Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja piewrrrdzieleeeeeeee

mam cholerny okres i brzuch mnie naparza jak złoto

Polecane posty

zaraz oszaleje. a mam zaraz jechac po zakupy. no musze. kurna no. wzielam dwa prochy i nic!!

Gość To wytnij sobie jajniki
i zacznij brać testosteron :classic_cool: 🖐️

a krew leci ze mnie jak z zarzynanej swini. nighdy nie mialam takiego obfitego okresu:(

vegantalgin. wczesniej pomagal bardzo ladnie. teraz wzielam juz drugi proszek i nic nie daje.. :( kurcze. ja chce znow brac anty:( wtedy nie bolalo:( a teraz po tych antykach glupich moze byc cosa takiego?

Powinnaś w takich "nagłych" wypadkach mieć ketonal przy sobie. Wiem, że jest silny, ale raz na dłuższy czas by nie zaszkodził...

Gość vdfsfdv
poloz sie na lozku wez sursarke do wlosow i wiek cieplym powietrzem po dole brzuchca i kosci krzyzowej, ulga natuychmiastowa jak sie nie ma termoforu

Gość ncnisa
niestety znam to 😭

ty leż i nogi w górze trzymaj. Zakupy wybij sobie z głowy dopóki Ci nie przejdzie

u mnie roznie bywalo ale zazwyczaj po tabletkach jakos przechodzilo... juz tyle czasu spedzilam tez w ubikacji bo mi zawsze towarzyszy rozstroj zoladka i jelit:( jak ja bede chodzic po sklepei:(

Gość n..........
na mnie np termofor nie dziala :/

brzuch mi sie twardy zrobil.. zaraz wyprobuje te suszarke. piszcie jak znacie jakies psosoby. nigdy mnie to nei intresowalo bo nie mialam az takich boli.. tragedia.

Jak już nie będziesz mogła wytrzymać to niech Cie ktoś zawiezie na pogotowie. Dadzą zastrzyk, 5 minut i po bólu.

siadlam na kibelku, stolek pod nogi, suszrka na plecy.. nie bardzo.. probowalam tez metody koleznkai- kilka skolonow. ale tylko gorzej... nie wiem czy nie mam ketonalu w domu.. ale jak wzielam te 2 vegentaligny?... jeden kolo8 drugi kolo10..

Gość vdfsfdv
to dzown na pogotowie, ich psim obowiazkiem jest przyechac, dadza ci morfine, i bedziesz oglpiala caly dzien ale nie bedzie bolalo

Ty, ale Ci sie nie poprawi jak ciągle będziesz w ruchu... W minutę też nic nie zdziałasz... Połóż się, nie ruszaj, grzej się tą suszarą i nogi w górę by poprawić ukrwienie- szybciej Ci przejdzie.

Po pogotowie dzwoni się w skrajych przypadkach- jeśli dziewczyna ma siłę pisać na kompie to nie jest źle. Lepiej nie ryzykuj na razie, chyba, że będziesz chciała zapłacić za przyjazd karetki. Lepiej już samemu jechać i niech dadzą zastrzyk.