Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambolnaszosie

czego nauczyło was życie?

Polecane posty

Gość karambolnaszosie

Mnie tego przede wszystkim , że nawet jak jesteś biedny a masz poglądy jakieś to je głoś, a nie olewaj wszystkiego bo jesteś biedna. Pomyślą sobie po latach, że nie wiem - poglądów nie miałaś. I biedne gówna żebracze w tym samym miejscu cię okradną. :( I tak sie stało. I nawet mi się to śniło kiedyś. I więcej już się nie dam nigdy. karambolnaszosie.

Gość karambolnaszosie
W sumie bowiem miałam dom normalny a rozwaliła mi go i widok na ogródek biedna kurwa z lasu. Szczt ludzie. Biedna ale chciwa, a mój brat jaki głupi był taki do dziś. Ona nawet dzieci nie ma. Nie ma - na taką obrazę drży ziemia dosłownie bo do piekła żywcem ją powinno pochłonąć. Kurwiszona jednego :(

Gość życie nauczyło mnie
1. że nawet jak jest źle, to będzie lepiej 2. nie trzeba nic robić wystarczy poczekać (na to lepiej) 3. pieniądze przychodzą same 4. miłość też

Gość karambolnaszosie
zapomniałam połknąć moich pigułek na schize :(

Gość karambolnaszosie
Jejku moja schizofrenia znow dala o sobie znac... wczoraj wydawalo mi sie ze jestem nietoperzem i w supermarkecie robilam " pi pi pi piiii " i ludzie sie dziwnie patrzyli a ja myslalam ze wydaje ultradzwieki i nikt tego nie slyszy :( ;(

Gość zycie mnie tego nauczylo
1. że należy liczyć na siebie; 2. że nie wolno się kierować emocjami; 3. że z największego dna potrafię wstać; 4. że trzeba żyć w zgodzie z sobą, niekoniecznie z otoczeniem; 5. że trzeba mieć tupet; 6. że są rzeczy ważniejsze niż miłość; 7. że każdego racjonalistę może spotkać coś nieracjonalnego.

Gość phiiiiiiii
zycie mnie nauczyło ze ludzie to swinie, i jesli umiesz liczyc to licz tylko na siebie

Gość genius
żeby nie flirtować z wykładowczyniami i nie rozkochiwać zbyt wiele kobiet wniosek kobiety sie zemszcza

1.Zawsze trzeba liczyc na siebie 2.Nigdy nie mowić pierwsza Kocham Cię 3.Nie liczyc ze cos sie samo zrobi lub załatwi 4.Że zawsze lepiej jest cos zrobić wczesniej 5.Nie mowic nikomu o swoich słabościach albo o tym co jest dla nas wazne bo wykorzystaja to przeciwko nam

Gość szukam szuk ame
a ile razy już zniknęłaś z tego swiata? :)

nie chodzi oto..;/ chodzi ze mozesz umrzeć w kazdej minucie( moze ci sie coś stać poważnego) i nalezy sie cieszyć kazda chwila

Gość życie nauczyło że nie należy
1. nie należy odkrywać wszystkich kart tak w pracy, miłości i innych dziedzinach życia 2. należy mieć tajemnice - coś tylko swojego czego nikt o tobie nie wie. 3. nie należy kolejnemu facetowi opowiadać za dużo o przeszłości - każdy jakąś ma a jak facetowi daje się taka wiedze wykorzysta przy pierwszej lepszej kłótni. 4. nie należy rzucać pracy zanim nie znajdzie się kolejnej 5. nie należy za bardzo kierować się radami innych osób - nikt nie jest Tobą poza...Tobą i tylko Ty tak naprawde chcesz swego dobra, inni mogą chcieć owszem ale wyciągnąć też coś z sytuacji dla siebie.

Gość yter
zycie nauczyło mnie że jest jednym wielkiem bagnem

Gość karambolnaszosie
Bardzo mi się podoba ten wątek. Piszcie dalej.

Gość yter
1. Nie nalezy ufac ludziom 2. Nie nalezy ufac kobietom 3 . NIe wolno byc grzecznym , bo i tak cie szmaty obgaduja na boku .

Gość karambolnaszosie
Moje poglądy to takie: 1. jak masz swoje zdanie to głoś je pomimo biedy bo i tak ci dowalą. 2. nigdy nie myśl siłowo o życiu - to bez sensu. Nie siłuj się za długo z życiem. Raczej je ZMIEŃ - po prostu zmień i to radykalnie niż staraj sie być Kazimierzem Odnowiciem. Właśnie nie - właśnie wszystko olej i zajmij się czymś sensowniejszym niż WIECZNĄ HARÓWKĄ, z której nawet forsy nie ma. Bo to bez sensu. Tak jak Kazimierz Odnowiciel :(

Gość karambolnaszosie
Jesli chodzi o obgadywanie to dołącz do szmat - jak ci płacą. A jak nie to wszystko olej - nie siłuj się na ploty, które są ponad Twoje siły. Oto moja mądrość - NIEKOSZERNA.