Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamencikk

pierścionek z CYRKONIĄ zamiast DIAMNETU - ALE CHOOJNIA

Polecane posty

Gość pinkelephant
wiecie co dziewczynki tak właściwie to macie rację - to "jedyny pierścionek" w waszym życiu, więc przywiązujcie do niego wagę ciężką, nie papierową... przy takim podejściu do życia i spraw materialnych następnych nie będzie, potem czekają was tylko prezenty w postaci ścierek do podłogi....

Gość rozumiem autorke
karolek - jesli kupuje cos dla kogos, to kupuje cos, co prawdopodobnie spodoba sie tej osobie. jesli kuuje cos dla siebie, to kupuje to, co podoba sie mnie, a nie listonoszowi, pani henryce z warzywniaka czy babci zosi z koziej wolki, o co ci chodzi?

Gość rozumiem autorke
karolku - wracaj juz lepiej do swojej patrysi i poinstruuj ja, jak ma prawo sie ubierac, malowac i co robic, byle ci sie tylko podobalo :O czemu niektorzy maja na tyle scisniete umysly, ze nie moga pojac, ze inni maja prawo miec inny gust niz oni sami i nie ma w tym nic zlego :O

Gość karoolek......
rozumiem autorke karolek - jesli kupuje cos dla kogos, to kupuje cos, co prawdopodobnie spodoba sie tej osobie. ------------------------------------------------ no wlasnie i cały czas o tym pisze , on kupujac ten pierscionek wychodzi z tego samego zalozenia !! pomijam juz tych co nie przywiazują wago do piersciona i kupuja takowy w pierwszym sklepie , bo to znaczna mniejszosc , wiekszosc lata miesiacami i szuka , i wreszcie wybiera , a tu co ? marudzi ukochana ze nie ładny - tak sie też moze i zdazyc , jest to dla tego który go szukał rok np. przykre i nalezy delikatnie to zasugerowac , zawsze pierscionek mozna zamienic wtedy juz na taki jaki sie nam bedzie podobał .

Gość kasa prezenty kasa
Im drozszy prezent, tym wieksze uczucie? Tak teraz mlode panieny mysla?

Gość rozumiem autorke
karolek - nie wykrecaj sie, bo ty pisales, ze pierscionek zareczynowy ma sie podobac tobie, a nie narzeczonej. to ja napisalam, ze gdy kupuje komus prezent, to kieruje sie gustem osoby obdarowywanej, a nie swoim.

Gość karoolek......
rozumiem autorke karolku - wracaj juz lepiej do swojej patrysi i poinstruuj ja, jak ma prawo sie ubierac, malowac i co robic, byle ci sie tylko podobalo czemu niektorzy maja na tyle scisniete umysly, ze nie moga pojac, ze inni maja prawo miec inny gust niz oni sami i nie ma w tym nic zlego ----------------------------------------nie ładnie sie zachowujesz , bo moja zona ma na imie Basia , wybralem ja bo miala włosy na nogach a mnie to kreci , tak sie nosiła , a dzis co ?> goli nogi , to jest w porzadku ? pomijajac to juz .jak wybieram kogos to widze jak ten ktos wyglada ! wiem tez jaka jest moda i co sie nosi , a ty mi próbujesz zazucic tu niestworzone rzeczy . Jesli moja kobieta wie ze ja lubie dlugie włosy i jak ja brałem za zone to takie nosiła , to bedzie mi zle jesli po 20 latach malzenstwa je zetnie bo jej sie tak podoba ! nie liczac sie z tym co mnie sie podoba , rozumiesz co chce przekazac ? Bo tym samym ja wiedzac ,z e ona nie cierpi brody ja sobie zapuszcze , a co mnie obchodzi ona , licze sie wszak ja - bo tak tu piszecie tylko zew kwesti ubioru

Gość karoolek......
i dalej tak twierdze , ma sie podobac mnie i jej - nigdy nie kupił bym kobiecie czegokolwiek co by sie mi nie podobało , nawet jesli ppodobało by sie to jej , takie zreczy musi sobie kupowac sama !

Gość rozumiem autorke
no sorry, ale dyktowanie drugiej osobie, jak ma wygladac nie jest w porzadku.

Gość to jaki piers
cionek kupi facet, zależy jaki ma gest

Gość karoolek......
kazdy prezent to w jakis sposób dyktuje , jesli kupisz jemu koszulę , to po to by ja nosił , a tylko domniemasz , ze jest swietną , co i oczywiscie taka byc moze , ale nie musi , on tylko moze tak z grzecznosci powiedziec !

Gość karoolek......
rozumiem autorke no sorry, ale dyktowanie drugiej osobie, jak ma wygladac nie jest w porzadku. ---------------------------------------------- czyli jak twój facet bedzie sie nosił jak skeyt to bedzie gitara ? tylko nie zaczynaj tekstem , ze on sie tak nigdy by nie ubrał ....

Gość dfgdfgdfg
A co Ty w ogole porownujesz to do radykalnych zmian w wyglądzie jak zapuszczenie zarostu czy ścięcie na krótko długich pieknych włosow. To co innego, bo wygląd jest istotny, ostotne jest pożądanie kogoś. Rozumiem że mały pierścionek na palcu który sprawia wielką radość jej, a Tobie się nie podoba, spowoduje że przestaniesz pożądać swojej kobiety?

Gość karoolek......
a ona jego bo dostał nieładny pierscionek - w ten dzien jak i w kadzy nastepny zero sexu ? kiedys kobiety sie cieszyły jak je facet poprosił o rekę ! były wniebowziete , dzis prosze zobaczyc , to za mało , jeszcze musi byc piersionek wymazony , biada jak nie trafi w gust

Gość karoolek......
porównuje , ano moge skoro takka pierdola jak pierscionek jest tak wanym jak tu to wychodzi .

Gość karoolek......
cale szczescie ze sa kobiety co mja w dupie ów pierscionek a liczy sie dla nich cos wiecej

Gość karoolek......
pierścionek z CYRKONIĄ zamiast DIAMNETU - ALE CHOOJNIA ---------------------------------------- gdybym wszedl na forum przypadkiem i pzreczytal takie zdanie , a akurat tak by sie skladalo ze podarowal bym taki pierscionek kobiecie , zapytal bym ją czy tak faktycznie mysli , jesli tak zabral bym ten pierscionek i tyle by mnie widziala , bo naprawde szkoda mojego czasu przy takiej ....

Gość karoolek......
Bowiem owym diamentem jak i wartoscią mam byc ja w swej osobie , tak jak i ona jest dla mnie ! reszta to po prostu p[ierdoły

Gość rozumiem autorke
i dochodzimy do sedna: kobieta nie ma prawa miec marzen o wygladzie pierscionka, tylko ma sie cieszyc z "diamentu" watpliwej klasy, jakim jest prostacki facet, i czolgac sie przed nim z wdziecznosci, ze w ogole ja zechcial :D do karolka: jesli moj facet ubieralby sie jak skate, to po prostu by sie tak ubieral, nie ingerowalabym w to. kazdy ma prwao do wlasnego stylu i jesli czyjs sposob ubierania bylby dla mnie problemem najwyzszej wagi (a raczej sie to nie zdarzy, bo nie jestem ograniczonym pustakiem, jak niektorzy z tego topiku), to nie spotykalabym sie z kims takim, zamiast zmieniac go na sile, wbrew jego woli. zreszta nie kazdy skate na kazda okazje zaklada szerokie spodnie.

Gość do rozumiem autorkę
jeśli nie widzisz różnicy między radością a czołganiem się,a to życzę ci w życiu samych nieszczęść,żebyś nie musiała się czołgać

Gość do rozumiem autorkę
poza tym zgodnie z tradycją kobieta również mężczyźnie kupowała pierścień zaręczynowy - więc zapieprzaj autorko do jubilera po sygnet z brylantem, a potem marudź, żałosna materialsitko

Po pirwsze piersionek powinien byc z diamentem i to najlepiej LEO. Tutaj macie linka: http://www.kay.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryProductsView?No=12&Ne=1&Ntt=15060&Ntk=Category&langId=-1&topCatId=15052&bcCatIds=15052.15060&storeId=10101&N=+0&catalogId=10001&categoryId=15060&viewTaskName=CategoryProductsView Przynajmniej u nas w Stanach kobiety takie dostaja. FAcet musi sprostowac $3.000 and up I tyle

Gość pinkelephant
> kasa prezenty kasa i inni sensowni... chyba należy się małe sprostowanie (chociaż mnie to nie dotyczy - ani panna, ani "młoda") - tak myślą głupie gąski, które świadomością posiadania odprysku z diamentu mierzą swoją wartość - bo chyba trudno mówić tu o błysku i refleksie oczka czegoś co ma kosztować 600 zet... A dotyczy to takich, które same niczego nie mają - ani kasy, ani klasy - co gołym okiem widać, o czym zresztą same otwarcie piszą w stylu: "wolalabym dostac robiony "tasmowo" pierscionek, ktory pasowalby do mojego stylu"....

Gość karoolek......
a co liczysz , ze wiecznie bedzie cie obsypywal drogimi prezentami ? po to bierzesz sobie partera , zarób i sama wedle swego gustu kupuj sobie jedna z drugim pierscionki i temu podobne rzeczy ! z mej strony bowiem o prezentach drogich mowy byc nie moze , z prostej przyczyny , bo nie na tym zycie polega - a próznej kobiety nie chce - choc wiem , ze trudno taką znalesc .

Gość karoolek......
Coraz bardziej jestem przekonany o tym by moje dzieci od poczatku zwiazku mialy podpisaną rozdzielnosc majatkowa bede bezwzglednie tego wymagał

Gość tralalalek
i co topik umarł

Bo to zla kobieta byla, facet Ci to mowi!! Nie widze, zadnego diamentu wsrod wypowiadajacego sie narodu kobiecego, za to widze $ w waszej pustej glowie, pierdol... sie glupie baby w te wasze puste czaszki i do roboty sie kurwa wezcie, a gdyby mi kobieta tekst walnela, ze chce certyfikat, to by poleciala za drzwi szybciej niz jej porsche carrera 4S.... odpal linka w mojej stopce a bedzie tam o tobie, tandetna kobieto. Zero w Tobie czegokolwiek, za to wartosciowe mas na sobie pierdolki, ale wnetrze bez wartosci a czerep bo to juz nie glowa, pusta jak wysuszona studnia...

Jesli nie odpowiada Ci status Twojego faceta i prezenty jakie Ci daje to po co z nim jestes? Znajdz sobie bogatego frajera ktory bedzie Ci kupowal wszystko czego tylko bedziesz chciala. A argumenty typu \"autorka ma sie czolgac przed facetem z wdziecznosci ze ja w ogole zechcial\" sa typowe na tym forum..A juz najbardziej kuriozalne sa dla mnie porowniania ze jak facet dal pierscionek z cyrkonia to bedzie ja chujowo traktowal na codzien :D ludzie gdziescie sie uchowali? Tutaj jest pelno takich kobiet ktore pisza wielce feministyczne teksty a jak tylko wylacza kompa to ida potulnie mezusiowi obiadek ugotowac i konczy sie feminizm :D Sama jestem dziewczyna i nie wyobrazam sobie takiego zachwowania jakie przedstawia autorka i inne przytakujace jej. Najwazniejsze jest to ze sie staral i chcial jak najlepiej, zdobyl sie na to zeby sie oswiadczyc co dla wielu facetow jest wielkim stresem. Faceci nie musza sie znac na rodzajach kamieni szlachetnych. Wspolczuje facetom lasek dla ktorych szczytem osiagniec jest pierscionek z oczojebnym diamentem tudziez wypasiona suknia slubna za 5k. Dla mnie taka postawa roszczeniowa bylaby juz pierwszym sygnalem do tego ze jednak zle wybralam. Skoro tak kochasz swojego misiaczka i chcesz pierscionki z diamentem to czemu jemu nie kupisz jakiegos wypasionego rolexa zeby mial pamiatke? I zeby nie bylo pisze to jako kobieta.

Gość Annaaaa
..Własnie zdobył sie na to, żeby sie ośwaidczyć...mój własnie...nad kupnem nowego samochodu sie zastanawia...a wszelkie tematy slubu...zbywa...jednym...Kitek....i na tym sie kończy...żadnych planów...musze nim chyba potrząsnąć....!!!!!!!!!!!!!!!!!No dajcie spokój...facet kończy dzisiaj 30 lat...prawie dwa lata razem...i nic....

Annaaaa "przelotki" to nie tylko małe uliczki którymi mozna szybciej dojsc z punktu a do punktu b :P