Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbvAIUEWGIURGHISUHFD

TATUAZE,KOLCZYKI o czym świadcza?

Polecane posty

co sądzicie o ludziach z tatuazami? sa w ogóle jakies zmywalne? podobno taki na 3 lata juz nigdy do konca nie zejdze i pozostanie plama, to prawda?i jak sądzicie, czy kolczyk w brwi pasuje dziewczynie? mi sie zajebiscie podobają, ale boje sie ze nie bedzie pasować do mnie

Gość czarny kotekPP
jestem dziewczyną i miałam pare lat we brwi:) niestety musiałam zdjąc ze względu na prace...

czarny kotekPP powiedz czy zostaje jakiś ślad??? ja tez nie zamierzam miec tego kolczyka na całe zycie, bo pewnioe przyjdzie praca

wypowiedzcie sie czy zostaje ślad, bo to tez mnie głównie interesuje

Gość czarny kotekPP
ślad zostaje, ale tylko jak sie bardzo przyjrzysz, idąc ulica nikt by nie zauwazył że kiedyś miałam kolczyk:) załuje bo bardzo mi sie podobał, ale praca wazniejsza...

no tak wazniejsza.., tylko sie zastanawiam czy nie jest dla mnie za pozno.. jestem na 2 roku

Gość sjdnfadiffga
upupupup

Gość no coz ja mam trzy tatuaze
pracuje w budzetowce, wiec niestety nie moge ich pokazywac. Ale je uwielbiam... dziwia mnie ludzie, ktorzy spogladaja na mnie i pewnie mysla, ze jestem jakas "zdzir***" itp. A jestem normalna, w miare ladna i zgrabna dziewczyna... niestety nadal pokutuje mysl, ze osoba z tatuazami (a juz dziewczyna to w ogole) jest jakims ladaco, rzezimieszkiem i chuliganem :(

Gość alka wersalka
A kto ogląda maiami ink?:D

Gość aagnieszkaa-24
Ja mam 3 tatuaże :) Miałam 2 kolczyki w pępku i 1 w języku. Mój partner też ma pół ciała w tatuażach i miał mnóstwo kolczyków i ... mi się to podoba :)

Gość aagnieszkaa-24
Miami Ink oglądam codziennie ale bardziej mi się podoba LA Ink i tatuaże wykonane przez Kat Von D :)

Gość hej to znowu ja
dzieki za wszystkie wypowiedzi:) napisaliscie wiecej o tatuazach, a jak z kolczykami?

Gość hej to znowu ja
i czy lepiej pasuje dziewczynie w brwi czy w nosie, bo ostatnio uslyszałam rare razy opinbie ze w brwi bardzije pasuje chlopakowi

Gość pomyśl nad motywacją
jeśli robiłabyś to dla siebie, to nie pytałabyś się czy będzie ci pasować itp. po prostu byś to zrobiła. jeśli chcesz tylko zaszpanować przed innymi to sobie odpuść

Gość hej to znowu ja
dzieki za ost opinie, chyba masz racje, jeszcze sie zastanowie

Gość cieszę się że tak zareagowałaś
szczerze, nawet jestem zaskoczony. spodziewalem się jakiegoś ataku ;) ale taka prawda- po co wydawać kasę na coś, czego nie robisz dla siebie, tylko żeby się pokazać. szybko ci się znudzi i kolczyk wyjmiesz [tatuażu nie usuniesz, i nie wierz że są tymczasowe- co najwyżej z henny]. miałem kolczyki- wyrosłem z tego. ale miałem bo ja chciałem, a nie bo ktoś miał albo bo to jest modne. mam tatuaże, bo ja je chciałem a nie bo taka jest moda... to przede wszystkim ty masz się czuć lepiej przez ozdabianie swojego ciała, a nie robić to na pokaz... chcesz się przed kimś pokazać, to za tą kasę kup jakiś kosmetyk, bluzkę i lepiej na tym wyjdziesz. i właśnie przrez programy typu miami ink czy la ink, sporo ludzi lgnie do salonów, robią tatuaże, a po jakimś czasie żałują. bo zrobili to pod wpływem chwili i chcieli być modni.

Gość jaaa ...........
nie co Ty nie bede atakować za madra opinie, masz racej, tylko ze w moim przypadku jest jeszce troche inaczej, mnie juz od 15 roku zycia podobaly sie kolczyki, tylko niestety polska to jeszzce troche zacofany kraj i wiem ze tacy ludzie sa czasami wrzucani do 1 worka i mysli sie stereotypowo ze jaka spaqtologia itd. A tez wiem ze jak sobie nie zrobie to bede pozniej zawsze załowac, dlatego juz postanowiłam, w srode mam ost. egzamin i jak zalicze to robie, ale nie w brwi tylko w nosie:) jesli jeszcze tu zajzysz autorze powyzej, to jestem z lublina, znasz mzoe jakis sprawdzony salon? i jak myslisz gdzie lepiej robic w studiu kolczykowania i tatuazy czy u kosmetyczki?

Gość to ten ja od mądrej opini
słuchaj, nie powinnaś sugerować się opinią innych. im się nie musi podobać- to ty masz się z tym dobrze czuć. im w żaden sposób krzywdy nie robisz, więc nic im do tego. kolczyk jak chcesz to zrób- zawsze można go wyjąć jeśli zmienisz zdanie. a społeczeństwo się zmienia. jeszcze starsze pokolenie krzywo patrzy [szczególnie na tatuaże]. ale to ich problem. i kolczyk w nosie moim zdaniem lepszy wybór.. bardziej praktyczny i dla dziewczyny delikatniejszy. i tutaj i tuataj będziesz miała sterylne warunki. więc większej różnicy to nie robi :) popatrz na ceny i porównaj. pójdź do salonu i zobacz jak wygląda. ps. jaki ten internet mały.. witam sąsiadkę ;)

Gość jaaaa....
hehe no bez kitu mały ten internet.. tez z lublina jestes? masa..:) no coz to ja zdaje ten egzam i dam znac jak juz zrobie kolczyka:) a co do tatuazy napisales zebym nie wierzyla w tymczasowe, to jak z tym jest? ja slyszałam o 5-letnich, ale podobno po nich zostaja szare plamy, bo z henny 3maja sie pewnie ok. 2óch tygodni?

Gość a to znów ja
tak, z Lublina :) a o tatuażach 5letnich, 3letnich itp zapomnij. to bajka.. to nic innego jak chwyt marketingowy.. i to nawet nie salonów tatuażu, przynajmniej nie tych prawdziwych ;) barwnik cały nie zniknie bez śladu, zostaną plamy i rozwalony tatuaż. i jedyny ratunek- cover.. czyli wydanie kolejnych pieniędzy. uwierz- nie ma sensu nawet o tym myśleć. lepiej zrób sobie z henny [nie wiem jak długo to się trzyma.. moge jedynie zgadywać i mówić to co usłyszałem ;)] i się przyzwyczajaj do niego. jak ci nie przejdzie i dalej będziesz chciała to sobie zrób prawdziwy ;) no chyba że jesteś zdecydowana, to możesz sobie odpuścić z henny :) więc trzymam kciuki za egzamin. i pochwal się kolczykiem, a co:D

Gość aSSSSSS
TATUAZE I KOLCZYKI SWIADCZA TYLKO I WYLACZNIE O TYM ZE KTOS KTO JE MA JE LUBI. NIE MOZNA OCENIAC CHARAKTERU CZLOWIEKA PO TYM CZY MA TATUAZ CZY NIE. A W TATUAZE 3LETNIE NIE WIERZ, PO 3 LATACH ZOSTANIE JEDYNIE PLAMA.

Gość a to znów ja
Hanka, a jak ktoś ma kilka tatuaży, to też ma kilka charakterów? ;) Assssssssss- tu trochę się nie zgadzam.. teraz jest na to niestety moda. ludzie robia tatuaże pod wpływem chwili a potem lamentują bo nie przemyśleli sprawy.. oczywiście nie mówię o wszystkich, ale tacy niestety bywają. więc nie to że lubią, ale robia to na pokaz, żeby pokazać jacy to oni są cool. a co mnie najbardziej śmieszy i przeraża jednocześnie- wszyscy nagle robią sobie tatuaże na lato, na wakacje żeby nim szpanować. i wychodza z taką świeżą dziarką na słońce, a potem płaczą że kolory się zwaliły, że wyblakł częściowo itp.. za głupotę trzeba płacić :)

Gość jaa.......
hej, niestety juz wiem ze nie zrobie jutro kolczyka bo egzam sobie przeniosłam na pt. najwczesniej, a w czwartek mam impreze no i nie chce wyglądac jak gargamel z tym nosem, pewnie bede musiała posiedziec 2-3 dni w domu a teraz jeszcze mam sesje ale jhak tylko ja zamkne to robie na bank:) jak ktos zna sprawdzony i w miare tani salon w lublinie to piszcie i czy kolczyk robi sie pistoletem czy igłą? iczy bardzo boli?? bo ja nie znosze igieł:/

Gość aletkaaaa
ja mam tatuaz na plecach, teraz planuje drugi. jestem pedagogiem:-) tatuaze mi sie po prostu podobaja i tyle. o niczym to nie swiadczy. jak mieszkalam za granica to bylo to normalne i nikt nie robil dochodzenia - po co? o czym to swiadczy? itp a ze tatuaze weszly tam wczesniej, widywalam starsze panie z wzorkami na ciele i piercingami i nit nie robil z tego wielkiego halo. ot, normalka. tylko u nas wielkie wydarzenia i sensacja.

Gość a to ja...
hej. jak byłem młody i to sobie robilem w nosie kolczyk [nie pytaj- młody i głupi ;)] w domu. szpila i jazda ;) jak robią spece w tym miejscu- pistoletem, igłą.. zależy od tego, kto co woli. ale to nie boli i trwa chwilę:) i nie wiem czemu, ale ja bym się bardziej za salonami oglądał, niż kosmetyczkami.. nie przesadzaj z tą opuchlizną, nie jest tak źle jak mówisz :) na krakowskim windują ceny.. moze na ułanów? nie masz żadnej koleżanki z kolczykiem w nosie/brwi/języku/pępku żeby się zapytać gdzie robiła?