Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarkaaa

esg dzoewicy

Polecane posty

Gość klarkaaa

Czy jest to możliwe by przebic błonę dziewiczą podczas usg przez pochwe? Miałam takie badanie robione. Jeszcze nigdy nie współżylam. Po badaniu pojawiło się małe plamienie. Czy ta lekarka przebiła mi błonę? Nie pytała mnie czy kiedykolwiek współzyłam, ja tez jej tego nie mówiłam. Kazała się połżyc na kozetce i zrobiła badanko. Czytałam że jeśli u dziewicy trzeba wykonać usg to robi się to przez odbyt a ona zbadała mnie przez pochwę, czy to znaczy że już nie jestem dziewicą?????Co mam powiedzieć teraz mojemu chłopakowi???

to trzeba było powiedzieć!!!!!!! mogła uszkodzić a chłopakowi powiesz, że cnotę z kobietą straciłaś.

Gość poprawka ona nie
straciła cnoty z kobietą a z aparatem do usg :D oryginalnie :D kolezanki jej pozdychają z zazdrości :D

Gość hfurfhierhfr
aparat do usg... słowa "mieć niezły sprzęt w sobie" nabierają nowego świeżego znaczenia :)

Gość Karmelowa panna
co to za lekarka ze sie nawet nie zapytala czy wspolzylas;/ mnie sie pytal lekarz czy jestem dziewica czy rodzilam....

Gość gfhyty7
a przyjemnie ci bylo chociaz podczas tego tracenia cnoty? :P a powaznie to nie rozumiem czemu tak lamentujesz, to tylko kawalek blony, co ci po nim, dziewictwo to stan umyslu a nie ten ohydny fald blony :O