Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALKA.M

kok

Polecane posty

Gość MALKA.M

witam ; zawsze chodzę w rozpuszczonych włosach do ramion ; nie chce miec koka ; ale nie znalazlam na internecie żadnej ciekawej fryzury żeby mozna bylo dopiąc welon ; co radzicie?

Gość sdf
szczerze-jesli myslisz o rozpuszczonych to kiepsko widze welon..a jak juz jest to wyglada tak jakby mial odpasc..nie pdooba mi sie to.sprobuj choc czesc wlosow spiac-finezyjnie,i w tymmiejscu zaczepic welon.a jakiej dlugosci te wlosy?a gdyby z bokow sciagnac troche wlosow i jakos uczepic?

Gość MALKA.M
DO ramion

Gość MALKA.M
A WELON TEGO TYPU ttp://www.allegro.pl/item656041230_promocja_welon_lamowany_zdobiony_dzetami_35_55.html

Gość MALKA.M
DŁUGOSC WELONU 35/55

Gość sdf
wiesz co powiem Ci tak: nie ma sensu przekonywac osoby ktora chodzi na co dzien w rozpuszczonych wlosach zeby robila kok :) ja chodze np zawsze w zwiazanych,koku,wiec na slub robie kok. ale jesli masz do ramion,to albo czesc niech fryzjerka zbierze,byleby rzadko nie bylo..lub wszystkie zepnij-ale wtedy masz kok,a tego nie chcesz.albo zrezygnuj z welonu..a cos a´la kitek?takie kaskadowe upiecie wlosow?

Moja przyjaciółka miała rozpuszczone, ale ma na prawdę piękne, grube włosy. Na czubku głowy miała tylko zwinięty mały kosmyk, tak jakby w ślimaczka, i do tego właśnie przyczepiony welon - nie było nic widać (znaczy tego upięcia). Potem i tak szybko welon zdjęła i włożyła za ucho jakiś kwiatek, przypadkowo wyjęty z jednego z bukietów ;)

Gość Anq25
Gość MALKA.M
O.... JAK DUŻO FRYZUR ; SUPER NAPEWNO COŚ WYBIORĘ ; DZIEKI