Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmnnmm

pięć cech idealnego faceta

Polecane posty

Gość mmmmmmnnmm

Pięć cech idealnego faceta, czyli 5 x Ł: Ładny Łagodny Łokropnie bogaty Łuczciwy Łogoniasty :D Podajcie swoje typy :)

Gość można ale po co
mój typ: jesteś gupia :)

Gość dżin z tonikiem
1.inteligentny 2.cieply 3.troskliwy 4.taki ktory bedzie umial mnie czyms zaskoczyc=z fantazja 5.stanowczy i konkretny

Gość nmnmnggf
1. opiekuńczy 2. czuły 3. wrażliwy 4. inteligentny 5. zaradny

Gość nmnmnggf
a 5Ł mi się podoba, zabawne :D

Gość może być pięć
1. kasiasty 2. dobry w łóżku (wg mnie) - niezależne od rozmiarów 3. wykształcony 4. Z lekka głupawy (żeby nie zauważył, że jest wykorzystywany przeze mnie, inaczej: pantoflarz) 5. Ładniejszy od diabła.

Gość wredna Baśka
duzy pen gruby portfel przystojny dobry samochód własne mieszkanie

Gość T45Y657U6IJU
wiecznie we mnie zakochany:P wierny zaradny spontaniczny odpowiedzialny

W prawie każdym wpisie piszecie o tym że ma być bogaty i mieć dużego pena :-p A ponoc kobiety nie lecą na kasę i oburzają się jak faceci zarzucają wam nadwagę ? :-p I co wy na to głupie hipokrytki ? :classic_cool:

Gość nmnmnggf
O penisie było raz, masz kłopoty z percepcją ;) ja zauważyłam, że wszędzie jest opiekuńczy/troskliwy ;p

Gość jslapopasmcmnhjdfhhsd
1. meski( bedzie seksowny, silny i pieknie zbudowany) 2. pomocny dzentelmen(bedzie mnie wyreczal i pomagal) 3. wierny do smierci (nie spojrzy na fajna dupe) 4. zaradny zyciowo(na chleb ci przy nim nie braknie) 5. zabawno pomyslowy ( z takim to sie nie zanudzisz, fajowskie wakacje i ciekawe wyjazdy ktore bedzie oplacal bo przeciez jest zaradny i dobrze zarabia ) 6. david beckham ( seksowny, piekny, zbudowany, swietny ojciec, dobry maz, inteligentnty)

Gość hmmm jaaa
- przystojny -opioekunczy - zaradny -miły -stanowczy i konkretny

Gość nmnmnggf
ok, ale w szóstym, to bym wpisala Brad Pitt, też się zgadza, a Beckam za drobny, tzn. za drobną ma sylwetkę ;)jak dla mnie :)

Gość nmnmnggf
tzn. za drobny, jak na ideał;) mowimy o idealnych - bo tak, to i Beckham tez niezly;)

a teraz na serio 1. malo meski ( aseksowny, bezsilny, niezbudowany) 2. Niepomocny( kiedy ja wyciskam z siebie siodme poty siedzi przed kompem) 3. wierny( no powiedzmy) 4. malo zaradny ( ledwo starcza mu co miesiac) 5. ani zabawny ani pomyslowy( wakacje nad wiejskim zalewem to jest to) 6. cycu z kiepskich ( ciapowaty, pali trawke)

Gość
"nie ma ideałów a miłość ślepa jest..." myślisz, że wypunktowanie pomoże znaleźć CI ideał? człowiek to złożona istota, może być troskliwy do przesady - a więc zaborczy i to już nie jest pozytyw, zbyt wysoka inteligencja może prowadzić do nieustannego przemądrzania się wiedzą, wrażliwy będzie może płakał gdy na niego krzykniesz i zaraz się zamknie w sobie a dowcipny będzie sobie ze wszystkiego robił jaja, gdy Tobie nie będzie do śmiechu... itd itp etc :p

ta tyle ze beckham zdradzal z niania a brad zostawil wielka milosc dla jeszcze wiekszej mowie jedyna dobra rzecza ktora trzeba tu wymienic to koledzy.musza byc zajeci i pantoflarze bo oni mogasprowadzic twojego na zla droge a do reszty wystarczy byc dbajaca o siebie hetera i faceta masz w garsci i wszystkiego go mozna nauczyc i oduczyc

Gość ewelekaaaa
1. przystojny 2. zaradny 3. z poczuciem humoru 4. wierny mi tyle starczy:))

bradek pitek to se moze podskoczyc beckhamowi

przeciez jaja sobie robimy, a co tu robic gdy pracowac mi sie nie chce...prawda jest inna...a zycie plata figle, ale to z kolegami jest super! naprawde nie ma jak koledzy z glowa na karku, no ale kazdy zadaje sie z kims na swoja miare

Gość nmnmnggf
a ja lubię Bradzia :p szczególnie w Troi:) tam jest w zbroi i nikogo się nie boi ;) :D

Gość wysokie obcaski
hahaha..

Gość nmnmnggf
No właśnie, poczucie humoru nikomu nie zaszkodziło ;) tym bardziej w taka pogodę, leje i leje...

Gość
a u mnie świeci słońce :p he he Brad trochę już zdziadział, sorry dziewczyny :) David jest fajniejszy... ma "to coś" i przy tym nie jest ciotowaty jak C. Ronaldo

no nie wiem czy na swoja miare.moj ma wielu fajnych kolegow(niekoniecznie pantoflarzy tylko z normalnym podejsciem do zycia) ale ma tez paru takich sentymentalnych ktorzy niezbyt sa moim zdaniem normalnymi ludzmi.jako osoba normalna nie mam prawa powiedziec mojemu ze nie moze sie z nimi widywac.znaja sie wkoncu od dziecka my o wiele krocej a poza tym ja jego matka nie jestem on nie ma 10 lat i nie amm prawa wybierac mu kumpli.no i paru takich jest(na szczescie rzadko w kraju sa)ze no glupieje chlopaczyna przy nich

Gość nmnmnggf
A poza tym, takie punktowanie to fajna sprawa... przynajmniej wiadać, na czym kobietom zależy... same sie mozemy przy tym zastanowic... a poza tym, wejdzie tu na kafe jakiś zagubiony misio - i od razu ma temacik - z wskazowkami... ;) bo niby kazda ma co innego, ale mozna jakas "esencje" wyciagnac...