Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość levis women

Mojeciuchy.pl to jakieś wkręcanie ludzi!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość levis women

Przy zalogowaniu się do mojeciuchy.pl o mało nie wpakowałam się w jakieś gówno wymagane jest wpisanie tam swojego adresu telefonu i danych osobowych w takowym NIBY umozliwieniu mi odnalezienia ludzi w obrębie mojego miasta to jakieś chore jest to strona gdzie można wystawić swoje nienoszone ciuchy na sprzedaż a przecież jeśli znajdzie się kupca to wysyłając paczke wogóle nie potrzebne są moje dane!!!! mało tego możliwość jest wpisanie swoich wymiarów i wzrostu no dobrze to rozumiem komputer wtedy wyszukuje ciuchy które są nowo dodane i pasuja do mojej sylwetki ale,uśmiałam się z tego że można wpisać KOLOR WŁOSÓW,KOLOR OCZU,DŁUGOŚĆ WŁOSÓW,SWOJĄ WAGE, I DATE URODZENIA I TOO JUŻ MNIE ROZBROIŁO !!!!!! CO TO MA BYĆ JAKIŚ SKUP PANIENEK DO BURDELU!!!!!!!!!!!!

Gość vampgirl
normalnie ze prosza cie o wpisywanie danych a jesli bys owa paczke nie wyslala to skad kupujacy ma wiedziec kim jestes na roznych tego typu np. szafa.pl allegro wszedzie musisz wpisac swoje dane i nr konta bankowego tak trudno to zrozumiec

lewis women Ty nienormalna jestes?:) A ktos kto kupi od Ciebie ubrania ma wysłac kase w ciemo chuj wie komu? Musi miec Twoje dane. Moje Ciuchy to cos takiego jak allegro, tez istnieje system komentarzy.