Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy o tym sądzicie

Czy to oby napewno rottwailery??

Polecane posty

Tam dalej w galerii jest matka szczeniaków ale też wydaje mi sie odbiegająca od rasy!!!

Gość klaska
rottwailery beda wtedy gdy beda mialy rodowod, wszystkie inne to kundle chociazby wygladajace jak rasowe, za to obciazone chorobami genetycznymi i ze zwichrowana psychika

Gość obciążone genetyką
i zwichrowane są też z różnych "renomowanych" hodowli :P

No poniekąd masz racje ale sa i psy nie rodowodowe które wygladają jak rasowe i nie odbiegaja razaco od wzorca rasy nie znam sie jednak na szczeniakach rottwailera a chciałbym kupić takiego psa i dlatego prosze o opinię...na rowodowego mnie raczej nie stac!!

Gość klaska
zapewne zadnej hodowli na oczy nie widziales powyzszy wypowiadaczu sie, a moze pseudohodowco?

Gość nie porzucajacie
i co? wezmiesz szceniaczka a potem jak wyrosnie na kundla to go sru na bruk?

Gość obciążone genetyką
no niestety widziałam a nawet kupiłam po super utytuowanych rodzicach za dużą kasę, psiak żył pół roku, miał wrodzoną niewydolnośc nerek, leczenie nic nie dało a "hodowca" wypiął sie na nas :P dlatego daruj se ten ton :P

Gość nie porzucajacie
nie chodzi o to ze nie sa kochane tylko o to by nie napedzac rozmnazania zpow ktorych jest pelno w schroniskach i zdychaja tam w cierpieniu przez ludzka glupote

ja pierdziele odwal sie kobieto ode mnie ja zadalem pytanie i oczekuje konkretnej odpowiedzi na to b\pytanie a nie umoralniania mnie w kwestii zakupu psa nie rowodowego, wiem ze psa nie kocha sie za rase tylko za to jaki jest ale jesli mam wydac jakas wyższą kwote za kundelka to troche nie tegas wolalbym wziac pieska ze schroniska:)

Gość amelka_A
to weź psa ze schroniska, co zrobisz jak wyrośnie na niepodobnego do rottwailera?

Gość powiedz mu
tak wezmiesz sobie skundlonego rottweilera w ktorym gore wezma najgorsze psie odruchy i pomieszanie ras... ych a potem beda peiprzyc w telewizji ot ym ze rottwieler zagryzl wlasciciela. a to byl zwykly agreswny kundel ktory w hodowli zostalby uspiony :?

ludzie dlatego własnie założyłem ten temat dlatego wlasnie was pytam jakie jest wasze zadnie czy to rottwailery czy kundle jesli ktos mialby jakies uwagi odpuscil bym sobie............

a tak w ogole to chyba ta pani jest pseudo hodowca jesli psy nie sa rodowodowe i wedlog wasmogą być "popaprane" Odpowie mi kltos konkretnie czy wedlug was to rottwailery czy nie??

Gość wg mnie tak
moja sąsiadka ma takiego

Gość xyz3yzx
to nie sa rottweilery

Gość xyz3yzx
a czemu nie odpowiesz na pytanie amelki?

odpowiadam na pytanie amelki Bede robił wszystko by sie upewnic czy pies ktorego kupuję jest rasa psa ktorej szukam a jesli pomimo to weznę kundelka....to bede mial najdroższego kundelka w okolicy na dobre i zle nioe boj sie nie przywiaze go do drzewa bo nie jest takiej rasy jak chcialem ale zanim kupie wole sie upewnic to chyba nic złego prawda...

Rotki, to moja ukochana rasa psow. Jesli chodzi o szczenieta ze zdjec, to tak, to sa Rotki. Moze wygladaja dziwnie, ale trzy miesieczny szczeniak jest w wieku pajaca, czyli nieproporcjonalny, a czasami nawet w swojej budowie smieszny :) Matke widac niedokladnie, a ojca brak :P. Trudno powiedziec co z takich szczeniakow wyrosnie. Ja bym nie kupila. A to bylby pierwszy Twoj pies? Gdzie mieszkasz (blok, dom), masz czas? Jesli chcesz sie czegos dowiedziec, to pytaj, odpowiem :classic_cool:

MATKA JEST DALEJ NA ZDJECIACH JA MIESZKAM W DOMKU!!!

NO WŁAŚNIE W KONCUN KONKRETN ODPOWIEDZ WŁAŚNIE WYDAWALO MI SIE ZE SZCZENIAKI MAJA ZA DŁUGIE PYSZCZKI:) A MATKA JEST CONAJMNIEJ SKUNDLONA;/ NIE MAM NIC DO TAKICH PSÓW NADMIENIAJAC POWYZSZE ALE CHYBA MAM PRAWO SIE UPEWNIC PRZED ZAKUPEM:)??

i dobrze robisz, a wlasciciele tej suki robia bardzo zle dopuszczajac ja, a potem sprzedajac szczeniaki. Ciekawa jestem po ile :classic_cool: Moja rada. Jesli fascynuje Cie ta rasa, to najpierw poczytaj o niej......jest wiele ksiazek. To piekne i madre psy, ale trzeba do niech miec wiele cierpliwosci, milosci i przede wszystkim czasu :)

PONOC 400 ZŁ

Gość według mnie...................
.według mnie to na pewno nie sa szczenięta rottwailera zresztą ta matka też rottwailera co naj wyzej przypomina a właściciele oszukują ludzi którzy mniej znają sie na rasie i wmawiają nieprawde!!