Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plask trzask i po krzyku

czy wierzycie w takie cos jak uroki milosne?

Polecane posty

zreszta on wykazywal mna zainteresowanie juz z dobry rok temu, w trakcie spotykalam sie z kims, potem przez pol roku bylam sama, ale o nim nie myslalam w ten sposob

ale po co mi jakas strona gdzie sie rzuca uroki, przeciez ja nie chce nic takiego robic :o zreszta nie wierze w te str w necie

zle zaklecia : brzydki oddech, okropne wlosy :D :D :D :D ahahah dobre

Gość wejdz na to forum
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468 tam wchodzi wielu ezoterykow. zadaj pytanie jak sprawdzic czy ktos rzucil na ciebie ryt, albo poszukaj takiego tematu w forumowej wyszukiwarce

Gość wejdz na to forum
skasuj spacje w linku

ja pierdole : nie wiem jak pachnie nic nie czulam od niego jak sie usmiechnal to widzialam zolte krzywe zeby przysiedam! sympatyczny byl tak jak zwykle dotknal mnie nawet probowal objac, ale nie robil tego pierwszy raz nie widzialam go w towarzystwie zadnej dziewczyny ani dziewcyzn nie snil mi sie nie bylam swiadkiem zadnej jego rozmowy bo wczesniej sie z nim dlugo nie widzialam nie zaimponowal mi glos ma normalny rozbawil? nie przypominam sobie :o

wejdz na forum dzieki :) wlasnie sobie tam szperam

nie wiem no mysle o nim ciagle, non stop, nie wyobrazam sobie zadnych konkretnych sytuacji, ale np wiem ze gdyby sie teraz obok mnie pojawil to chyba rzucilabym mu sie na szyje, nie moge za bardzo jesc bo jak pomysle o nim w trakcie to mi to staje w gardle, nie wyobrazam go sobie, tylko czuje ze musze go zobaczyc, spotkac sie z nim, czuje sie takim wiezniem wlasnych mysli, wlaze na jego grono i nk nawet jak idiotka :o

po prostu wiem ze gdybym sie z nim spotkala to chyba nie moglabym sie mu oprzec :O :o a musze jeszcze spotkac sie z nim odebrac te notatki:o najgorsze jest to ze on w ogole nie jest w moim typie, w ogole, ma okropne zeby, krzywe i zolte, ma kucyka, chodzi w jakichs plaszczach, no w oogle nie moj typ :O :O w ogole inni znajomi, inne zainteresowania, dlatego do glowy przyszl ymi nawet te uroki chociaz wiem ze to na maksa glupie

Gość wejdz na to forum
dla mnie to wyglada na ryt uczuciowy, dzialanie na twoja podswiadomosc za pomoca wysylania silnej energii. sa osoby, ktore potrafia to robic mimo, iz wiele osob w to nie wierzy.

Gość O Rany..
..boskie!.. Normalnie - spisek na Cnotę... :D

ja pierdole ---> :D :D :D :D wiesz czesc z tych rzeczy moze byc nawet prawda :D wejdz na to forum ---> a czy mozliwe ze on to robi dzieki moim notatkom ktore maja duzo mojej energi (nie wiem jak to ujac mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi ) jak to czytam to brzmi to glupio ale nie wiem jak to wyjasnic

o Rany moja cnota juz dawno w lesie :D

nie wiem, a moze ja sie po prostu zakochalam w takim typie? taki grom z jasnego nieba ?:O :o

Gość wejdz na to forum
wystarczy jakis przedmiot, ktory nalezy do Ciebie, Twoje foto i dane : imie, nazwisko i data urodzenia

on chyba nie ma mojego zdjecia, nie wydaje mi sie zeby mial je skad miec

Gość wejdz na to forum
masz takie objawy jak obsesyjne myslenie o nim? cos wewnatrz mowi ci , ze on jest tym jedynym i kieruje Cie do niego? Odczuwasz jakas wewnetrzna walke w sobie, jestes zdezorientowana?

Gość wejdz na to forum
jesli rzucal sam ten ryt , to fotka nie jest mu potrzebna, bo ma Twoj wizerunek w pamieci. Ale raczej skorzystal z pomocy kogos , kto sie tym trudni. Pomysl czy nie mogl miec Twojego zdjecia z jakiegos portalu np. NK lub od kogos znajomego. Mogl Ci tez zrobic fote z zaczajenia. Tacy ludzie to desperaci i do wszystkiego sa zdolni

obsesyjnie mysle o nim, odczuwam walke i jestem zdezorientowana bo do momentu tego spotkania nie myslalam o nim wcale, a od tamtego dnia nie ma minuty zebym o nim nie myslala.Spotkalam sie wczoraj ze swoim kolega, tez wolnym, o wiele przystojniejszym,fajniejszym, ciekawszym od tamtego, tym kolega bylam nawet wczesniej zainteresowana, a teraz to myslenie o tamtym wszystko mi przeslania, cos w srodku mowi mi ze to tylko on sie liczy :o w ogole gadalam wczoraj z kolega i myslalam o nim :o jak dostawlam smsa to mialam nadzieje ze to od niego itd :o

nie mam zdjec na nk i gronie, od znajomych ? nie wiem chyba nie bardzo

Gość wejdz na to forum
potrzebne Ci oczyszczenie, ale najpierw dobrze by bylo sprawdzic Twoja aure

wejdz na to forum latwo powiedziec, ale ja nie mam znajomych "w tych kregach" :o nie wiem w jakis sposob moglabym sprawdzic ta aure

Gość wejdz na to forum
jesli bedziesz szukac takich osob , ktore zajmuja sie czarostwem to nie korzystaj z uslug: magiczne pogotowie, Maria Bucardi, Ewa janson Aneta z Wroclawia, Adamus. To są sciemniacze, ktorzy szukaja naiwnych i robia spora kase na nich

ja w ogole nie znam taki osob, wiec musialabym i tak liczyc na lud szczescia zeby trafic na kogos kompetentnego, zreszta zebym posunela sie do placenia za odczynanie jakichs urokow to czuje ze musialabym byc w naprawde skrajnym stanie juz :O

Gość wejdz na to forum
Kochana nie umiem Ci pomoc , bo liznelam tylko teorie, nie praktykowalam. Znam osobe , ktora jest pewna co do oczyszczania ale nie dam Ci namiarow tu na nia. Jak chcesz to daj mi jakis mail do siebie, tam Ci moge podac namiar na nia.

Gość wejdz na to forum
Nie wiem czy kogos znajdziesz, kto zrobi to gratis

w dodatku nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie ale mniej wiecej od tamtego czasu jakis obcy nr puszcza mi kilka razy dziennie sygnaly, jak oddzwaniam nie odbiera, napisalam smsa zeby ten ktos sie przedstawil i dostalam odp ze mam oddzwonic to sie przedstawi, nie oddzwonilam tylko odp ze jak nie to nie i dostalam kolejnego ze mam oddzwonic, nie zrobilam tego, ale sygnaly nadal sa, z 6 -7 razy dziennie, nie znam tego nr, moze to pomylka, zbieg okolicznosci ale tak mi sie przypomnialo

ja pierdole po co ?:o jak komus zalezy na kontakcie ze mna to sam sie powienien przedstawic

to niech sam zadzwoni, dlaczego oczekuje ze ja to zrobie

zreszta sadze ze to pomylka i nie ma zwiazku z cala sytuacja, tak o tym wspomnialam, bo wczesniej nei wiazalam tych dwoch faktow ze soba