Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna_

Jaka powinna byc idelana kobieta ?? 5 najwazniejszych cech.

Polecane posty

Gość qwgy
Nie wiem ja nie moge sie za wszystich za bardzo wypowiadac.

Gość kasia księżniczka
Mniemam też że tego nie czynisz :D

Gość qwgy
Ja na pewno nie szukam ksiezniczek, ale rozumiem, ze ten pseudonim to moze byc zart :)

Wg mojego chłopaka ja jestem ideałem - jego zdanie na mój temat: 1) jego zdaniem mam ogromny potencjał intelektualny, chętnie się rozwijam, mam podobne zainteresowania jak on 2) jestem na co dzień aniołem - jestem z niego dumna i wspieram go we wszystkim co robi choć sam miewa wątpliwości czy postępuje dobrze, jestem mu oddana (mimo licznych kolegów nie widzę w nich \"facetów\" tylko kumpli), okazuję mu czułość i wyrozumiałość (a ma trudny charakter), jeśli mu się zdarza imprezować beze mnie, to po powrocie oferuję mu seks :D, a rano czekam ze śniadaniem i troskliwie się nim zajmuję :D 3) w łóżku jestem dziwką :D - on ma doświadczenie, ja byłam dziewicą, co go strasznie rajcuje, a teraz się cieszy jeszcze bardziej, bo pilnie się uczę jak co się robi, zawsze mam ochotę, nie skupiam się wyłącznie na sobie ale daję z siebie wszystko, żeby jemu też było jak najlepiej 4) jestem atrakcyjna - jego zdaniem inne kobiety mogą się przy mnie schować (ja tak nie uważam, bo nie lubię się oceniać poprzez pryzmat wyglądu) 5) jestem skromna - bo nie uważam się za jakąś księżniczkę, nie wywyższam się ponad innych, traktuję mężczyzn jako fajnych ludzi, czasem krępują mnie komplementy Takie jest przynajmniej jego zdanie, a czy ma rację, to nie wiem :)

Gość kasia księżniczka
Może być :D Chodź czy każda z Nas nie ma w sobie coś z Księżniczki ?

Gość qwgy
Niech kazdy ma swoje zdanie i bedzie dobrze. Kazdy jest inny, kazdemu co innego sie podoba.

Gość qwgy
Pewnie jest tak jak mowisz, ale ja juz mam uczulenie na to slowo chyba.

Gość kasia księżniczka
każda alergie chyba można wyleczyć .

Gość kultowa zapomnialas
dodac ze lubi w tobie to ze cie wytresowal jak rasowa suke

Gość grubia
kobieta zakochana jest kobietą idealną :)

Gość grubsia
:) nawet jak jest grubcią jak ja :)

Gość kokoszka11
heh,,, Ja jestem kobietą:) Gdy patrze na siebie i inne dziewczyny wydaje mi się że ideał powinien spełniać takie warunki jak: -wygląd- Kobieta powinna dbać o siebie. Moim zdaniem każdka kobieta , potrafi być piękna tylko musi zaakceptować swój wygląd, trochę popracować nad sobą, ubrać się odpowiednio do swojej figury itp. Często bywa tak, że gruba dziewczyna której wyskoczy pryszcz na nosie już się nie myje i je coraz więcej słodyczy zamyka się w sobie i nie ma przyjaciół , przetłuszczają jej się włosy jest płochliwa i już ma życie zwalone:) Moim zdaniem Każka dziewczyna moze być seksowna i pociągająca, czy ma małe piersi czy duże czy ruda czy czarna czy z dużym tyłkiem KAŻDA MOŻE BYĆ PIĘKNA!!! i oczywiście nie powinna przesadzać z solarium paznokciami itp. - Powinna być pozytywnie nastawiona do życia. Czasami powinna mieć coś feministki, czasami powinna być niewinną dziewczyką, która potrzebuje miłości i uścisków;) -powinna mieć przynajmiej podstawową wiedzę na temat życia, chęć poznawania świata, i przynajmiej 2x zastanowić się co chce się powiedzieć:D, -fajnie by było gdyby miła jakies hobby(ale nie chodzi mi o solarium, czy tipsy tylko coś poważniejszego) -. Moim zdaniem, idealna dziewczyna powinna mieć coś z normalnego czlowieka.:) Powinna być wszechstrona, umiejąca doprowadzić człowieka do śmiechu jak i rozpaczy:) Gdby nam się przyjżał tak bliżej....i pomyślał. To chłopcy postrzegli by nas właśnie tak jak ideały!!!!!!!!!!! :)))) Bardzo ważne jest poczucie własnej wartści!!! nie lizać się z facetem na pieweszej randce, co gorsze zdejmować majty bo coś ją tam swędzi, nie chodzić z gołą dupą albo cycami, jak dla mnie jest to żałosne:))

Gość sfrustrowany4564
\"-powinna mieć przynajmiej podstawową wiedzę na temat życia, chęć poznawania świata, i przynajmiej 2x zastanowić się co chce się powiedzieć , -fajnie by było gdyby miła jakies hobby(ale nie chodzi mi o solarium, czy tipsy tylko coś poważniejszego) Moim zdaniem, idealna dziewczyna powinna mieć coś z normalnego czlowieka. Powinna miec podstawowa wiedze na temat zycia ? Nie chce sie smiac z ciebie, ty masz na mysli jakas dziewczyne w wieku 12 lat ??? Bo wtedy to rzeczywiscie moze miec ta podstawowa wiedze. Od starszych osob juz jednak powinno sie o wiele wiecej wymagac niz podstaw zycia. Fajnie gdyby miala jakies hobby ? No raczej powinna miec hobby i to nie jedno. Powinna miec cos z normalnego czlowieka ? heheeheheh No dobrze, ze chociaz cos. Jakby nic nie maiala to juz lepiej kupic sobie psa.

Gość lojalna truskaFka
to może teraz Drogie panie-o ile tu zaglądacie i czytacie ten temat-pogadajmy o 5 lub więcej cechach jakie powinien posiadać idealny mężczyzna?po pierwsze ideałów nie ma,są tylko przybliżenia.dobra więc zacznę pierwsza-prawie idealny facet wg. mnie to.... EMPTY.

Gość luna2604
kobieta powinna byc soba nie ma ideałów drodzy mężczyźni

Gość Iksińska paskuda
Tak biorąc pod lupe i ogólniając Dla przebojowego i atrakcyjnego faceta ma być przede wszystkim ładna i dobra w łóżku a dla niedorajdy życiowego najwazniejsze żeby była wierna i umiała gotować

Gość Oralny sex
ruchalbym piescil bym calymi dniami

Gość gość
Kobieta powinna być szczęśliwa i elokwentna Lubię radosne kobiety które potrafią się ładnie wysławiać

- Powinna być pozytywnie nastawiona do życia. Czasami powinna mieć coś feministki, czasami powinna być niewinną dziewczyką, która potrzebuje miłości i uściskówoczko.gif xxx to sie najczesciej weryfikuje jak pojawiają sie prawdziwe życiowe problemy :classic_cool: brak pracy, bankructwo, bieda, choroba :classic_cool: niewiele kobiet potrafi znosić takie przeciwnosci zachowujac pogode ducha :P

Gość Poeta26
Ładna z twarzy - moim zdaniem to sprawia że kobieta jest piękna (nie cycki i dupa jak większość myśli) Figura - mi wystarczy że nie jest ekstremalnie chuda, lub otyła. Ma być dobrą osobą - mam na myśli wszystkie cechy takie jak życzliwość, pozytywne nastawienie do świata, szacunek do innych osób itp. Wierna Nie materialistka Niby wymagania nie duże ale i tak znaleźć kogoś takiego to cud.

Gość gość
1. Dobra i uczuciowa 2. Inteligenta 3. Traktująca seks jako coś pięknego, dopełnienie miłości, a nie jako kartę przetargową 4. Urokliwa, nie tylko z wyglądu, ale także mająca to coś 5. Uczciwa, szczera, wierna