Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jowitaaa

Męska dziwka!!!

Polecane posty

Skur****!!!! Męska dziwka!!! Muszę się komuś wyżalić, powiedzieć jak się czuje!!! A czuję się źle…. Byłam z chłopakiem jedyne dwa miesięce, było zajebiaszczo…. Traktował mnie jak księżniczkę, całe dnie razem. Ale zaczęło się psuć… pojawiła się taka wywłoka, która wszystko zniszczyła! Najpierw była tylko Jego koleżanką z pracy, z która dobrze się dogadywał, ciągle z Nią smsował. Strasznie byłam o tą idiotkę zazdrosna, miałam o co. Ostatnio dowiedziałam się, że mnie z nią zdradził…. Unikał rozmowy ze mną tydzień czasu, wczoraj wymusiłam na Nim szczerą rozmowe. Kurcze jaka ja byłam naiwna że zaufałam takiemu facetowi!!! Zanim dowiedziałam się że mnie z nią zdradza zrobił to jeszcze kilka razy wcześniej. Odprowadzał mnie do domu i po szedł do niej! To nie ja popełniłam błąd ale tak się czuje. Czuje się taka oszukana, zraniona…. Czuje się nic nie warta…. A najgorsze jest to że mogłabym wybaczyć mu tą zdrade…. Nie chce z nim być ale chcemieć z nim normalny kontakt, jak z kolegą…. Jestem głupia, że zaufałam takiemu człowiekowi, mówił kocham i tak się zachowywał a zdradzał…..

Gość odpowiedź na pytanie
A po co Ci taki kolega? :-o

1. Nie zdziwilo cie, ze facet mowi ci po 2 miesiacach,ze cie kocha??? 2. Po cholere ci z nim kontakt. Gdyby to twoja przyjaciolka zrobila ci jakies swinstwo, oklamala itp to chcialabys sie z nia przyjaznic? 3.Mi sie wydaje,ze ty dalej jestes w nimzakochana i dlatego chcesz utrzymywac z nim kontakt-NIEZDROWO:/

no nie zdrowo!! kocham ale nie moge. muszę zapomnieć... jak On mógł mnie tak potraktować??

Gość odpowiedź na pytanie
jak chcesz zapomnieć, jak ciągle będziecie mieli kontakt jak "koleżanka z kolegą"? :-o

Mi nie chodzi o to, żeby się z Nim spotykać na piwku czy coś takiego. Ja po prostu chce żeby poznawał mnie na ulicy a ja Jego. Kochaliśmy się, współżyliśmy ze sobą więc dla mnie byłoby to dziwne, żeby teraz udawać, że nic między nami nie było… mam nadzieje, że rzadko będziemy się mijać…..

Gość agata12345
kochał cie po 2 miesiacach i tak szybko dałaś mu dupy...???? hahaah:D zal kobieto zal

mnie facet zdradzał ponad rok:( potem zaczęła do mnie wydzwaniac oja następczyni i mnie obrazac itp. i wiesz co pomogło....mój kolega który bardzo chciał aby między nami coś było zadzwonił do tej nowej laluni i do mojego byłego, podał sie za mojego faceta i ich opieprzył taka kulturalnie, ze robią obie dziecinade itp. a mój były nie mógł uwierzyć ze ja kogoś am:) wiesz tez byłam w swoim byłym bardzo zakochana ,ponad uszy ale na nogi postawiło mnie to ze oni wiedza ze ja kogos mam, ze jestem szczęsliwa, ze ktos za mna jest:)

Wyrażaj się bo dupy może dawać jakaś małolata!!! Byłam z Nim dwa miesiące ale nie powiedziałam jakie relacje były między nami!!! I ty mnie nie denerwuj…

Gość agata12345
no i ty jestes ta małolata ze tak szybko mu dupy dałaś i juz cie kochał po pierwszych dniach spotkania:D:D:D hahah:D

a czy to niby jest jakas ustawa,która mówi ze sex można uprawiac po pól roku czy ilu???:D każdy idzie do łóżka kiedy chce:) nikomu to oceniać

Gość agata12345
no nie ale zeby ja kochał po kilku dniach??? zal

aq co zazdrościsz....ze sie w niej po kilku dniach zakochał??? miłośc od pierwszego wejrzenia tez istnieje.

niektórzy po prostu zazdroszczą, że ktoś może być szczęśliwy. widocznie jeszcze nie spotkała takiej osoby, nie przeżyła takiego uczucia. szkoda mi Ciebie... mimo, iż z tym uczuciem przychodzi cierpienie, ale warto dla tego uczucia troszkę pocierpieć!!!

jedyne co jest dobre w tym wszystkim, że dowiedziałam się o tym teraz a nie jak koleżanka wyżej po roku....

Gość agata12345
ja jestem w zwiazku już ponad 5 lat wiec nic nie wiesz o mnie a ja pozatym nie pisze durnych topików wiesz??? najpierw piszesz ze yaki jest skurwysyn i męska dziwka a potem piszesz ze mozesz mu wybaczyć i tak cie kochał ....haha:D

Gość ofermm a
"najpierw piszesz ze yaki jest sk**wysyn i męska dzi**a a potem piszesz ze mozesz mu wybaczyć i tak cie kochał ....haha" i jeszcze że jej inni szczęścia zazdroszczą :D takiego "szczęścia" ja najgorszemu wrogowi nie życzę. faktycznie trochę laska z siebie pośmiewisko robi. no ale skoro lubi to powodzenia.

Gość ale pojabaneeee
pośmiewisko to jest z cioebie:P:P:P:P:

Gość ofermm a
"każdy idzie do łóżka kiedy chce nikomu to oceniać" no pewnie że tak. jak chce to niech sobie idzie nawet i po godzinie. tylko trzeba zdawać sobie sprawę z możliwych konsekwencji a nie robić z siebie idiotkę na forum.

Gość ale pojabaneeee
ktoś inteligentny się wypowiedział.pozdrawiam

żal niekotrych wypowiedzi :/ każdy człowiek inaczej odczuwa miłość....być może ona go nadal kocha a obrarza go w złości to normalne !! a co do kochania sie to nie ma czegos takiego jak dzien data itp to przychodzi sam nie ważne czy dziś czy jutro jeśli sie kogos kocha czy też komuś bardzo zależy to nie ma ustalonej daty !

Hmm dzięki takim właśnie komentarzom widzę, że zrobiłam duży błąd ufając mu i jeszcze chcąc Go dalej znać… wiem, że jestem naiwna…

iejmy nadzieje, ze koleżanka która jest tak długo w związku nie bedzie przezywała goryczy i rozpaczy, bo wtedy ktos moze powiedzieć ze byłas z nim zbyt długo. a z doświadczenia wiem, że ze związki kilkuletnie sypią sie szybciej niz te rozpoczynające sie w \" jeden dzień\"

niektórzy tylko czytają i krytykują a NIE CHCĄ zrozumieć. no ale liczyłam się z tym zakładając ten temat....

Gość NO I MÓWIMY DOWIDZENIA
JAk sie liczyłas z tym to po co zakładasz te durny topik

Gość ********ona*******
skoro mówisz że to sk***iel i męska dziwka to zastanawia mnie po co ty chcesz byc z nim na stopie koleżeńskiej...ja fałszywych ludzi usuwam ze swojego otoczenia...skoro jako facet sie nie sprawdził jako kolega tez cie zawiedzie..a takie relacje to moim zdaniem strzelanie sobie samobója...

Gość hendra111
2 miesiące to długo. ja poszłam po kilu godzinach na imprezie i jesteśmy razem już długo, remontujemy mieszkanie. nie żyjemy w XIX wieku, seks to przyjemność dla obojga a nie wiano wnoszone do małżeństwa.

Gość hendra111
a zaspawane dziewice to szczyt zakłamania i kołtuństwa. potem z reguły tym seksem szafują i próbują nim pogrywać. tak jak i pogrywały od początku. jak mam ochotę się bzyknąć to się bzykam a nie robię z tego świętego graala.