Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddddddd

dziś rano doszłam do wniosku, że

Polecane posty

jeśli jeszcze raz moja matka cokolwiek mi powie to jej przywalę w mordę. Dosłownie. Mam to wszystko gdzieś. A ojciec to samo. W mordę dostaną ode mnie i niech mnie wsadzą do kicia. Przynajmniej będę wiedzieć za co. Koniec ludzie - tak trzeba z durnymi rodzicami. Świnie nienormalne - byleby im było dobrze. Niech się srają jak dla mnie. Głupie świnie dwie nienormalne :( Ale byłam deklem że się z nimi zadawałam. Od 9 lat żyję jak głup przez nich. Czy raczej 23. :(

Gość kamil25
tyle ze oni Cie urodzili i wychowali

To znaczy oni nie są durni - oni są tak OBRZYDLIWIE chytrzy, a rozjebali mi całe życie - powinnam ich wrzucić do gnojoka. Tyle mnie obchodzą co szambo na podwórku. Ale ich szanuję - tak jak się szanuje wroga. Wroga trzeba szanować. Docenić. Co za kanalie Matko święta :(

Nie urodziła mnie matka - sorry. razem mnie zrobli. Wychowana nie jestem przez nich - sama się wychowałam. Prze nich jestem WYHODOWANA. Jestem tu krową hodowalną. A istotnie bo to wiocha. Kapujesz? Co za żenujące świnie :( Jak ja jestem krową to oni są świniami. Koniec. :(

Moi rodzice zostawili mnie bez grosza w życiu, nie kupili mi mieszkania, niczego, wszystko musiałam sama robić. Jakie to są świnie dwie nienormalne to sie w pale nie mieści. ja nawet na mieszkanie nie zasłużyłam ludzie. Na nic. A teraz by mi wjebali że to piszę, ale prędzej ja im przydupcę w łeb. Co za chytrość życiowa. Mam nadzieję, że z torabmi pójdą te świnie dwie, które mnie chciały zajechać chyba - to jest ich plan na mnie. Ja wiem , ze każdy umiera, ale... :(

Gość kamil25
jak w chlewie sie wychowalas to chlew reprezentujesz kumasz :)

Gość kamil25
mi tez mieszkania nie kupil i nie nazekam sam zarabiam na nie :)

I kto na tym korzysta? Suka bezdzietna co sie waliła z każdym, z każdym. Odkąd tylko umiała sięwalić, a ja że coś robiłam to źle. KURWA MAĆ. Dosłownie takiego wała robić z człowieka. A teraz im bedzie bulić dalej na dom bo za co to utrzymać, a ja NAWTE MIESZKANIA. Ty się lecz na łeb ty pizdo jedna z drugą obłudna. Nie mogę jaka byłam głupia i naiwna. Nie mogę tu po prostu, ale jakoś to przeżyłam i nie zwariowałam, ale znać tych kurew wiejskich wszystkich nie chcę. Nic nie robią tylko sie walą, później za mąż wychodzą, a następnie nawet są po studiach. Ja pierdolę co za zdolniachy :( Dosłownie :(

O w chlewie się wytchowałam . Istottnie. A gdzież niby przebywam. Zarabiasz na swoje mieszkanie. Cudownie. W wieku 35 lat? PO mój Boże tez jest równie piękny co inteligentny. Wielki przykłąd mi dajesz. A co wcześniej robiłeś? Na burdel rozdałeś resztę?

Ja też mogłam zarabiać na mieszkanie w wieku 25 lat wiesz a jeszcze bardziej mieć je po prostu kupione, ale tak to jest jak masz matkę głupią sukę kościelną czy nie wiem. Całe życie rozjebane i jeszcze się ze mnie śmieje. Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatnie. taka kurwa ja nie mogę. :( I wszystko przez nią. Wszystko. Boże wybacz mi ale to wszystko prawda. Ona i jej jebany w łeb kościół. I jej jebane w łeb koleżanki, wiocha i chałupa. Może umrze niebawem na raka. Będzie miała PORÓD kurwa mać. Taki jak ja rodzinę. Dosłownie. jebana w łeb suka - herbu "moda na sukces" :(

Gość kamil25
skonczlem szkole, poszlem do roboty i teraz splacam kredt za mieszkanie w zyciu nic za darmo nie ma

Jedyne co ja miałam w wieku 25 lat to jakieś jaben szkoły wiesz. JEBANE W ŁEB i do niczego mi kompletnie niepotrzebne. Tyle miałam. A teraz mam jeszcze mniej. I dobrze, i tak sobie poradzę. Ale chcę napisać, że kto się z kim zadaje takim jest, a zatem moja matka TO ZDZIRA I KURWA. I z takimi epitetami ją żegnam. I jej dwóch klakierów. Niech se ich nie zajedzie , ale może ktoś na nią poleci po 60tce. ja się z nią zadawać nie chcę. Głupia świniana emeryturze. ma czas to se uraja. Trzecią ciążę. Zasrana suka - zawsze to będę powtarzać :( Jeszcze przez nią zbiedniałam - przez to zero na emeryturze.

Wczoraj tak jechałam i sie zastanawiałam jak można, nosz za przeproszeniem kurwa mać jak można dziecku wmówić, ze jak pójdziesz tam czy siam to ty prace będziesz mieć, na koniec go łudzić, ze nie, że tamto, to, no kurwa mać , że tak napiszę, jak można? Gdzie rozum? Nie wiem. A to dwaj terroryści tak mnie urabiali, a jak nie to byłam bita i tyle. No czy to jest normalne? I to na wsi. Normalne chuje dwa a nie rodzice i jeszcze do dziś nie mam mieszkania - w chlewie mam mieszkać. Nosz co za kanalie dwie - nie mogę :(

Gość malinowa pomarańcza
nie radze ci zyczyc nikomu zle,bo to sie odbije na tobie :) moze spotkasz w swoim zyciu bogatego mezczyzne,skad wiesz,ze nie??

Gość wwrrr
to moglaby byc nawet ciekawa historia, gdybys pisala skladnie

Nigdy nie wyjdę za mąż już. to po pierwsze. Musze się stad wyprowadzić to po drugie. I nigdy tu nie wrócę. Są pewne NIGDY które sa na 110%. Ale są też rzeczy, które nie powiem na pewno NIGDY. I tyle.

Gość uwaga SCHIZOFRENICZKA

Ale ja mam to w dupie bo to moja tragedia jest życiowa. W sumie nie mam tego mieszknaia bo sie dałam wciulać w te szkoły do 25 roku życia, tak bym matkę zagryzła, że ma mi mieszkanie kupić, a tak poszłam do szkoł głupich jak stołowoe nogi i wszytko przeputałam. W ogóle bym wyjechała, zarabiała na siebie, ale musiałabym być po technikum. I dziekuję za te wszystkie głupie koleżanki , którymi byłam otoczona. Teraz też to tak pojmuję - zawsze sie z nich śmiałam, ale co tu było robić? A dziś - jakie wielkie dupy z nich, a ja bezdomna :( No nic... można i tak :(

Gość malinowa pomarańcza
zamiast narzekac wez sie za siebie,nie jestes juz dzieckiem.i nie oczekuj,ze rodzice musza ci wszystko zapewnic.

Musze stąd wyjechać bo tu ogłupieję po prostu. I jakaś ciulnięta w łeb bratowa jeszcze. A ta moja matka - jak ona mogła mi takie rzeczy wmawiać? Co za świnia nienormalna. Niech se zeżrą tu ten swój majątek i wszystko. Nie mogę ludzie. Przecież mogłam mieć takie normalne życie, a co ja miałam? PSYCHIATRYK. A teraz to w ogóle. Ale przynajmniej jakoś papiery odzyskałam W pewnym sensie. Boże święty - tyle kłopotów. I wszystko przez ciulniętych rodziców chorych umysłowo i jebaną w łeb rodzinę ogólnie :( Tak to jest w Polsce jak masz rodzinę ciulniętą w łeb :( UPADEK IKARA. :(

Wiecie i tylko jak patrzę jak mój brat zapierdala w Polsce (ojciec też) to sie zastanawiam ile mu sił starczy na taką zapierdalakę bvo później musi się wziąć za firmę swoją jak rozumiem czy coś? Ale to moja bratowa już wymyśli z czego ten dom utrzymać. Ta bezpłodna... i tak dalej. No musi lecieć do mojej matki znowu po pieniądze. Ale ufam, że jej jej kanadyjska rodzina pomoże. Bo wiecie - rodzina z Kanady. Mam nadzieję, że w lesie tam nie mieszkają w wigwamie.

No co taka kurwa może robić w tej pracy i takie same zera jak ona? W Polsce 15 latki kombinują już kogo by tu wyjecbać, żeby i tak dalej. A ona? Stara dupa 23 lata. przecież jedynie,że dupy nie ma zamiast twarzy ona jak dla mnie i tak też mnie zawsze traktowała. A ja wiecie myślałam - dobra ty idiotko jakaś niepociumana - KASA. No to mam - jeszcze mnie kurwiszonek leśny okradł. Nie mogę po prostu. Ale jak dla mnie tam nie ma twarzy tylko DUPA. :( Przysięgam. Zawsze widzę gówno jak widzę ją. Jak jej wyłazi z tej jej twarzy. A czym ona niby jest?

Gość malinowa pomarańcza
dziwna jesteś.piszesz jakos chaotycznie, w przenosniach i nawet na posty nie odpowiadasz,tylko sobie tak piszesz,jakby wszyscy wiedzieli o co ci chodzi :O

No bo tak jest, nie? Człowiekowi nawet z nosa wychodzą w poewnym sensie odchody. A jej z ust wychodzą wielkie GITY - czy jak sie nazywa taka wielka kupa długa. Dlatego unikam własnie mojej bratowej bo zawsze mam taki widok jak ją widzę. :(

Co mam ci napisać wielce? idź popatrz na moją bratową i powiedz mi co widzisz. Ja widzę... gówno. I tyle. Wielką długą kupę, która jej wyłazi z gęby jak tylko ja otworzy :( Nie wiem. Moze źle widzę? To se kupię okulary. i tyle. :(

Gość truś
o to znowu ta pani :) rodzice nie mieli obowiązku kupić Ci mieszkania. Mi tez nie kupili. Sama sobie kupiłam na kredyt i jakoś teraz musze sobie z tym dawać radę i nie mam o to pretensji. weź dupę w troki, idź do roboty, zaciągnij kredyt i kup sobie to mieszkanie. a nie plujesz. chociaz w sumie zabawnie się to czyta.

malinowa pomarańcza - nie karm trolla :D ona tu powraca jak bumerang.. to jest chora psychicznie osoba.. popisze, popisze i przez jakies miesiąc bedzie spokój, po czym znów powróci z swoimi jękami

Gość truś
no włąsnie, czy ona tak nie jęczy od pół roku co najmniej, albo i dłużej? i przez te kilka miesięcy NIC nie zrobiła ze swoim życiem. w ogóle to to jest jakiś projekt, albo chory, albo często nietrzeźwy, ale tak z samego rana, to aż boli... :D

tez mi sie wydaje ze ma cos z deklem nie tak...... bo czy zdrowo umysłowy człowiek wyzywa rodziców bo nie chcieli mu kupic mieszkania............