie... Ech życie

Ale co za problem? Jedna Ci odmówi - idziesz do następnej. :D

BNB:D Przecież kobiety nie patrzą na wygląd - ważniejszy jest charakter. :P Więc tym bym nadrabiał, gdyby mi Bozia urody nie dała. Zresztą, czy jakiś facet się swoją urodą przejmuje? Prawie każdy uważa się za niewiadomo kogo :D

"Przecież kobiety nie patrzą na wygląd - ważniejszy jest charakte" to czemu zwykle brzydkie/nieatkracyjne fizycznie typy są same? maasz pewnie takich kolegów... fajny kolega ale nie ma tego czegoś. znaczy źle wygląda 🖐️ :P

Gość przegrałyśmy życia...
faceci nie mają okresu i zarabiają więcej niż kobiety na tych samych stanowiskach poza tym nie stwarzają sobie sztucznych problemów.. nie mają rozterek uczuciowych.. zmian stanów emocjonalno psychicznych.. nie muszą rodzić dzieci.. są beztroscy i nie przejmują się niczym.

wiesz było takie badanie co do podziału pieniędzy... m. in znajduje się w serii badań na płeć mózgu... oczywiśce są też różnice kulturowe... ale z tego wynika, że kobieta podejmując decyzję o proponowanym podziale pieniędzy zawsze zadowala się sumą niższa niż mężczyzna :D znaczy nie macie testosteonu więc przegrywacie w negocjacjach płacowych i za mało sobie życzycie :P

Gość architekt8585
Ju .... nie kazdy lubi dostawac kosza. Wiesz jak wtedy spada samoocena, ale wy sie oczywiscie zawsze dziwicie czemu do was faceci nie zagaduja.

>> Wiesz jak wtedy spada samoocena Dostałem w życiu setki koszów; bylem wysmiewany, ponizany, popychany, a czasem nawet opluwany :o Ale nie poddaje się i nadal śmiało podrywam wulgarne suczęta ;)

Gość architekt8585
Zygus bo ty nie bierzesz tego na serio. Dzis masz jedna, jutro inna. jedna da kosza druga nie. Wszytko zalezy od tego jakie kto ma priorytety. jesli ktos szuka kogos na stale to jzu nie jest tak fajnie dostac kosza.

No ale na początku dostajesz tego kosza, nie? Chyba że udajesz jej kolegę, a potem, powiedzmy, po roku znajomości, odkrywasz się, że Ci się podoba... Tak się tego nie robi. A kosz od nowopoznanej laski nie boli przecież.

A co do wyglądu, to bez przesady. Nikt nie wygląda tak strasznie, żeby nie mógł się komuś spodobać! Więc albo źle mierzy, albo ma niepotrzebne kompleksy :)

Gość architekt8585
No to ja jestem jakis inny bo ja sie przejmuje nawet ocenami osob, ktorych nie znam.

To się przestań przejmować :)

Gość architekt8585
Latwo mowic to kobiecie, ktora nie musi odwalac czarnej roboty. A tak poza tym to co dla ciebie znaczy "zle mierzy". Mam sie uganiac za kims kto mi sie w ogole nie podoba ?

Mam burzę, więc napiszę krótko. Masz podrywać KAŻDĄ, która Ci się podoba. :)

Gość architekt8585
Eee tam mezczyznom nie jest latwiej w zyciu. A jak komus brakuje pewnosci siebie to i tak nie podejdzie i nie bedzie podrywal no chyba ze sie upije wtedy to juz wszystko jedno :/

Ju.. oni wcale nie mają ta łatwo, lekko i przyjemnie jeśli chcą być prawdziwymi facetami to: -Muszą być naszą podporą i filarem -Muszą być silni, mądrzy, zaradni, inteligentni, rozsądni a do tego szaleni, z poczuciem humoru, ogromną fantazją -Muszą znać się na wszystkim- być hydraulikiem, stolarzem, elektronikiem, elektrykiem,mechanikiem samochodowym, budowlańcem itd. w jednym -Muszą się ciągle domyślać „o co jej chodzi” -Nie mogą sobie zwyczajnie popłakać jak mają gorszy dzień -Muszą być zawsze gotowi do seksu -Muszą więcej zarabiać, mieć wyższe stanowiska Przykłady można mnożyć, kobietą być jest łatwiej

Żarówko, ale to nie tak! Oni chcą być naszą podporą i filarem, bo lubią czuć się potrzebni. Zresztą, coraz mniej facetów ma taką potrzebę, a raczej oczekują tego od kobiety. Nie muszą silni, mądrzy, zaradni, inteligentni, rozsądni a do tego szaleni, z poczuciem humoru, ogromną fantazją - im się i tak wydaje, że tacy są, jacykolwiek by nie byli. Nie muszą znać się na wszystkim- być hydraulikiem, stolarzem, elektronikiem, elektrykiem,mechanikiem samochodowym, budowlańcem itd. w jednym - od tego są specjaliści Nie muszą się ciągle domyślać „o co jej chodzi” - mogą olać, jak kobiecie przejdzie foch, to się sama do nich zgłosi. Mogą sobie zwyczajnie popłakać jak mają gorszy dzień - ale po co płakać, skoro jest alkohol no i kobieta, na której się można wyładować. Nie muszą być zawsze gotowi do seksu - oni inaczej nie potrafią Nie muszą więcej zarabiać, mieć wyższe stanowiska - to jest im dane od losu.

Gość dsdddsfdsf
ja sie ciesze ze jestem kobietą. lubie swoje delikatne cialo, delikatna psychikę. nie wyobrazam sobie miec msekiego ciala, ciesze sie, ze jestem kobietą i niech tak zostanie.

No tak, Żarówko. Ale i tak to z chęci powinnno płynąć. Choć masz rację, oczekiwania względem prawdziwego mężczyzny są spore. Tylko po prostu w dzisiejszych czasach nie ma obowiązku im sprostać. No i jeszcze jedna ważna sprawa - jakbym miała pena, bawiłabym się nim codziennie :D

Co ty ju…chyba przez pierwsze kilka dni a potem byś zaczęla się zastanawiać czy : -nie jest za mały, -za duży, - za chudy, -za gruby -nie taki, -że nie staje albo - staje za często i w niewłaściwych sytuacjach, zabawa nieswoim penem jest fajniejsza ;) Zauważ,ze mężczyźni nie poprawią sobie w mig humoru fryzjerem, zakupami czy czekoladą :D

Chyba z tych trzech tylko czekolada się sprawdza :D:P Wydaje mi się, że sporo kobiet byłoby bardzij męskimi mężczyznami niż ci "prawdziwi"

Gość niezła baba ale...
też wolałabym być facetem, bo nie muszą tak liczyć tych cholernych kalorii, trochę grubszy, trochę chudszy i tak jest git, a człowiek? na to uważać, tamtego sobie odmawiać, to wypada tamto nie, zakląć nie możesz...