Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamencikk

pierścionek z CYRKONIĄ zamiast DIAMNETU - ALE CHOOJNIA

Polecane posty

Gość do Karolka
Dlaczego zatem piszesz o grupie ludzi, o których nie masz pojęcia? To, że Ty do elity nie należysz, poświadczają błędy, które popełniłeś...

Gość kobiety z klasą
nie kręcą wokół kasy faceta przede wszystkim

Gość spokojna123
a moze go niestac

Gość karoolek.............
kobiety z klasa zawsze wybiora facetów zaradnych i z klasą - wiec to niczego nie zmienia w tym co napisalem ! zadna z kobieta sobie cwoka nie wezmie

Gość karoolek.............
katraja A kobiety z klasa nie kreca soe wokol facetow ------------------------------------------------ Nie ? a wokół kogo ? ale miło ze mnie rozsmieszylaś zmienia sie tylko sposób krecenia - ot co ...

Gość katraja
kobiety z klasa nie kreca sie wokol kogokolwiek, tylko POZWALAJA SIE ADOROWAC ;)

Gość karoolek..............
obudz sie !!! juz czas , pozwalają adorowac - jak sa adoratorzy to kazda sie pozwala adorowac - ale rozumiem ze wygodnie tak myslec ha

Gość bdvbdd
ale hujnia

Jak jesteś taka biedna i poszkodowana to weś poszukaj sobie innego faceta bo ten biedak będzie miał przy Tobie życie zmarnowane. W dniu ślubu z toba będą mu składać wyrazy współczucia a w dniu śmierci gratulacje że przeżył z tobą tyle lat.Ps moja poczta jest podana pod nikiem możesz sie ze mną skontaktować dam ci adres i przeslij mi tego faceta razem z tym pierścionkiem skoro go nie chcesz:*

Gość ulalalaajlowiubejbe
no prosze, kolejna dla której facet jaki jest taki jest byle był. :-O Dziecko, nad toba bedą płakać, że sobie zycie z jakimś zerem zmarnowałaś bo wzięłaś pierwszego jaki ci sie trafił .

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
puste panny ja bym ci dala go,,,,w zlotku tepa pipczko

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj facet dal mi diament , wart tyle co dobre auto .....po prostu nagrodzil moja skromnosc....nigdy nie chcialam od niego drogich prezentow , bo kocham go za to ze ..jest moim kotkiem .......ale wlasnie czytal twoj wypowiedz pannico i stwierdzil tylko ; żalosc,,,,, ;D nie ma lepszego komentarza do calej sprawy . wszystkie poszkodowane przez los pozdrawiamy kafeterian

Gość Anathema987
o matko! Co za pusta bicz:D

Gość ło matko w tej perle
jest dziura :-O.

Gość a jaka cena

Gość hesus maryśka
Oj Wy głupie pindy, jak Ci Wasi faceci potrafią z Wami wytrzymać? Ja na jego miejscu poszedłbym do jubilera i kazał zrobić Ci ten szit z białego złota i jak piszesz DIAMNETU. Chuj wie co to diaMNEt /w ogóle to miałaś na myśli brylant ciemnoto/, ale miałabyś certyfikat i mogłabyś maszerować z łapą pod kątem 90st jak w irackim wojsku na defiladach. ŻEBY POKAZAĆ. Jesteś tak pusta, że szkoda mi tego faceta jakkolwiek "skąpy" by nie był. Fakt cyrkonia jest obciachowa, ale to nie o to chodzi, materialistko. Na jego miejscu dalbym Ci kase i kazał zapierdalać do Apart'a, w międzyczasie zmieniając zamki w drzwiach. Jak możecie sprowadzać uczucie do pierścionka i przeliczać jego cenę na "jakość" miłości, którą partner Was darzy? Ja mam w dupie wasze ochy i achy. Mojej byłej kupiłem z brylantem i nie zaręczynowy, tylko tak, po prostu. I nie za 500, 1k, ani 2k /kilo to trzecia potęga liczby dziesięć, pustaki/. Jeżeli ów brylant miał stanowić symbol niezniszczalności Waszego związku, to na jego miejscu dałbym Ci pierścionek z sadzą w oczku. W końcu to też węgiel pod względem chemicznym. Niebieska chmurko - RESPECT!!

Gość hesus maryśka
/..i inne mądre Panie - także szacunek dla Was!!/

Gość ladne te brylanty z reklamy

Gość onnna_25
dla mnie facet jest żenujący, wiedział, że chciałaś diament, choćby mały, to pewnie w sklepie uznał, że sobie zaoszczędzi i co będzie z diamentami szalał :O na twoim miejscu zgubiłabym ten pierścionek

Gość Th is IT
suka jesteś

Gość staaaaaareeeeeeeeee
po co to odkopywać.

Gość gijneeekkk
up