Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesciara czyzby

Wyznanie milosne?

Polecane posty

Gość szczesciara czyzby

CZy mam w to uwierzyc?Dlaczego tak cie traktuje ciagle ci to pisze .Poniewaz bardzo cie kocham zalezy mi na tobie , jestemm teraz nawet pewny ze moge ci ufac, jestes szczera i bezposrednia , podchodzisz do wszysrkiego z rosadkiem jestes ostrozna w podejmowaniu decyzji, myslisz normalnie i powaznie o zyciu.jestes czula i masz wielkie serce wypelnione miloscia i dobrocia dla innych wiesz na czym polega milosc poprostu jestes aniolem.DLatego martusiu tak podchodze do twojej osoby niechcial bym cie stracic bo nigdy nie spotkam takiej duszyczki jaka ty jestes

Gość moja droga jestem
w szoku . Dokladnie takie samo wyznanie kiedys dostalam od swojego exa, tylko zmienione bylo imie na moje. Jak ten Twoj ma na imie? Bo cos mi sie zdaje,ze ma ta sama regulke dla kolejnych kobiet, by je zbajerowac :-o

Gość szczesciara czyzby
Ten ma imie na W.A twoj były.

Gość moja droga jestem
moj nie na W. widocznie skads te regulke skopiowali. W przypadku mojego exa te wyznanie nie bylo adekwatne do jego czynow. Oby u Ciebie bylo inaczej

Gość pomada w smietanie
sAM a miewiem co mam myslec.Kazdy inaczej okzauje swoja milosc.Moze to z jego stronny jest naprawde szczere i wam sie uda.Tego mam zycze