Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja82krakinteria.pl

Dziewczyny... umiecie tak robić swojemu facetowi??

Polecane posty

Gość TomtomŁódź
Witam. Parę razy próbowałem to z moją panną i powiem że to świetna sprawa. Bardzo podniecające i przyjemne. A ja robi do tego lodzika to kosmos, a później strzały na buźkę. Po prostu cudne. Jak jesteś chętna i chcesz spróbować czy dobrze to robisz, jesteś z Łodzi lub okolic to zapraszam, mam 29 latek. Zdrowie i higiena na pierwszym miejscu, pełna dyskrecja. Jak masz jakieś fantazje, napisz, spełnię je. Pozdrawiam, Paweł. mail: chetny29@op.pl

Gość barman
witam . to jest coś wspaniałego ,nie musisz być gejem. powolutku i do celu . dojenie prostaty - a chłopina jak w niebie . coś za coś i odpowie czym innym. POZDRAWIAM

Gość stefan_lubi_lubi
ja lubię bardzo pieszczoty odbytu przy czym wydaje mi się że są przyjemne dopiero jak jestem mocno podniecony czyli np najpierw jakaś dłuuga gra wstępna, potem seks, ona dochodzi a ja na finał kłade się na plecach, podnoszę nogi, ona jedną ręką ostro mi trzepie i całuje mnie w niego a palce drugiej wsadza mi w odbyt. Jeden palec lub maks 2. Bosko. I wydaje mi się że podczas masażu prostaty tryska się chyba mocniej. Ale nie wszyscy faceci to lubią, więc dziewczyny, uwaga, najpierw wybadać czy lubi a potem dopiero przelecieć swojego faceta (jak sie wprost zapytasz to pewnie każdy powie że nie lubi).