Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość time after time

Moja intuicja podpowiada mi , ze tu bywasz.........

Polecane posty

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość nie pisałam tu od dawna
mała korekta ad. wyrazenia "mimo,ze to co napisał ad. tego padalca " oczywiscie,ze miało być bez: " mimo,ze ":D tak to jest jak sie pisze bez sprawdzania:D sorry,ale dopiero teraz przeczytałam te moje wypociny:O

dzieki za elaborat :D To, ze bywal i bywa to jasne...nikt nowy na "dzien dobry" nie jest oblatany w kafeteryjnych buzkach. Jesli szuka jednej ze swoich kafeteryjnych fanek, to ja nia nie jestem. Nie mam tu swojego idola i nie nawiazuje tu blizszych znajomosci, przenoszonych na prywatny grunt.

serio:D ? skad wie ten temat,ktory załozylas:D?

Gość nie bywalem ale dzisiaj
mam wrazenie ze jaka osoba pisze sama z soba. nie wiem skad calusy w kontekscie mojej osoby moze ktos sie podszyl albo ktos inny zobaczyl co chcial widziec nie wiem. znalazlem temat dzieki pewnemu zwrotowi i wyszukiwarce juz pisalem. moze ludzie uzywaja podobnych zwrotow . chyba jednak ja to ja ty to ty a ona to ona :D moze ja to ja a ty to ona a ona to ty :D niepotrzebnie chyba dodalem te strone do zakladek bo wprowadzam zamieszanie. wy chcecie widziec cos ja pewnie tez i jak wczesniej widzialem cos tak teraz widze cos podwojnie :O to moze zbieg okolicznosci bo nawet na tej stronie u jednej z was widze cos i u drugiej wiec jesli nie jestescie jedna osoba oznacza ze ludzie uzywaja podobnych zwrotow albo ja mam obsesje.to forum nawet odwiedzane raz na dlugi czas powoduje nieodwracalne zmiany w mozgu chyba :d i kazdy widzi co chce widziec. to co pozwolilo mi znalezc ten temat znajduje sie na drugiej stronie.osoba ktora tego zwrotu uzywala wiedzialby ze dzieki temu znalazlem wiec mozecie spac spokojnie wy to nie wy a ja nikogo nie szukam z nudow wpisywalem rozne frazy aby poczytac pewnej nocy. powodzenia w szukaniu kogokolwiek szukacie 🖐️

:D jasne aja mysle,ze szukasz pani "sylwestrowej" albo tej z ktora pisales(tej madrej) od dawna panie "to proste" :D kolejne sugerowanie mi,ze pisze sama ze sobą ew.wmawianie,ze to ja zakładam temu podobne topicki mnie nie dziwi,bo to juz bylo:D szukaj dalej,powodzenia.🖐️

" 01:08 [zgłoś do usunięcia] nie bywalem ale dzisiaj masz i zgadnij jak znalazlem temat " taaa wypieranie etc. to twoja domena :D najlepiej zwalic na skleroze:D

Gość nie bywalem ale dzisiaj
nie. najgorzej sie przyznac do sklerozy :O to objaw szybkiego starzenia :O no i stala sie jasnosc ja to ja ty to ty i ona to ty ale w jednym sie pomylilem bo zgubila mnie jak zawsze "matka glupich". widzialem co chcialem widziec teraz przeczytalem wszystko dokladnie i widze ze temat byl skierowany do kogos innego na pewno nie mnie. wiec "sorry winetou" i szukaj kogo szukasz ja nie przeszkadza juz i objecuje ze nie bede 🖐️ w nawiazaniu do tematu na pozegnanie http://youtube.com/watch?v=Q1VlRqeTkE0

" 00:39 [zgłoś do usunięcia] time after time dzieki za elaborat To, ze bywal i bywa to jasne...nikt nowy na "dzien dobry" nie jest oblatany w kafeteryjnych buzkach. Jesli szuka jednej ze swoich kafeteryjnych fanek, to ja nia nie jestem. Nie mam tu swojego idola i nie nawiazuje tu blizszych znajomosci, przenoszonych na prywatny grunt." co niby Ci robie ? nie znam tego słowa:O a poza tym nie odpowiedzialas na pytanie wczesniej zadane:P:D niby nikogo nie szukasz a zakladasz taki temat :D dziwne troche:P

"no i stala sie jasnosc ja to ja ty to ty i ona to ty" a to juz chamstwo najwyzszego kalibru. znam to od dawna,wiec sorry winnetou🖐️ i tak wiem,ze wiesz,ze to nie ja zalozylam ten topick,ale wyszło z Ciebie to co zawsze :O P.S. przyjaciolka tym razem nie doniosla:D ? a moze Cie oklamala:D ? standard:P

aaaa i juz wiem o jakie wyrazenie ci chodzilo :D ta z ktora pisales tez uzywala tego zwrotu,tylko z błedem:D pisala :ni hu hu" :D i dobrze o tym wiesz🖐️

przepraszam,ale jestem zmeczona i zle skopiowalam :O 02:07 [zgłoś do usunięcia] time after time Tak naprawde, to nie kminie o co kolezance od elaboratu biega... moze to jakas paranoja albo mania przesladowcza? A kolega , ktory sie znalazl , ale nie bywal, to raczej nie Pan X dobranoc Robaczki Ps. dajta se po dziubku i nie robta mi tu bajzla ;P mialam na mysli slowo 'bajzla" nie znam tego slowa. jeszcze raz sorry i powodzenia i dla Ciebie i tego pana.🖐️ P.S. zapamietaj raz na zawsze,ze o ile raz na tydzien tu czytam to nie znaczy,ze pisze,bo od lat nic nie napisalam.Nie jestemTobą. I na koniec! nigdy,ale to przenigdy nikogo na tym forum nie obrazilam ani pod nikogo sie nie podszylam. A dla tej osoby,ktora tak Ci donosi mam prosbe,zeby wkleila te z kosmosu wziete rewelacje tu wkleila:D

nie jestem zadnym zelkiem:D nawet juz od kilku miesiecy ich nie jadam,bo sie lecze:P ale widze,ze znowu kogos przzypominam swoją pisownią wiec juz na serio spadam:D 🖐️

Gość Wrrr...,koleżanko moja
a może ten "Łun" co to druga str. go zwiodła, szuka mnie???? :D Znowu na dekiel mi bić zaczyna :P Buzior, Wrr..👄

Gość a ja wiem kto sa te osoby
to powiedz kto Ty jestes

Gość a ja wiem kto sa te osoby
no powiedz prosze lubie zartowac;)

Gość polak mały
zaspany cały