Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrwożonakobieta

167cm, 65 kg, 93-80-97, 44 lata

Polecane posty

Gość OLLLCCIIIAAAKK
a moja mama ma 37 lat 86-60-88 takie ma wymiary, staniki kupuje se takie same jak ja 70B wzrost 170cm. Takie same wymiary mam ja i moja siostra. Wydaje mi się że sylwetke , jej typ dziedziczymy w genach

Gość kobietaspokojna
chmurko niebieska "Nie ważne ile masz lat, ile ważysz, ważne na ile się czujesz".... no właśnie...ale jak myślisz można czuć się świetnie widząc w lustrze rozlazłą, grubą, tłustą kobitą? Chyba samopoczucie to t a k ż e estetyczny wygląd....

Gość kobietaspokojna
> OLL... ...ale Twoja mama jest b.młoda kobietą - do 40-ki nietrudno utrzymać super wygląd - sztuką jest zachować go 10 lat później.... Różnica w wyglądzie między 20 a 30 może być praktycznie żadna...między 30 a 40 to już baaaaardzo dużo, a potem to może być masakra!

Gość OLLLCCIIIAAAKK
kobietaspokojna, wiem wiem, ma pani rację i zgadzam się z tym co Pani mówi, ale u mnie to praktycznie wszystkie kobiety tak wyglądają , kuzynki, ciocie, i moja Babcia. Przy czym buzie właśnie nie mamy szczupłe, nie wiem, dziwne to jest, wszędzie szczupłe a buzie coś w typie edyty górniak,

Gość kobietaspokojna
kochanie wiele zależy od cech wrodzonych, grubości kości etc. - na wiele spraw nic nie poradzisz... Myślę, że ważne jest, żeby się tak ogólnie nie "zapuścić" i mieć stały nawyk dbania o estetykę...czytaj: poniżej pewnego poziomu się nie schodzi... a deko w tę czy centymetr w tamtą...srał to! i tak najważniejsze zdrowie i dobre samopoczucie....

Gość zatrwożonakobieta
Ja też muszę trzynać fason. pracuje w szkole z dziećmi, który maluch chce mieć niestetycznie wygladajacą panią? no i jak prowadzić wf, gdy samemu sie nie zrobi przewrotu, pełnego skłonu, trzeba pokazać dzieciom ćwiczenia, na razie nie ma problemu, ale za 10 lat. Kurcze, biedne będą te maluszki

Gość -siątka
a ja mam 45 lat i 93-68-94 ale jestem niska 158cm i niestety taka kobieco okrągla,jak schudnę wyglądam jak po chemioterapii...taka kurczaki budowa ,ze zero smukłosci ...albo niezdrowe zasuszenie i kosci na dekolcie albo taki normalny wyglad ale waga wtedy 58kg...niby duzo ale jaka alternatywa????

Gość kobietaspokojna
...aaaa mądralo - zatrwożona - od razu trzeba było gadać, że sportujesz się całe dnie...phiiii też mi sztuka niezłą...sztuką być jak za ćwiczenia gimnastyczne kasę dają... to jednak jestem lepsza....choć starsza... :D

Gość i jaka skromna

Gość kobietaspokojna
..a gdzie jest napisane, że skromność to obowiązek? ...zwłaszcza fałszywa...

ja mam 162cm, ważę 45kg, 86-62-83 uważam, że jestem za chuda ale w żaden sposób nie mogę przytyć!! część ludzi mówi mi, że jestem szkielet a część, że fajna, filigranowa ze mnie kobietka ;)

Gość kobietaspokojna
a ile masz wiosen?

Gość zatrwożonakobieta
No nie całe dzie, tylko w pracy 3 razy w tygodniu, to nie jest gimnastyka od której sie chudnie, ale pozwala utrzymać sprawnośc fizyczna. Do takiej specjalnej nie moge sie zmusić, leń ze mnie. A szkoda, bo pewnie udka by wyglądały lepiej, no ale zycie musi być przyjemne no nie?

Gość kobietaspokojna
eee życie nie zaczyna się i nie kończy na udach...choć fajnie mieć akuratne... ciesz się z tego co masz...ja nie mam problemu z udami, tylko ze skłonnością do "boczków" - te wymagają po 300 hulahop w jedną stronę dziennie, a ja pracuję po 10-12 h dziennie (wiesz kasa) i padam wieczorem więc często na 50 nie mam siły... no i te kochane słodycze na dodatek atakujące zewsząd i wciąż...

Gość rudda
ja mam 38 lat wzrost 160 waga 52 wymiary 80-70-88 Gdzie za dużo a gdzie za mało?

Gość heh_
kobieta spokojna......jest jeszcze ten nocny sposob na zrzucenie wagi,co ty na to???:P

Gość kobietaspokojna
Zawsze chciałam spróbować...

Gość zatrwożonakobieta
no ,właśnie przeszukałam moja szafke i juz tylko batonik zbożowy został..., no dobre i to no jak to pisze heh zapomniałam o gimnastyce sypialnianej ta bywa dosć atrakcyjna tralalala

Gość heh_
tylko sprobowac?????? ze co?ze jak???? to najlepsza i najprzyjemniesza z gimnastyk:P