Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona jest szalona

Panowie czy sądzicie ,że dziewictwo to skarb ?

Polecane posty

Gość Tak Są
ekoeko ja nie miałem wczesnie nic złego na mysli doceniam to ze jestes dziewica i bardzo szanuje tylko myslałem ze już wygineły :P ale spoko.. jak nie jestes pasztetem do dla mnie trzymaj ja tez mam zasady...

Gość *baca*
No ja wychowywalem sie chyba jeszcze w czasach kiedy to co jest teraz norma bylo marginesem. Moze dlatego tak to postrzegam. Ale bez przesady jestem przed trzydziestka hehehe

Gość magosia
rany pękam ze śmiechu na komentarze:) Nie polecem dziewictwa bo w noc poślubna okaże się ,ze kompletnie z facetem do siebie nie pasujecie i co??

Gość ekoeko
do baca a co mam ci tu pisac historie mojego zycia sory ale to u psychoterapeuty

\" Panowie czy sądzicie ,że dziewictwo to skarb ?\" niby dla kogo? na pewno nie dla faceta... pomijam tu męskie pizdy, które nigdy nie ruchały i boją się kompromitacji - tacy będą szukać dziewic... normalny facet, który chce sobie poruchać i nie chce w łóżku bojaźliwej kłody, będzie szukał doświadczonej laski

Gość ...XYZ....
Ona jest szalona na moją szkołę mówią porodówka. No rozumiem mieć dziecko w wieku 19-20 lat to jeszcze jakoś przejdzie ale w 15 ??

Gość Tak Są
no ale sama wiesz ze nie liczy sie tylko czystość fizyczna ale głównie duchowa i tą mi udało sie zachować:P:P:P

Gość *baca*
No dobra jest juz Jarek_84 teraz jeszzce Wstrzasa brakuje i bedzie komplet.

Gość Ona jest szalona
jeeeej aż tak ? :P no u mnie to niektóre na luzie aa w ciąży jestem haha

Gość ekoeko
... normalny facet, który chce sobie poruchać i nie chce w łóżku bojaźliwej kłody, będzie szukał doświadczonej laski " no chyba ze sie zakocha,bo to tez sie czasem zdarza:P

Gość grubsia
Jarek=84, wole taką męską pizdę niż kutasa co wchodzi spuszcza sie i wychodzi. wole to robić z miłości. a jak się zakocham w doświadczonym to nie będize to mialo dla mnie znaczenia. proste zamiast szukac doświadczonej, poszukaj miłości buraczku

Gość Tak Są
no komentaze raczej swiadcza ze dziewictwo mało niewiele znaczy gł dla ludzitutaj piszacych czyli łatwych albo naiwnych lasek i napalonaych beznadziejnych samców!!!

Gość ...XYZ....
Nie no nie mówcie mi że lecicie na takie panny które jebią się z kim popadnie bo one są "doświadczone"

Gość magosia
moze Jarek84 trochę po chamsku ale w 100% ma rację :-)

Gość Ona jest szalona
a ja się niestety z Jarkiem nie zgodzę .. Znam też piękne ,atrakcyjne kobietki które się nie dały ...

"zamiast szukac doświadczonej, poszukaj miłości buraczku" ożesz kurnasz, co za infantylny tekst... dorośnij cnotko 💤

Gość grubsia
a i jeszcze coś Ci cwaniaku powiem, (do Jareczka84) jeden doświadczony facet powiedział że jestem doświadczona i to bardzo, a tymczasem nie wiedział że ma w łózku dziewice... (do stosunku nie doszło, robiliśmy za to inne rzeczy :P) wiec tez nie myśl sobie że jak któraś już kilka fiutów przyjęła to że jest lepsza...

Gość Ona jest szalona
OJ nie wiem czy tu jest przewaga lovelasów czy polacy się robią tacy ..

Gość ekoeko
wiesz ja nie mam zludzen jakbym spotkala niezlego faceta, pzrystojnego i madrego, w moim guscie (to odnosnie wysokich wymagan) i wiedzialbym ze moge z nim spedzic tylko jedna jedyna noc, a puxniej go nie spotkam, to bym sie nie wachala(to odnosnie zasad)

"Znam też piękne ,atrakcyjne kobietki które się nie dały ..." atrakcyjna dziewica? w jakim wieku? 16 lat? :D jeśli samica jest dziewicą dłużej niż do 21 roku życia to może być już tylko albo pasztet albo tucznik totalny. żadna fajna laska nie będzie trwała w cnocie dla jakiś idiotycznych przekonań o konieczności hołdowania czystości

Gość Ona jest szalona
ja nie mówie teraz o moich rówieśniczkach ...

Gość grubsia
haha widocznie w takim środowisku wychowałeś się Ty, ja znam mnóstwo pięknych dziewczyn, które akurat seksu jeszcze nie uprawiały... i na powodzenie nie narzekają.

Gość ekoeko
jarczku 84 a twoja mama to byla taka kloda czy niezla dupeczka do poruchania

Gość Ona jest szalona
haa a kiedyś chciałbyś aby twoja kobieta i matka twoich dzieci była taka doswiadczona i kochając sie z toba wspominala ex i porownywala cie do innych ?

Gość grubsia
a jak myślisz że każda "cnotka" jest kłodą to mylisz się

Gość ekoeko
"żadna fajna laska nie będzie trwała w cnocie dla jakiś idiotycznych przekonań o konieczności hołdowania czystości " jareczku a ja jestem dziewica nie z powodu pzrekonan religijnych tylko esteycznych ,porostu takim kulasom jak ty nie daje

Gość fdsdsddss
Oczywiście, że tak. Mężczyzna na poziomie, chce mieć kobietę na poziomie. Czyli taką, która chciała być dla niego jedyną.

Gość Ona jest szalona
fdsdsddss Oczywiście, że tak. Mężczyzna na poziomie, chce mieć kobietę na poziomie. Czyli taką, która chciała być dla niego jedyną. Tu facet na poziomie : )

Gość fdsdsddss
A, dziękuję.

Gość ekoeko
a propo poziomu intelektualnego to jarek siega ledwo mojego tylka taki przykurcz intelektualny