Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam taakie pytaanie

Jakie jest prawdopodobienstwo

Polecane posty

Gość Mam taakie pytaanie

Że zajdzie się w ciążę, kiedy podczas brania tabletek antykoncepcyjnych w pierwszym tygodniu po 7 dniowej przerwie zapomni sie wziąść tabletki?

Gość anka 156
no jest jest mozliwe

Gość Mam taakie pytaanie
Ale duże prawdopodobieństwo? Jeżeli bierze się tabletki od 2 lat, to organizm chyba jest już tak naszprycowany hormonami, że ta jedna tabletka nie zrobi takiej duzej różnicy?

Gość anka 156
wiesz co rozne opinie czytalam , jedni mowia ze jest naszprycowany hormonami a inni etwioerdza ze wowczas jest duze p[rawdopodobienstwo do odblokowania owulacji, a ile czasu zapomnialas tabletki?

Gość Mam taakie pytaanie
Zapomniałam jednej tabletki o prawie całą dobę. Na następny dzień wziełam dwie, ale czy to coś pomoże.. Na ulotce pisze, ze spoznic się można do 12 godzin :( Normalnie nie wiem jakim cudem zapomniałam. Od 2 lat je biorę co do minuty...

Gość anka 156
to przekroczylas te 12 h hm??? p[rawdopodobienstwo jakies tam istnieje ale czy duze tego nie wiem, niby 1 tydzien jest najgrozniejszy w zapomnieniu tabletki, a mialas stosunki 7 dni przed zapomnieniem>??

Gość Mam taakie pytaanie
Miałam, miałam... nawet dzień przed :(

Gość anka 156
kurcze to "szansa"jest;( moze zadzwon do swojego gina i spytaj co masz zrobic, mam nadzieje ze jednak nie doszlo do odblokowania owulacji , trzymam kciuki!slyszlam tez gdzies ze mozna przyjac wowczas wieksza ilosc tabl;etek ale to chyba jakis wybranych anty, nie chce Cie wprowadzic w blad bo tak do konca nie wiem ale zadzwon do gina

Gość Mam taakie pytaanie
No właśnie dzwoniłam, ale nie ma go do wtorku :( Jeszcze ochrzan dostałam od babki z recepcji, chyba lewą nogą wstała.. Ale ta niepewność... masakra :o No i teraz nie wiem czy brać te tabletki dalej czy je odstawić? Bo jeżeli zaszłam w ciążę, no to nie chciałabym, aby przez moją bezmyślność stało się coś maluszkowi :(

Gość anka 156
gdzies na forum dziewczyny pisala ze nawet w 1 okresie ciazy tabsy nmoga podtrzymac ciaze wiec...

Gość Mam taakie pytaanie
Skomplikowane to wszystko jest... To może powinnam zacząć brać kwas foliowy tak na wszelki wypadek? Ale się wpakowałam.. :( No, ale za bezmyślność się płaci..

Gość anka 156
Ja bym nadal brala pigulki bo przeciez nie wiesz czy zaszlas w ciaze! a kwas zawsze mozna lykac! Glowa do gory tak latwo w ciaze nie jest zajsc wiec badz dobrej mysli! :) ja trzymam kciuki za Ciebie i zebys nie byla w ciazy:))