Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem jak to jest

170 pkt lacznie do liceum, w tym 88 z egzaminu gimn, to duzo??????

Polecane posty

Gość akówna
to bardzo dobry wynik

Zleży w jakiej skali. Ja miałam bodajże 70 punktów na 100 możliwych i dostałąm się tam gdzie chciałam.

Gość Czarna199
Jak Ty to zrobiłaś?:) W konkursach zapewne startowałaś,i pasek na bank na koniec;) Ja miałam stówkę łącznie,to bylo dwa lata temu.Z ezgaminu w sumie 70 tylko oceny kiepściunio;) pzdr.

Gość akówna
ma to 200 , do dobrych zkół już można startować od 150

Gość akówna
max to 200

tak, dzis podali wyniki egz gimnazjalnych. to nie moj wynik, to mlodszego rodzenstwa {cool] dostalam smsa przed chwila.. i wlasnie mysle, czy to duzo czy nie, czy dostanie sie do dobrego LO, bo nie wiem jak to teraz tam maja... martwie sie no..

Gość cjamoe
Dobrze, że w moich czasach nie było gimnazjów:)

duzo, spokojnie przyjma cie do dobrego liceum. Ja mialam 115 lacznie i 70/100 z egzaminow i dostalam sie do dobrego LO, wiec ty masz otwarta droge do naprawde dobrych szkol ;)

Gość TERAZ JEST WYSCIG SZCZUROw

To bardzo dobry wynik, z którym dostanie się do każdej szkoły i do każdej klasy. Ale podkreślam, że dzisiejsze 170 pkt, to nie to co 170 pkt kilka lat temu. Poziom z roku na rok jest coraz niższy, więc to nie jest super wielkie osiągnięcie. Piszę to, w razie gdyby ktoś ci (komukolwiek) zarzucał, że rodzeństwo jest dużo zdolniejsze od ciebie (kogokolwiek), na podstawie egz. gim.

Gość TERAZ JEST WYSCIG SZCZUROw
poziom coraz nizszy????

Gość sdfss
ja miałam 44 punkty z matmy i 38 z polskiego czyli razem 82 pkt, nie tak źle szczególnie że byłam z jakiegoś wiejskiego liceum... ale do dobrego liceum we wrocławiu się nie dostałam, musiałam składać do pobliskiej miejscowości i tam się spokojnie dostałam do najlepszego (i nie narzekam, bo nauczyciele najlepsi z całego powiatu)

Gość sdfss
wiejskiego gimnazjum*

Gość według mnie 88 to duzo ale
to tez zależy od miasta, bo moja córka mając 139 łącznie( z testów ma 66) może nie dostać się do Liceum które wybrała a dodam, ze nie jest to Liceum w samej czołówce

Gość gąbka ostra
czytam dobrego liceum to rzygać mi się chce.... 12 przedmiotów i myślą, że świecą :D technikum jest tylko dla elity macie rację a tępota niech sie ciśnie po tych swoich \"dobrych\" liceach :D

Gość kutfa
no prze miszcz z Twojej siostry/brata ja miałam tylko 140 a do takiego dobrego liceum się dostalam. ale powiem Ci ze dostać się to nie problem, ważne jak sobie pozniej będzie radzic w tym liceum...