tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 10, 2009 marysia jest bisi ol de tajm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda albo lena Napisano Czerwiec 10, 2009 maryśka jest świnia :( maryśka brzydko pisze do ludzi :( i maryśka się więcej do mnie nie odzywa bo mi sprawiła przykrość swoimi słowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 10, 2009 przeciez to wczoraj to nawet nie było kierowane do Lenki i prosze mnie tu bezpodstawnie nie oskarzac marysia kupi cukier :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda albo lena Napisano Czerwiec 10, 2009 cukier jest ble :( ale zrobiło mi się przykro :( pewnie nawet nie wiesz, o co konkretnie mi chodzi :O ale nieważne, zapomnij i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 10, 2009 chyba o te swinie :o a z cukrem to chyba nie kojarzysz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda albo lena Napisano Czerwiec 10, 2009 nie kojarze :O nieważne, jesteś bisi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheh Napisano Czerwiec 10, 2009 ale marysia kupi ten cukier:D dobra ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak jej potrzebny... Napisano Czerwiec 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheh Napisano Czerwiec 10, 2009 heheh potrzebny oj potrzebny DUZO CUKru! I KUPOWAĆ W ROZNYCH SKLEPACH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 10, 2009 co to jest bisi ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 10, 2009 o widze ze nie tylko ja pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurde nie wiem czy wiem o co Napisano Czerwiec 10, 2009 kaman :O KURWA A KTO PISZE BISI????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheh Napisano Czerwiec 10, 2009 BISI chyba znaczy bizi ;D zajęty-zamięty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda albo lena Napisano Czerwiec 10, 2009 kurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 10, 2009 mi tez :o jeszcze do tego ta marysia :o to juz w ogole masakra w oczach była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma-ma-sa-kra Napisano Czerwiec 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 10, 2009 cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak z fotą Napisano Czerwiec 11, 2009 przypomniało mi się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makabreska Napisano Czerwiec 11, 2009 marysia sie ze mna ozeni! ja mierze zawartosc cukru w cukrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaa już zajarzyłam z tym Napisano Czerwiec 11, 2009 cukrem :D:D :P hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o nieeeeeeee Napisano Czerwiec 11, 2009 spojrzałam na temat i myślałam że chodzi o zielone... no szkoda może innym razem he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 11, 2009 zdjecia do znalezienia na siec " marysia sie ze mna ozeni " dobre to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maryska to romek Napisano Czerwiec 11, 2009 pierdolony stulejarz co przegral tu zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzyniczna_marysia Napisano Czerwiec 11, 2009 co racja to racja a romana zostaw w spokoju bo to był zajebisty zbiorczy nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale że stulejarz to maryś nie Napisano Czerwiec 11, 2009 zaprzeczył :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale że stulejarz to maryś nie Napisano Czerwiec 11, 2009 @ maryska to romek ==> widzę śledzisz bacznie losy kafe :) od samego początku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach