Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakt5565

Ma koleżanka z akademika goli pachy co cztery dni zamiast codzień ..masakra!

Polecane posty

Gość jakt5565

jak to widze to rzygam jaka zaniedbana.. pachy goli co tydzień zimą a w lecie co cztery dni .. nogi natomiast tez co 5 dni ..:(aż mi wstyd za nią bo mieszkaja tez w tym akademiku chlopaki i pewno widza te jej odrosty ..bleeee

Gość rt66
zaniedbaną masz koleżanke zwróc jej uwage i tyle!

Gość w sumie ciekaweee
ej sorry, ale to jej sprawa... jak nie chce to może obrosnąć, ale cie to raczej nie powinno obchodzić :o

Gość qwewqe
I chuj ci do tego! Niech sobie goli wtedy kiedy jej się podoba. musisz byś strasznie pustą idiotką skoro zawracasz sobie i innym głowę takimi pierdołami.

Gość o ratyeeeee
ZLOSZCZA SIE TE KTÓRE SAME ROBIA JAK TA KOLEZANKA..PEWNO SAME ZANIEDBANE TU SIEDZĄ ..

Gość
A jaostatnio widzialam faceta wygolonego na plazy,tez myslalam ze sie zrzygam,wygladal jak ciota,fujjj!

Gość _dupa jasiu karuzela
Cipe tez golisz codziennie ? Gratuluje ilosci wolnego czasu i samozaparcia, very gładka damo.

Gość osa zła
chyba nie masz za wiele nauki na tych studiach skoro takimi problemami się zajmujesz :o

Gość
Myslisz ze jak bedziesz sie gilic codziennie to wygrasz z natura?

Gość hurul
te laska weź spadaj, idź sie wygolic :D tylko mózg sobie zostaw :)

Gość _dupa jasiu karuzela
Ona goli sie codziennie i zal jej dupe sciska ze nie wszystkie baby sa takie pojebane jak ona zeby marnowac zycie na maszynke

Gość róża różowa
jakt5565 przyznaj się, to nie akademik a poprawczak a koleżanka ma na imię Wiesław

Gość jakt5565
cholera no co tak na mnie wszyscy siedliście??? czy według was to, że nie goli odbytu codziennie też jest okay??? ja się na ten przykład golę 3 razy dziennie i myślę, że to jeszcze mało, ale może dlatego, że jestem owłosiona jak bura małpa :-(

Gość kjkjlolo
ja tez nie gole sie codziennie. ogolilam paszki wczoraj,dzisiaj nie chyba jutro ogole ale tylko jesli jutro bede zakladac bluzke z odkrytymi pachami jesli nie to sie ogole dopiro w czwratek:)

Gość
A moze ona za ciecia robi w tym akademiku ,skoro ma tak powazny problem ,kto i kiedy sie goli , a my jestesmy bee,i robimy sobie z niej jaja!

ja pierdole dziewczyno ale masz problemy, a ty golisz codziennie, po chuj??, lansujesz sie przed lustrem czy lubisz sie macać, nie moge jaka tragedia, rzygac sie chce to nie patrz i problem z głowy, a jakbys byla mądra to byś się cdziennie nie musiala golic...gosh...zenada...ZENADA TAKIE TEMATY...