Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa

Feminella vagi c pytanie

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaa

ktos wie jaki ksztalt maja te tabletki?? podobne sa do gynalgin czy albothyl?

Gość gośka1410
Nie wiem jaki kształt mają leki , o których piszesz?? Feminella ma kształt zbliżony do migdałka

Gość goska1410
Jak widać wątek nie żyje Szkoda poszukam jeszce informacji na powyższy temat gdzie indziej

Gość Keira 34
Ja Feminellę kiedys brałam. Miałam infekcję pochwy tzn później się dowiedziałam, że to infekcja a zaczeło się od nieprzyjmnego zapachu z pochwy i jakiś upławów. Kiedy w końcu poszłam do lekarza dostałam te globulki i polecam bo mi "uratowały życie".

Gość Keira 34
Poza tym, Infekcje pochwy często wracają, a leczenie Feminellą temyu zap0obiego, więc warto

Gość looggee
leczenie nie zapobiega, profilaktyka to zapobieganie :P a leczenie leczy. feminella to witamina C, bez sensu tak naprawde zakwaszanie w ten sposob pochwy, bo to nie jest naturalne zakwaszanie. pH pochwy jest lekko kwasne ze wzgledu na dzialalnosc bakterii kwasu mlekowego, ktore produkuja glownie kwas mlekowy plus inne metabolity. jak chcecie profilaktycznie i zdrowiej zakwaszac pochwe, to znacznie lepszym rozwiazaniem sa probiotyki. i to wbrew ogolnej opinii lepsze sa doustne, bo nie pozostawiaja resztek globulek w pochwie i dzialaja dodatkowo na jelita. tylko sprawdzajcie czy szczepy sa oznaczone i maja one udowodnione dzialanie, bo bez tego ani rusz ;)

Gość crazykate
Myślę, że to kwestia doświadczeń. W moimprzypadku i nie tylko jak widać po wypowiedziach Feminella pomogła. Generalnie każy przypadek jest indywidualny, więc najlepiej poradzić się lekarza

Gość zoja 23
crazykate, zgadzam się z Tobą,konsultacja z lekarzem to podstawa i przestrzegam przed domowymi sposobami, bo mogą czasem bardziej zaszkodzić niż pomóc. Jak u Ciebie ta Feminella zadziałała to nie ma co polemizować

Gość klara1975
dokładnie. Dzielmy się swoimi spostzeżeniami ale też nie negujmy doświadczeń innych. Skoro komyuś coś pomogła to fajnie, że się z tym dzieli z innymi bo zawsze może pomóc

Gość klara1975
A ja akurat tez brałam Feminelle i mi tez pomogła

Gość kamilavanilla
kształt jest całkiem dopasowany do miejsca przeznaczenia, a lek w dodatku pomaga :)

Gość OlkaC6093
Korzystaliscie z preparatu o nazwie FeminellaVagiC? Bo wyszukiwalam komentarzy dotyczacych tego preparatu i chcialam Was zapytac. Moze mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym leku? Warto go kupowac, slyszeliscie o zamiennikach? Na tej stronie zanalazlam troche danych o FeminellaVagiC: http://www.listalekow.pl/feminellavagic/ - myslicie, ze to sprawdzone informacje? Nie w smak mi sie rozczarowac i zmarnowac bezsensownie kaske, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.