Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intymne przekłucie w Warszawie

Intymne przekłucie w Warszawie

Polecane posty

Gość Intymne przekłucie w Warszawie

Czy któraś z Was robiła i może polecić dobry salon (czysto, bezboleśnie).

Gość Jerozolimskie kolo DH Smyk
Jest salon kosmetyczny na Jerozolimskich w okolicy DH Smyk - podobno tam dosc dobrze robia pełny zakres piercingu, ale osobiscie tam nie bylam. Poszukaj w Google

Gość aneczka234
Jest kilka sprawdzonych miejsc w Wawie. Między innymi Viena Art Studio w którym przekłuwałam wargi sromowe(grzybowska ale nie pamiętam jaki numer) sprawdź ich stronę www.vienaartstudio.pl.tl . Mnie kluł facet(sympatyczny i znający sie na rzeczy) ale możliwe, że dziewczyna już przekłuwa intymne. Tam radze zapytać, czysto, higienicznie, sterylnie i do tego profesjonalnie i milo.

Gość Mala9999
Ja moge polecić oba powyższe miejsca. Znajoma przekłuwała nos i pępek w Vienna Studio i jest zadowolona. Ja z kolei z polecenia innej znajomej odwiedziłam salon 15-115 naprzeciwko DH Smyk (myślę, że o nim koleżanka wcześniej napisała) i przekłuwałam wargi sromowe. W sumie idąc na zabieg do końca nie wiedziałam, co tam na dole chcę mieć :) Piercer doradził mi, jakie przy mojej budowie kolczyki będą wyglądać najładniej. Wszystko w tym salonie jest wykonywane sterylnie (mają autoklaw do dezynfekcji) i profesjonalnie. Zostałam najpierw znieczulona jakąś maścią, co spowodowało, że nie czułam momentu przekłucia i założenia kolczyków. Co jest też ważne, piercer nie miał na sobie żadnych tatuaży (a takiej osoby się najbardziej bałam) i widać, że zna się na tym, co robi. Piercing był wykonywany w zamkniętym gabinecie, nie musiałam się więc obawiać, że ktoś trzeci wejdzie. Po zabiegu piercer dał mi pisemną instrukcję, jak pielęgnować miejsca przekłucia, którą dodatkowo ze mną sczegółowo omówił (wytłumaczył np. dlaczego do dezynfekcji nie można stosować spirytusu albo wody utlenionej). Ich strona www: www.15-115.pl

Gość Kalinka_mala_mi
Ja polece od siebie Viena Art Studio i pana C. bo pani Asia z tego co sie orientuje wspolpracuje z Conorem od niedawna wiec nie sadze by ja dopuszczal do zabiegow intymnych, zbyt odpowiedzialny jest by dawac kluc takie miejsca nowej osobie. Ja robilam w Viena lacznie 7 kolczykow w tym 6 wykonanych przez Conora i jeden przez Marte ktora juz chyba tam nie ptracuje. Wracajac do tematu lacznie zrobilam tam 3 kol czyki intymne, za kazdym razem bylam zadowolona z podejscia do mnie jako klientki, bezbolesnego zabiegu-co prawda mialam znieczulenie oraz z pelnego zaufania i swietnego kontaktu z wlascicielem studia. Natomiast moje kolezanki robily sobie kolczyki w blacktatto i tez nie narzekaly

Gość Anusia2707
Witam :) Ja polecam przystojniaczka z 15-115. Facet nie tylko jest dobry w tym co robi, ale potrafi przy zabiegu porozmawiać na każdy temat. Dlaczego się nim tak zachwycam? Bo nie tylko bardzo dobrze zrobił mi piercing, który po 2 tygodniach już był wygojony, ale też doradził w pewnej sprawie dotyczącej mojej pracy.

Gość ClaudiaCC
Ja rowniez polecam 15-115. Nie odwazylam sie jeszcze na klucie intymne, ale z dotychczasowych 3 przekluc jestem zadowolona. Wszystko mi sie ladnie i szybko goilo - moze poza pepkiem, ale to dlatego, ze nie posluchalam zalecen piercera i po niecalych 2 tygodniach poszlam na basen. Nad intymnym sie zastanawiam, bo podobno dosc fajnie pobudza przy stosunku :)

Gość Przekłuta
Byłam w salonie 15-115. Dziewczyny, jek zdecygujecie się na zabie w tym salonie, idźcie koniecznie do faceta - takiego blondaska, chyba Lucasa - jest rewelacyjny! Jeżeli facet w łóżku ma takie podejście, jak przy zabiegu piercingu - to zazdroszczę jego partnerce (nie wiziałam na jego palcu obrączki!). Przekłucie nie tylko bezbolesne, ale wspaniałe podejście do klientki. Ja akurat przekłuwałam sutki (chociaż na przekłucie intymne na 99% też się wybieram) - było bezboleśnie, bezstresowo :)

Gość Hehehehehehehe
Przekłuta: to ty jakas nimfomanka jestes skoro chcesz isc do luzka z facetem ktury ci przy cyckach pogmeral :)

Gość Przekłuta
Nie jestem nimfomanką. Chciałam tylko napisać, że ten piercer z dużą delikatnością podchodzi do klientek. Ma takie podejście, że stres mija jeszcze przed przekłuciem, a po przekluciu okazuje się, że ten stres był zupełnie niepotrzebny :)

Gość Salon 15/115
Rzeczywiście piercer zna się na tym co robi. I nie tylko na tym. Porozmawiać z nim można praktyczne o wszystkim.

Gość Madziorek92
Salon 15-115 jest ok. Robili mi pępek i ładnie i szybko się wygoił. Przekłucie może trochę czułam, ale nie bolało. Widać profesjonalizm :) Jedyny minus - że poniżej 18 lat wymagają oprócz zgody rodzica - ksero dowodu. Ale wytłumaczyli mi, że tego wymaga prawo ;) Ogólnie polecam.

Gość nie sądzicie że
wasze reklamy już nudzą i powodują efekt odwrotny od zamierzonego? specjalnie mało kto pójdzie do was robić cokolwiek, czy to przekłucie intymne, czy makijaż permanentny czy co tam robicie, bo jeśli tak nagminnie się reklamujecie na forach (wielu! nie tylko na kafeterii znalazłam "pozytywne opinie" nt tego salonu, co lepsze, na niektórych są dokładnie te same co do treści, kopiuj-wklej) to chyba znaczy, że mało kto korzysta, więc może usługi tego salonu nie są takie super... :o przekombinowane są te opinie powyżej, ewidentnie napisał je jakiś pracownik tego salonu (może nie wszystkie, ale sobie podkręcają opinie jak nic) :o

Gość Bylam tam
Ja chodze na zabiegi kosmetyczne do tego salonu i akurat mnie nie dziwia opinie o nim - ilekroc tam jestem, jedna, dwie osoby czekaja na przeklucie. A trudno robic zle zabiegi, jezeli ich sie ich sporo robi. To tak jak z kazda inna praca. Moj maz jest zawodowym kierowca i chcialabym chociaz w czesci tak dobrze jezdzic jak on.

Gość TinkaMala
W 15-115 robiłam sobie pępek i nie mam sie do czego przyczepić. Widać profesionalim, sprawy higieny ok, no i zagoiło się też w miarę szybko. Madziorek92 to bardzo dobrze ze chcieli dowód tożsamości czy zgode rodziców. Wiesz szalonych nie brakuje, takie jest prawo, niesprawdziliby i są gotowe problemy wiec tu akurat popieram zachowanie salonu.