Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasksd

farbuje dzisiaj włosy pierwszy raz!!!

Polecane posty

Gość lasksd

z sredniego blondu na jasny brąz i boje się ze mi kolor wyjdzie za ciemny albo jakis rudy i nie bedzie pasował mi do brwi :(

Gość kotka222
A JAKIEJ FARBY UZYJESZ?

Gość lasksd
joanna

Gość jak chcesz jasny brąz
uzyskac to kup farbe ciemny blond z lorealem tak jest z wella z garnierem

Gość dokładnie dokładanie
zawsze kupuj jaśniejszy odcień niż chcesz otrzymać bo z brązem niestety tak jest że bardzo często wychodzą odcienie ciemniejsze niż te sugerowane na opakowaniu farbujesz włosy farbą w kolorze brązu a po zmyciu okazuje się że włosy są kruczoczarne i ZONG !!!! łatwiej włosy przyciemnić szmponetką jeśli kolor wyjdzie za jasny niż za ciemne włosy rozjaśnić

Gość kotka222
JAK WYJDZIE ZA CIEMNY BRAZ TO ZAWSZE MOZNA SOBIE WALNAC KILKA JASNYCH PASEMEK, TYLKO JUZ U FRYZJERA, ALE TEZ FAJNIE WYGLADA TAKI BALEJAŻ

Gość lasksd
juz mnie zestresowałyscie bo mam kolor jasny brąz farby i była ona droga wiec nie chce aby poszla na marne, juz sama nie wiem co robic

Gość kotka222
ja farbowalam kiedys joanna i kolor wyszedl taki jaki chcialam poza tym joanna sie troche z czasem zmywa wiec i tak po 2 tygodniach beda jasnijsze

Gość 1234567.........
nie lepiej Ci zamiast farby najpierw użyć szamponu ...jak raz zaczniesz farbować to później końca nie widać no chyba że zetniesz je w końcu tak żeby nie było odrostów

Gość lasksd
mi powiedziała babka w sklepie ze joanna jest taką raczej delikatną farbo i jej kolory nie są tak bardzo intensywne jak np. palette

Gość Maina.
Joanna delikatna? Hahaha, śmiechu warte ;]

Gość głuuuuuupi robiesz
po co wogóle farbujesz? farbniesz teraz, ok.. a za miesiąc znowu, bo odrosty, i tak co dwa miesiące, odrazu zakup sobie prostownicę, bo od takiego ciągłego farbowania zrobi Ci się siano i wypadałby je prostownicą przyjechać, by się tak nie puszyły, a na sam koniec wizyta u fryzjera, bo włosy zniszczone, końcówki rozczworone, ostre cięcie na krótko, aby jakoś wyglądać, a w efekcie jedyne o czym będziesz marzyć, aby włosy szybko odrosły i wróciły do naturalnego koloru....

Gość 1234567.........
głuuuuuupi robiesz...zgadzam się jeśli już chcesz coś zmienić na głowie użyj szamponu ....nawet jeśli kolor Ci się nie za bardzo spodoba zawsze masz tą świadomość że po iluś myciach zejdzie ale w końcu to Twoje włosy

Gość lasksd
to jest farba do 24 zmyc ona tez tak bardzo niszczy włosy ??

Gość głuuuuuupi robiesz
a jest farba która nie niszczy włosów? farba wnika w głąb włosa - dlatego jest niezmywalna. i dlatego trwale niszczy włos. a szampon pokrywa włos kolorem... nie wnika tak głęboko...

Gość 1234567.........
te które się zmywają to szampony koloryzujące i nie niszczą włosów a dużym plusem jest to że nie masz odrostu po iluś myciach samo schodzi ja używam tylko szamponów mam długie włosy i nie wyobrażam sobie póxniej walki z odrostami

Gość 1234567.........
lasksd...co pisze na pudełku szampon czy farba ?