Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona jest szalona

Panowie czy sądzicie ,że dziewictwo to skarb ?

Polecane posty

Gość Ona jest szalona
A spoko ....jarus takiemu jak ty to bym sie nigdy nie dała !

Gość grubsia
oj chciałbyś mieć cnotkę, której żaden jeszcze nie miał, a która w łóżku ma potencjał, dziewica i dziwka jednocześnie a za określienie "cnotko" dziękuję :] jakoś wole być cnotką niż kurwiszczem, a na tym forum stan między tymi dwoma określeniami chyba nie istnieje :D:D:D

Gość ...XYZ....
Jarek=84 co przezywasz że żadna dziewica cie nie chce??

oj ekoeko zaczyna się odszczekiwać, jak miło:D dajesz dajesz pasztecie :D po Twoich postach widać, że musisz być faktycznie konkretnym pasztetem albo mieć wyjątkową nieforemny zad. ze sposobu wyrażania się o facetach wnioskować można, że jesteś całkowicie poza ich zainteresowaniem. to z drugiej strony ciekawe doświadczenie przeżyć 25 lat w dziewictwie :D

Gość Ona jest szalona
XYZ : Oj nie on jeszcze nigdy tego nie robił i próbuje którąś z nas omamić hmm ,,swą głupotą ale Cii!!!

Gość fdsdsddss
Pewnie zakochał się w jakiejś porządnej dziewczynie, która mu się nie oddała i teraz się "mści". Żałosne. No albo to dajka w przebraniu ;)

Gość Ona jest szalona
hahah fdsdsddss : a ty miałes juz jakąś dziewicę ?:P

" A spoko ....jarus takiemu jak ty to bym sie nigdy nie dała !" wątpię by ktokolwiek zainteresował się Tobą skoro do tej pory nikt tego nie zrobił :D może zapłać jakiemuś żigolakowi :D

Gość fdsdsddss
Ani dziewicy nie miałem, ani nie dziewicy. Pisałem przecież.

Gość Ona jest szalona
Czytaj uważnie Jaruś w wieku 16 lat sie puszczac nie bd !

Gość ekoeko
jesteś dziewicą, bo jesteś pasztetem... to tak a propos estetyki - jesteśmy wzrokowcami i nie dymamy wielorybów popracuj nad sobą, może kiedyś trafi Ci się okazja jareczku, jestem dziewica bo polacy to w 90 % pasztety tak patzre na wyglad, charakter tez sie liczy, jak facet ma fajny charakter a kiepski wyglad to sie z nim pzryjaxnie a nie ide do lóżka po drugie - okazja to cos wyjatkowego,taki towar deficytowy polacy to takie pzreterminowane towary, drugiej swiezosci

Gość Ona jest szalona
fdsdsddss: tzn ze ty prawiczek?

Gość grubsia
Prawda jest taka że dziewczyna jak kocha, to chce seksu. A jak nie kocha, to nie chce. I tyle. Ja np. cholernie chce... :] i mam z kim :D:D:D

Gość fdsdsddss
Tak.

Gość Ona jest szalona
uuu ......jeden z nielicznych haah chyba ze ty tez młody

Gość ekoeko
po Twoich postach widać, że musisz być faktycznie konkretnym pasztetem albo mieć wyjątkową nieforemny zad. " jesli po moich slowach cokolwiek widac to se zaluz okulary na mózg "ze sposobu wyrażania się o facetach wnioskować można, że jesteś całkowicie poza ich zainteresowaniem. to z drugiej strony ciekawe doświadczenie przeżyć 25 lat w dziewictwi" ja nie mowie o facetach ale o pasztetach takich jak ty jareczk aha 25 lat w dziewictwie zawsze lepsze niz wspomnienie twojego malego fiutka

buahahahah, widać, że zakompleksiony pasztecik z braku argumentów zaczyna wyciągać coraz to nowsze "fakty" (mały fiutek i moja aparycja) :D dajesz dajesz, może trafisz w sendo, cnotko :D PS: "zaluz" pisze się "załóż", o wielce wykształcona i piękna niewiasto :D

Gość ekoeko
Prawda jest taka że dziewczyna jak kocha, to chce seksu. A jak nie kocha, to nie chce. I tyle. Ja np. cholernie chce... :] i mam z kim grubsia trafilas w sedno ale taki jareczek zaraz ci napisze ze w pasztecie nikt sie nie zakocha dla jareczka milosc ro relacja jednostronna kobieta nie ma nic do gadania jareczek jest jeszce w epoce kamienia lupaneho proponuje wycieczke do zoo i polowanie na malpy

Napiszę tak, że poziom tej dyskusji jest żenujący. A co do tematu to pomiędzy \'dziewicami, a \'puszczalskimi\', są kobiety które są w udanych związkach i uprawiją seks z ukochanym facetem. I wiadomo, że albo się rozpadnie po jakimś czasie albo skończy się małżeństwem. I tak to się toczy. Więc nie popadajcie w skrajności, bo wydajecie się śmieszni. I nie wierze w kult tego jedynego. Oczywiście każdemu wolno wyznawać co chce, ale wiem jedno, że w wielu z was nie ma pojęcia o kulturze osobistej. Jesteście pełni agresji i nienawiści. Nie wyznaje takich zachować i jestem szczęśliwa z tego powodu :)

Gość Ona jest szalona
a ja was opuszczam na dziś już :) Trzeba się umyć (: jutro rano trzeba wstać Papa :)

Gość Ona jest szalona
Jeszcze tu wróce może tak pozatym

Gość ekoeko
buahahahah, widać, że zakompleksiony maly fitek z braku argumentów zaczyna wyciągać coraz to nowsze "fakty'' dajesz dajesz, może trafisz w sendo, cioto(trafiłam w sedno jareczku ?)

Gość ekoeko
we mnie nie ma agresji oj ti ti jareczku okarze ci laske mozesz sobie dzis o mnie pomyslec i zwalic konia

Gość .eko
nie sprowadzaj swoich wypowiedzi do poziomu jarka nie warto nie polemizuj nie warto nie warto

Gość ekoeko
okarze ci łaske hm, nie laske

Gość ekoeko
mysle ze do poziomu jarka jeszcze duzo mi brakuje

mi mała - to cud gospodarczy Tuska - druga irlandia ;) na razie jest irlandia cenowa, później przyjdzie kryzys irlandzki ;)

Gość .eko
choc jarek cwany koles to trzeba Jemu przyznac ,gdyby tylko swoje ego ukierunkowal w dobra strone to całkiem fajny "kolo" by z Niego był a tak to jest TYLKO jarkiem osiemdziesiatym czwartym :-(

Gość ekoeko
mi mala dla mnie oblesne jest to ze lizesz dupe temu prymitywowi nie chodzi o prymitywne slownictwo, ale prymitywny tok rozumowania jarka a poztym to on zaczol makao muka zaklepane