Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhoanna

rano zrobiłam test ciążowy , ale...

Polecane posty

Gość jhoanna

witam , chcialam sie zapytac czy jest mozliwosc.. ciąży --kochałam sie z chłopakiem 12 dni przed okresem , cykle mam 30 dniowe -- chlopak mial prezerwatywe --po tym stosunku okres dostałam normalny i na czas i bardzo bolał mnie brzuch od kilku dni boli mnie brzuch i prawa pierś kolo sutka .. do tego dochodza mdłosci , boje sie ze to ciaza , dlatego zrobiłam dzis test , wyszedł negatywny od stosunku minęło 26 dni , a po ostatnim okresie juz niewspółzyłam czy powtórzyc test ????? czy test mogł sie mylic ???martwią mnie te mdłosci , poradzcie coś z góry dziękuje i prosze o wyrozumiałosc

Gość czarno pomaranczowa
okres miałas wiec nie jestes w ciązy..tym bardziej ze gumke mieliscie i test negatywny.

Mam bardzo korzysty pomysł 1. IDZ DO GINEKOLOGA bo tu nie ma rąk które leczą. Jeżeli boisz się to znajdz lekarza kobiete :) to naprawde niewiele czasu zajmuje a warto wiedzieć co się tam dzieje. Skoro Cie boli możesz na coś chorować. 2. Poproś ją o tabletki anty :)

Gość jhoanna
ale przeciez\ okres podczas ciazy mozna miec do któregos miesiaca nawet

Gość jhoanna
niewiem co myslec , tyle sie naczytałam o tym okresie podczas ciazy:O

Gość jhoanna
lae można miec normalne obfite krwawienie podczas ciazy , identyczne jak okres , i mozna tez plamic

Gość jhoanna
:(

Gość tralalinka
Napewno nie jesteś w ciąży.Idź jednak do ginekologa bo może się dziać coś niedobrego skoro boli Cię pierś i brzuch cały czas. Może też tak być że poddałaś się autosugsti z nerwów że jesteś w ciąży i teraz masz jej objawy chociąż w ciązy nie jesteś.

Gość jhoanna
tralalinka , uwazasz ze to napewno nie ciaza??? bardziej to sie tej ciazy boje , ale musze sie wybrac do ginekologa po niedzieli dopiero pojde