Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_but_intelligent

NIESMIALE KOBIETY jak przelamalyscie strach przed seksem i nagoscia?

Polecane posty

Zastanawiam sie jak to jest z kobietami ktora sa niesmiale.Nie balyscie sie rozebrac przed swoim facetem i robic z nim roznych rzeczy od pieszczot po sex?

nie wchodze na podejrzane linki :P czekam na wasze opinie kobietki ;)

Gość smutna....
szczerze mówiąc ja się boję...a ile masz lat?

Gość jhgjh
powiem ci tak ja tez jestem nie smiala ale jak jestem z facetem to zapominam o swojej nie smialosci poniewaz w tym momencie jestem zajeta czyms innym.

20

ja ogolnie jestem odwazna ale nie w tej sferze :/ dlaczego? bo seks jest mi obcy,tak samo jak nagosc faceta...niewiem jak bede sie zachwowywac gdy moj facet sie rozbierze i bedzie chcial robic ze mna cos wiecej?chyba bede musiala wypic pol litra na odwage :(

Gość ja gtez
na codzien jestem niesmiala wrecz mam fobie i to straszliwa, nawet nie jestem w stanie zadzwonic do obcej osoby, a w lozku jakbym to nie ja byla :) moge paradowac nago caly dzien i nie mam wstydu przed niczym :P

Gość ja gtez
dziewictwo stracilam w 21 raku i zycia i do tego czasu tez myslalam, ze nie bede wiedziec co z czym i strasznie sie balam. az znalazlam faceta przy ktorym wyskoczylam z ciuchow ot tak i samo poszlo, to trzeba po prostu poczuc, samo przychodzi i nie z kazdym facetem

ja gtez -> rany,zazdroszcze Ci ...naprawde! a jak bylo na poczatku?nie mialas zadnych oporow?moze te opory "siedza" w mojej psychice?

mam od niedawna faceta,jest odemnie starszy i doswiadczony ale miedzy nami do niczego jeszcze nie doszlo...ale mimo wszystko troche sie tego obawiam :(

mozesz juz przestac wklejac te linki :o dziewczyny piszcie !:P

Gość xfxccvcv
Uwierz w siebie .

ale to jest taki paradoks-- jestem atrakcyjna,mloda i pewna siebie ale niewiem jak bede sie zachowywac w intymnej sytuacji,juz nie chodzi mi nawet o sam stosunek ale o pieszczoty ...

Gość jhgjh
jak znajdziesz odpowiedniego faceta to cos takiego poczujesz nie wiem jak to nazwac ze zapomnisz o niesmialosci tylko sie za niego zabierzesz. Mowie to z doswiadczenia bo tez jestem nie smiala..

wydaje mi sie ze moze na to wszystko miec wplyw otoczenie,rodzina,religia i wartosci jakimi sie czlowiek w zyciu kieruje.U mnie w domu sex byl zawsze tematem tabu...

Gość ja gtez
pierwsze randki, czerwona jak burak w restauracji, 3 slowa na krzyz i tzrymanie sie za spocone raczki :D :P a potem sie zaprzyjaznilismy, poczulam sie ze jestem bezpieczna, pierwszy raz rozebralam sie przy swietle ksiezyca hehe z bluzki, umieralam ze strachu, przytulalismy sie i bylo cudownie az mojemu misiowi stanal, na ten naoczny dowod ze jest ze mna ok, zapalilam swiatlo i jak zobaczylam jak na mnie patrzy to juz nigdy nie mialam z tym problemu, powiedzial ze jestem napiekniejsza kobieta w zyciu i mu uwierzylam :) potem jeszcze jakis czas nic nie bylo wiecej, ale to ja pierwsza powiedzialam, ze chce zeby to bylo dzisiaj:) na poczatku mnie prowadzil, a potem jak mi sie spodobalo, to sama chcialam wyprobowac wszystkiego :)

dzieki ze to wszystko napisalas :) 🌼 juz mi troche lepiej ;)

Gość yter
kobiety dlaczego tak rozkladacie nogi przed aparatem , a w realu to je łączycie ?

Gość ja gtez
nie martw sie, napewno bedzie podobnie z toba, jak juz znajdziesz czlowieka, z ktorym bedziesz czula sie swobodnie i bezpiecznie i ktoremu zaufasz, to kiedy nadejdzie moment na bliskosc fizyczna, sama bedziesz do niej dazyc :) kiedy jestem z moim mezczyzna i jestem tak strasznie strasznie podniecona to mam ochote go dotykac, calowac i robic wszystko na wszystkie sposoby;)niewazne jak i czy tzw 'technika odpowiednia', po prostu mnie ciagnie:)

Gość kenjia
Ja się czuję strasznie! Ja mam 21 lat, mój facet 30, jest zabójczo we mnie zakochany, ciagle mówi, że jestem śliczna, a mnie to zawstydza, bo wiem że rozczaruje się kiedy zobaczy mnie nago, tym bardziej że mam problemy z hormonami i wyglądam tak, że piersi mam małe i obwisłe, brzuch wielki z cellulitem, chodź na ogół wyglądam na szczupłą. :(

Gość kendra011
ja mam 17 lat i właśnie kilka dni temu się odważyłam całkowicie rozebrać przed swoim kochaniem, a on przede mną. nic nie robiliśmy (no, może z wyjątkiem pieszczot), chodziło o przełamanie granicy - nie jest źle.;)

Na mnie tez przyjdzie niedlugo czas ;) wiecie co?stwierdzilam,ze jezeli mam zaufanie do swojego faceta i czuje sie przy nim bezpieczna to nie bede miala takich strasznych oporow.Co innego rozebrac sie przed swoim chlopakiem a co inngo przed zupelnie obca osoba..

Chcialabym poznac wasze opinie dot.mojego niedawno rozpoczetego zwiazku.Otoz mojego TZ znam pol roku,jestesmy razem od kilku tyg.,jest to zwiazek na odleglosc tym samym nie widujemy sie nawet raz na tydzien :( on jest odemnie 8 lat starszy i ma swoje potrzeby w tym wieku.Planujemy pojechac gdzies na weekend,bedziemy spac razem w hotelu.Niewiem czy powinnam mu pozwolic na cos wiecej,bo narazie byly tylko namietne pocalunki...obym przelamala swoja niesmialosc:/

witam dziewczyny :) ja mam podobny problem mam 21 lat a bardzo sie boje zaufać facetowi.nie jestem doświadczona , miałąm jednego chłopaka z którym powoli sie wszystkiego uczyłam , jednak zdradził mnie i zostawił dla swojej pierwszej miłości . bardzo to przezyłam.teraz posznałam wspaniałego chłopaka tylko jest problem . ma 23 lata i jest prawiczkiem.bardzo sznauje dizewczyny jest troszkę pracoholikiem dlatego nie miał czasn na związki. koleżanki mi mówią daj sobie spokój prawiczek ale tak naprawde doceniam w nim to ze jest dobry dba po mnie , i wiem że nie zrobi mi krzywdy po za tym nie jest mułem :) i widać że troszkę wie:):) jesteśmy ze sobą 3 miesiące a znamy sie od 5miesięcy.wszyscy mi mówią jaki on wspaniały jak mniek kocha a jak mam straszny kompleks za co można mnie kochać/.wczoraj myślałm ze jesteśmy już gotowi , jednak kiedy miało dojść co do czego wycofałam sie , zablokowana jestem na maxa ,pociągam nie ale strasznei sie boje ze sie nie uda , ze zostawi mniep o tym jak zobaczy ze jestem tak spięta. wiem że jak bym potrafiła sie roskręcić to było by super bo jestem wyluzowaną dziewczyną, wyglądam na śmiałą laskę , doświadczoną a tu kicha. czuje sie strasznie nie dowartościowana jezeli chodzi o sex. boje ise rozebrać , chodz krok po kroku czuje sie pewniej. nie wiem co mam zrobić jak sie rozluźnić .... nie będe sie spijać:):) pomóżcie .a mozę musze go lepiej poznać i dopiero wtedy sie otworze , blokuje mnie właśnie to że za mało sie znamy, ale ktoś z was napisał ze gdybym czuła ze to ten to było by mi łatwiej , a wiem że ten chłopak nie jest mi obojętny.pomożecie?

Gość to nie tylko problem kobiet
bardzo wielu facetow odczuwa tez strach przed seksem

Gość słowko filmowe
a ja się zastanawiam, dlaczego nikt nie reaguje..na sex dzieci?? wejdzie w te linki..tam poniżej jest dziewczynka xxvx.ze spinką..ja bym jej dała 12-13 la..:O i taka w niebieskiej sukience..może ma z 115..:O obrzydliwie to wygląda..jak za sex biorą się dzieci:O... A policja i dorośli nie reagują..To jawne przyzwolenie na zło..:O Wiele kobiet jest bardzo ładnych, mają śliczne rysy twarzy, proporcjonalne ciało..dlaczego nie idą do agencji modelek? tylko wolą zarabiać.. w postaci filmów xxx..:O To mnie będzie dziwić do końca życia..:O Są ładniejsze niż niejedna światowej sławy modelka...szkoda tych kobiet na prawdę..