Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Sprzedam suknię ślubną z najnowszej kolekcji agnes !! Tanio!

Polecane posty

Witam, Mam na sprzedaż śliczną śnieżnobiałą suknię ślubną najnowszej kolekcji firmy Agnes. Suknia zakupiona w salonie sukien ślubnych w kwietniu 2009r. Rozmiar sukni 42-44, ale suknia jest sznurowana z tyłu aż po pośladki więc rozmiar jest regulowany. Wzrost 176+obcas. Suknię można skrócić. Nie jest ona zniszczona. Była ubrana tylko ten jeden raz. Kupiłam ją w salonie za 2.500 zł (była całkiem nowa, nikt jej wcześniej nie nosił),Oczywiście moja cena będzie dużo dużo niższa.. Gratis dodaję dekorację ślubną na samochód złożoną z 7 części (tiul na przód samochodu, bukiet na maskę, 4 kokardki na klamki i jedna duża kokarda na tył samochodu). Są jacyś zainteresowani???? Zdjecia oczywiscie wyslę na maila.

Gość ja poprosze o
szczegoly na miala - silme@poczta.onet.pl od rozmiarow np szerokosci w pasie i czy mozna poszerzyc po cenę;)

Gość widać mało słoni na świecie
:o

Gość ja poprosze o
dzieki wielkie za maila, niestety to nie moj typ sukni, choc ladna jest i owszem:) powodzenia w sprzedazy

Gość kotka222
a moze daj zdjecie tutaj na forum, wiecej osob ogladanie predzej sie moze ktos skusi, i napisz cene za jaka chcesz sprzedac

jak na rozmiar 42-44 to bardzo zgrabnie sie prezentowalas a suknia bardzo ladna powodzenia

Gość kotka222
śliczna sukienka

też się dziwiłam, a dodam iż byłam wtedy w 5 miesiacu ciązy!!!!!!!!!! i nie byłam ciasno zasznurowana bo to w moim stanie nie było wskazane... Te karbowania doskonale maskowały \"to i tamto\" :))

Gość kotka222
wygladalas rewelacyjnie, duzo lepie niz nie jedna laska nie w ciazy

Gość upuppppupupup
no wiesz w 5 miesiącu to brzucha i tak jeszcze nie powinno byc więc to nic tu nie zmienia ale pamietam ze szukalas troche wiekszej kiecki to musze przyznac ze ta ci wszystko zamaskowala super wyglądałas jedynie bukiet mi sie nei podobal (kolory) i taki jakis starodawny a i mąż mial nie za ciekawy garnitur (jasne zakladamy na spotkania i imprezy ktore odbywają sie w poludnie na te po poludniu zakladamy raczej ciemne ale ogolnie fajnie sie prezentowaliscie