Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamencikk

pierścionek z CYRKONIĄ zamiast DIAMNETU - ALE CHOOJNIA

Polecane posty

Pewnie, ze to prowokacja. :) Ale mnie rozczulilo, bo przypomnial mi sie pierscionek od mojego bylego faceta, lata temu: odpustowy, z przyklejonym kamyczkiem w kolorze zaby. Mam go po dzis dzien (tylko kamyczek, bo reszta odpadla), i cieplo wspominam. Fakt faktem - nie byl to zareczynowy pierscionek. Ale chyba najpiekniejszy diament nie przywolalby takich fajnych wspomnien. Biedny chlopak autorki, ktory dopiero przycisniety do sciany zdolal wydukac, ze to zwykla cyrkonia byla. :)

Gość zenek2346262555
A ja poprzedni zakopałem. Taki pogrzeb miłości. Chciaż miał diamencik

Gość zenek2346262555
Intencje są wazniejsze niż to, że będziesz mogła nim przekroić szklankę.

Gość Widoldina mondrzejewa
Z tego co wiem to nie ona pisze ta jego była . Nie mówię ,że chłopak zrobił dobrze ;] Ale ludzie kochał i dawał wszystko dla niej . Zresztą z tego co mi wiadomo w Wawie ogarnia się ! Będą mieli problemy ,bo pracuje dla Pana R i W. Ludzie ogarnięci ze stolicy plus coś im kiedyś pomógł (Konkret) Ja jestem tego zdania ,że zapłacił za to ... A dalej ciągnąc ten temat nie ma po co. Takie powiedzenie" uderz w stół ,a nożyce się odezwą ".

Gość facet....
Szkoda mi Was drogie Panie.............. Poziom wypowiedzi co niektórych - wart tyle pierścionek z rossmanna.... Wydaje mi się że bujacie trochę w obłokach..... Ja też chciałbym jeździć autem za 150 tys zł, a nie 10 - letnim staruszkiem za 15 tys..... Skoro chcecie diamenty szmaragdy itd to wejdźcie do sklepu jubilerskiego i sobie kupcie..... (Chyba na 30-letnie raty...) Kupując pierścionek zaręczynowy kierowałem się przede wszystkim wyglądem.... i powiem tak... diament za 600 czy 700 zł ma może 0.001 karata i jak ktoś nosi okulary to raczej go nie zauwazy.... Jeżeli chcecie mieć taki diament to ok..... Oprócz kamienia liczy się też kruszec z jakiego wykonany jest pierścionek..... Przykład - pierścionek ze złota o próbie 0.333 (8 karatów) i niewidoczny diament o masie 0.001 karata - cena ok. 700 zł.... Laska biega podniecona bo ma DIAMENT... (a raczej skrawek diamentu) ale ważne że nie cyrkonia.... A drugi ppierścionek jest ze złota mieszanego o próbie 0.585 (14 karatów) z delikatną cyrkonią w nowoczesnym designu i kosztuje również 700 zł....... Puentę wysnujcie same..... :) I nie wiem na jakim świecie żyjecie i z kim chcecie się wiązać ale pierścionek z prawdziwym diamentem kosztuje od 3.000 zł..... Jeżeli dla Was zaręczyny są miarą ceny pierścionka to soryyyyyyy.... Oczywiście mógłbym tyle wydać na pierścionek..... Przerypałbym 2 karty kredytowe i cały wypłat a potem poprosiłbym przyszłą narzeczoną aby mnie karmiła i ubierała przez 2 miesiące bo jakoś nie mam kasy...... Przejrzyjcie na oczy... przecięte zarobki polskiego młodego mężczyzny (ok. 2000 na rękę) pozwalają na kupno pięknego pierścionka za około 600 zł z ładnego wartościowego ZŁOTA o pięknym kształcie pięknego bukietu i romantycznych zaręczyn..... A i przed koleżankami możecie się pochwalić bo cyrkonie od diamentu najlepsi jubilerowie nie potrafią odróżnić gołym okiem...... A jak chcecie wraz z pierścionkiem otrzymać certyfikat autentyczności to ja już nie mam więcej nic do powiedzenia............... :D