Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to nerwica nie daje mi życ

czy to nerwica nie daje mi zyc ? bardzo prosze mi pomoc!!kto mial takie objawy??

Polecane posty

tak bardzo sie boje! prosze przeczytajcie! wiem ze sie rozpisalam ale to dla mnie wazne! kochani mam takie problemy... do tej pory dało się z tym żyć.. były przez ostatnie 2 lata okresy w ktorych budzilam sie w nocy z brakiem oddechu (jakbym przy zasypianiu przestawala oddychac), czulam że moje serce nie bije, nie czulam swojego pulsu, wtedy panika sama rosla...choc probowalam sie uspokoic. czulam sie dziwnie. nie czulam przełyku, nie czulam swojego oddechu wogole (tak jakbym nic tam nie miala, znieczulenie i brak odeechu a przeciez oddychalam!) czulam sie jakby mnie nie bylo.. budzilam moja mame bo balam sie ze cos mi sie stanie wiec z nia jakos sie tak bardzo nie balam i zasypialam w koncu po jakims czasie o tabletce na uspokojenie i meilisie a rano juz objawow nie bylo! zero! iu lekarza bylam - przepisano mi homeopatie. pomagala owszem..ale jakis czas. moja pani doktor ogolna nie rozumiala nasilenia problemu,bylam kilka razy. tak bardzo sie boje. za jakies pol roku od pojawienia sie tych objawów dołączyle inne... te pojawialy sie czasem w ciagu dnia (mialam tak zaledwie kilka razy) wszystko w porzadku bylo i nagle zaczynalam sie czuc dziwnie..uczucie zaciskania obreczy na głowie, "wariujacy" wzrok tzn. bardzo zmeczone oczy jakby sie robily nie wiem jak to opisac. Zatracały mi sie po chwili zmysly. przestawalam czujc Nie czulam ciepla zimna, tylko delikatnie, nie bylam wrazliwa na dotyk, i czulam sie jakby mnie nie bylo. oczywiscie po jakims czasie przechodzilo jak sie uspokajalam.nie popadalam w panike. w szkole dzien w dzien czuje sie zle, nby nic mi nie jest badania w porzadku a mi jest tak ;dziwnie', czuje sie taka oszolomiona, przestraszanoa... w szkole czuje sie zle z ludzmi z ktorymi musze chodzic do klasy, jestem zestresowana i nieszczesliwa:(

zawalilam szkole. balam sie o siebie. tak strasznie mi z tym bylo..mama uwaza ze t przez moje lenistwo;/ a polozylam sie spac dzis pozno.. czulam sie strasznie zmeczona.. przemeczona... lezac juz nie moglam zasnac tylko caly czas nasuwaly mi sie do glowy jakies rozmowy w MYSLACH oczywisice,glosy znajomych :D głupie hehe ale ja tak mam jak jestem zmeczona. zrobilam sie jakby niedotleniona wiec wstalam do okna.. polozylam sie jak mi troche przeszlo. przebudzilam sie z brakiem oddechu, czulam sie dziwnie..ale to tak na chwile sie zerwalam i bylam tak zmeczona ze snowu zasnelam. obudzilam sie po 4 rano...normalnie tak wczesnie nie wstaje:/ szczegolnie ze pozno sie polozylam. obudzilam sie z uczuciem lęku. z piskiem w uchu. zestresowalam sie. znow nie czuje swojego serca bicia, oddechu. ciezko mi oddychac, boli mnie serce (tydzien temy mialam ekg! i jest okej)znow mi tak dziwnie. kiedys czytalam o depersonalizacji.. chyba to mam. nie mam juz sil

?

byc moze to nerwica....wspolczuje ci bo wiem co to uczucie panicznego leku:( sprobuj zyc spokojnie,chco wiem,ze w dzisiejszym swiecie to malo realne..jak nie dasz rady sama to pojdz do specjalisty..nie powinnas zawalc szkoly....powinnas miec jakies zajecie