Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja- skołowana- ja

egzystencjalnie

Polecane posty

Gość ja- skołowana- ja

Czy Wt też tak macie? Mimo posiadania wielu znajomych, czuje się samotna (nie chodzi tu o chłopaka), mam wiele kumpelek, ale żadnej przyjaciółki. Jak zadrzy mi sie nieoczekiwanie wolny wieczór to najcześciej spedzam go w domu bo nie mam za bardzo sie z kim umowić, każdy albo zajęty albo coś innego. Brakuje mi kogos takiego z kim mogłabym sie spotkac o kazdej porze, a nie umawiac na spotkania z kilkudniowym wyprzedzeniem. Czy ktos ma podobn

Gość ja- skołowana- ja
w moim przypadku na szczęście nie ma sytuacji ze ktos jest miły jak czegoś chce, kiedys, kilka lat temu było inaczej , teraz wszytstkie te przyjaznie się ropadły, do jakiegoś czasu probowałam utrzymywać te znajomosci, ale gdy zauważyłam ze inicjatywa wychodzi tylko z mojej strony a ta druga bądź ma to gdzieś badz reaguje z łaska, to przestałam o to zabiegac. Jest taki cytat: "kto przestaje byc przyjacielem, nigdy nim nie był" myśle ze duzo w tym prawdy jest. Widze jednak ze nie tylko ja tak mam :(

Gość ja- skołowana- ja
dziś nawet mój facet powiedział ze to zauwazył, że nie mam jakichs blizszych koleżanek tylko samych znajomych:(