Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreciolek_telewizorek

seks od tylu

Polecane posty

moja dziewczyna nie moze od tylu. czy mam ją rzucic? ona nie chce sie na to leczyc.

Gość frufru
już to pisaleś. tego sie NIE leczy. natomiast wiele zalezy od CIebie jako kochanka. jak nie umiesz jej pokazać rozkoszy w tej pozycji to cóż. moze idz się sam leczyc. a jak chcesz ją tylko rźnąć to lepiej ją rzuc. i nie pisz znów, że pozycja od tyłu zapewnia super przezycia, ze mozna oglądac tyłek i pomacac piersi itd - już wiemy, juz czytalismy.

no wlasnie, czytaliscie i nikt sie do tego nie odniosl. dlaczego? dlatego ze pozycja od tylu jest najwspanialsza! ze mna wszystko w porzadku, moj czlonek jest przecietnej dlugosci i srednicy, to dziewczyna jest jakas wybrakowana ze nie daje sie od tylu.

Gość frufru
o matko, bo to nie kwestia sprzętu tylko talentu. to że masz standardowego fiuta nie znaczy że jesteś dobrym kochankiem i tyle. poza tym - już się wtedy Ciebie pytano - jeśli chcesz rzucic dziewczynę tylko dlatego że ona nie może od tyłu, to co Ty właściwie do niej czujesz? po co się z nią wiązałeś?

zwiazalem sie z nia rok temu, seks od niedawna zaczelismy uprawiac. niestety nasze pozycie, ze wzgledu na jej niemoznosc od tylu jest nieudane. rozmawialem z nia o tym, prosilem o wizyte u ginekologa, stwierdzila ze nie bedzie sie leczyc na to, wiec to ona do mnie nic nie czuje :(

Gość no+no+
to znowu ty???????????? o tym samym ciagle????????????????

Gość no+no+
tyle osob juz ci o tym pisalo a ty dalej swoje.to ty taki tepy jestes czy tylko udajesz??????

Gość frufru
ja wiem że to durna prowokacja, ale wyłącznie z ciekawości - zadzwoń może do dowolnego ginekologa, wytłumacz na czym polega problem i spytaj o terapię. i koniecznie nam tu napisz co lekarz powiedział :D

Gość Lovii
\"czy to dziewczyna jest jakaś wybrakowana\" Wiesz, nie dziwie się, że nie chce. Dobry Kochanek nie powiedziałby, że jest wybrakowana. Jak jej to zasugerowałeś to już tym bardziej chcieć nie będzie. Ja facetowi, jakby do mnie tak mówił dałabym deskę z dziurką i kazała się przelecieć, a mi głowy nie zawracać. Istnieją jeszcze taktowni mężczyźni? (Nie licząc mojego). Pozdrawiam i życzę zmiany w toku myślenia.