Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plask trzask i po krzyku

czy wierzycie w takie cos jak uroki milosne?

Polecane posty

Gość useless
i co, zadzwoniłaś? Bo czytam ten topik od początku i tak się jakoś wciągnęłam...

nie zadzwonilam i chyba nie zadzwonie, jakos sie boje nie wiem o co chodzi :o sluchajcie sygnaly zaczely sie wlasnie mniej wiecej niecaly tydz temu i jak oddwanialam na poczatku to ktos sie wylaczal, w koncu dzisiaj napisalam smsa zeby ten ktos sie przedstawil i on odp zebym zadzwonila to sie przedstawi, napisalam ze jak nie to nie ale zeby chociaz napisal skad ma moj nr i ten ktos znowu odp zebym zadzwonila, nie zadzwonilam, a od tamtej pory mialam kilka sygnalow :o

przeciez gdyby komus zalezalo na kontakcie ze mna to sam by zadzwonil a nie puszczal sygnaly prawda ?:o mam nadzieje ze to pomylka nie zwiazana z tematem

Gość useless
ja chyba nie wytrzymałabym i zadzwoniła, no ale Twoja decyzja :)

Gość wejdz na to forum
Podam Ci sposob na oczyszczenie ale nie daje 100% gwarancji, ze podziala. garść soli (może być zwykła sól kuchenna), olejek sandałowy, biała świeca. Do wanny z gorącą wodą wrzucić sól, następnie parę kropel olejku sandałowego, oczywiście wszystko przy zapalonej świecy (pamiętać należy o tym, by nie zapalać świecy od zapałki, najlepiej od drewienka, albo kawałka papieru). Następnie zanurzyć się w wodzie (maksymalnie do 5 minut) wizualizując jednocześnie wszystko co nas hamuje, dokucza, wszelkie negatywne energie, które oblepiły nas swą pajęczyną, jak wszystko to rozpuszcza się/ znika w wodzie. Dobrze jest w tym czasie na moment zanurzyć się w wodzie zupełnie - (łączenie z całą twarzą pod wodę). Następnie wypuścić wodę mówiąc przy tym: "Wypływa ze mnie choroba do wody i prosto do morza". Następnie po wypłynięciu całej wody należy wziąść prysznic, aby zmyć resztki naenergetyzowanej negatywnie wody z solą. Po wyjściu z wanny należy zgasić świeczkę, ale nie przez zdmuchnięcie.

Gość wejdz na to forum
co do tych telefonow, to mysle iz chodzi o to bys byla jeszcze bardziej zdezorientowana i rozproszona.

wejdz na to forum --> dzieki :) sprobuje jak bede sama w domu co mi szkodzi :P a jak myslisz te telefony moga miec jakies powiazanie czy raczej nei?

kurcze to wszystko wyglada na jakis glupi spisek :O myslisz ze ktos mu w tym pomaga? ale co daloby rozproszenie mnie? czy nie powinnam byc skupiona na nim?

Gość wejdz na to forum
moga ale nie musza . teraz tak sobie mysle , ze jesli by te obie sprawy mialy polaczenie , to zabral sie do tego ktos fachowo i moze Ci by potrzebne oczyszczanie przez ezoteryka. Zrob ta kapiel i napisz co po niej sie stanie. Poszukam jeszcze innych sposobow. Temat dodam do swoich ulubionych. Walcz z ta sila jesli nie chcesz tego co Ci sie narzuca. Mozesz sama sobie wmawiac , ze to nioe jest to czego chcesz. Afirmuj i wizualizuj sobie ochronna tarcze, ktora odbija ten urok w kierunku tego faceta

Gość wejdz na to forum
Jesli te telefony sa jego sprawka, to on uzyskal juz to co chial. Poprzez te telefony jeszcze mocniej o nim myslisz bo automatycznie laczysz obie sprawy. Magia to tez psychologia :)

wejdz na to forum dziekuje Ci bardzo ,przynajmniej Ty jedna potraktowalas mnie powaznie :) z kapiela sprobuje w piatek bede wtedy sama w domu :)tylko ja nadal nie rozumiem co ma dac rozproszenie mnie, ogolnie sprawa z telefonami jest dziwna, bo gdyby ktos chcial sie ze mna skontaktowac to sam by do mnie zadzwonil a przynajmniej odbieral moje tel, a ten ktos poczatkowo je odrzucal ale potem nadal ciagle puszczal sygnaly

ja te sprawy powiazalam dopiero teraz i w sumie nadal nie wiem czy tak jest, to rownie dobrze moze byc jakas pomylka

nie wiem moze zadzwonic faktycznie, ale z drugiej strony boje sie, nie wiem o co moze chodzic

Gość wejdz na to forum
zadzwon, prze telefon Cie nie ugryzie. Spytaj o co chodzi dla swojego swietego spokoju.

moze i zadzwonie ale jutro po rannym sygnale. Mam nadzieje ze to nie ma zwiazku. Ja juz lece spac, bede jutro, wejdz na to forum dzieki jeszcze raz:) jesli bedziesz jutro to pogadamy jeszcze i dam Ci namiar na siebie. Dobrej nocy

Gość wejdz na to forum
ide juz spac , jak bedziesz chciala jeszcze pogadac to odswiez ten temat. Zwroc uwage na swoje sny, jak beda zwiazne z nim to zapisz je. Sprobuje je przeanalizowac. Ofiara najbardziej jest poddatna na magie podczas snu. Wtedy najlatwiej dziala sie na jej podswiadomosc dobranoc

Gość jujuhyhy
a skorzystałaś z mojeje rady ? kurcze, keidys tez mialam takeigo nachalnego wielbiciela, i wlasnie zawsze obowialam sie ze moze postapic tak wobec mnie. jest jeden chlopak ktory mnei nei zauwaza...hm... moze tz popracuje nad wplywaniem na jego podsiwadomosc wysylajac silne porcje energii :D ?

wierze w uroki miłosne, jak nie wiem co. Moja żona rzuciła na mnie urok i juz mnie tyle lat trzyma, i coraz bardziej jestem przekonany, że dożywotnio.

hej, jujuhyhy --> tak, pomodlilam sie wczoraj przed snem :P i dzisiaj mi troche lepiej, ciagle o nim mysle, ale troche mi lepiej, pewnie podswiadomosc zadzialala, poza tym dzisiaj jeszcze nie mialam zadnych sygnalow wiec tez nie jest zle,

Gość jujuhyhy
mam nadzieje ze ci sie uda z tego wyrwac! koles gra nei fair, a tak nie mozna ;/ trzymam za ciebie kciuki i wez w koncu zadzwon na ten nieznajomy numer ! ;)

jujuhyhy wiesz tak naprawde to nie wiem czy to jakis urok, moze po prostu nagle trafil mnie grom z jasnego nieba i zauroczylam sie w kims kompletnie nie w moim typie, fakt faktem nie czuje sie z tym najlepiej :o

Gość jujuhyhy
ja czasem mam tak, ze mysle o kontakcie fizycznym z nieatrakcyjnym mezczyzna, pop orstu moj umysl dziala mi czasem na przekor, mysle np o tym jak caluje sie z kims kto mi sie wogole nie podoba, to taa przekornosc, moze masz na tej samej zasadzie?

no moze chociaz ja czuje, ze jakby sie teraz pojawil obok mnie to chyba bym sie na niego rzucila :o

hej to ja z powrotem, sluchajcie nie przechodzi mi nic a nic, ale tel ustaly

Gość useless
Dzien dobry :) I jak dzisiaj? Cos sie zmieniło czy Cię nadal "trzyma"? A te głuche telefony ustały definitywnie?

Gość sajonarraaaa
autorko, odezwij sie...

sluchajcie jestem :) troche mnie nie bylo ale mialam mase spraw na glowie, jesli chodzi o sytuacje, to uwaga koles nie chce mi oddac notatek, ciagle cos wymysla i sie wymiguje, moj stan trwa nadal, a telefony tez nie ustaly :/

w ogole nie mialam czasu robic tej kapieli :/

Gość a czy
czujesz sie sie w nim zakochujesz? Widzialas sie z nim gdy prosilas aby oddal notatki?