Gość elo19 Napisano Czerwiec 10, 2009 Hmm Ja powiem tak moim zdaniem to zależy od wieluuuuuu życzy jeśli kobieta potrafi się sama doprowadzić paluszkiem do orgazmu który ma 5 cm ? to dlaczego fajny chodź trochę przystojny chłopak z małym 10 cm ptakiem nie mógł by jej doprowadzić do tego jeszcze uczucie miłość myślę ze nie powinniście zmieniać przez to facetów a wybierać takich bardziej doświadczonych pewnych siebie którzy wiedzą do czego służy języczek , paluszki no i Wacuś nawet gdy jest mały mój ma 15 cm nie jest zbyt gruby nie chwale się w życiu miałem 1 partnerkę ale jak zaczęliśmy się bzykać o 23 to skończyłem o 1.30 w nocy 2 i puł godz mi było dobrze ale w mojej głowie i tak siedzi cos takiego że kobiecie nie dogodzisz nawet 50 centymetrowym chu... POMYSLCIE KOBIETY czego chcecie milosci czy tylko orgazmów i czy chcecie przez to ze on ma 10 cm na starośc nie miec sie do kogo odezwać i wspominać swoje orgazmy z młodych lat jak szukałyscie tylko wacka do tyłka :P aaaa no i SZANUJCIE SIĘ BO W TYCH CZSA ŁATWO O STRATE REPUTACJI LEPIEJ KOCHAĆ I BYĆ KOCHANYM NIŻ DAWAĆ TYŁKA ZA KASE ALBO BEZ MILOŚCI!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach