Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasza89

Cilest - skutki uboczne

Polecane posty

Witam Skończyłam pierwsze opakowanie tabletek Cilest i muszę powiedzieć, że jak narazie nie jestem z nich zadowolona. Po pierwsze kiedy okres mi się skończył zaczęłam plamić tak jakby na brązowo. Po drugie kiedy miałam jeszcze 3 tabletki do końca dostałam okres i trwa on już 10 dzień i nawet wydaje mi się, że tak jakby się nasilił. Wiem, że może w taki sposób moj organizm się próbuje przystosować, ale jakis rok temu brałam Harmonet płaciłam za nie 30 zł czyli dwa razy więcej niż za Cilest i było OK oprócz tego że przytyłam po nich.. Proszę powiedzcie co o tym sądzicie? czy lepiej zmienić tabletki czy może przeczekać.. i pytanie czy gdybym zmieniała tabletki na inne to znów trzeba zaczynać od pierwszego dnia okresu czy też kontynuować jak bym wogóle ich nie zmieniała.. Prosze o odpowiedz!

ja tam nie mam problemow z cilestem.generalnie wg mnie powinnas poradzic sie lekarza a nie nas. co do zmiany tabletek to po porstu jak skonczysz jedno opakowanie i po przerwie 7niowej zaczynasz brac te inne

zaczełam brać ten Cilest prawie w tym samym momencie co moja przyjaciółka.. jej nic nie jest:(

zaczełam brać ten Cilest prawie w tym samym momencie co moja przyjaciółka.. jej nic nie jest:(

Gość joojjjj
hmm dwa razy więcej niż za cilest? to ile płacisz za niego? ja płaciłam jakieś 26 - 30 zł i było to pare lat temu - ale też źle wpływały na mnie - choć ty to co opisujesz to typowe objawy przy pierwszym miesiącu brania tabletek - przy dugim powinny już przejść

za Cilest płaciłam 15-14 zł:) skąd tyle krwi sie bierze w organiźmie hehe.. Pozdrawiam i dziękuje za rady:)