Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

kiedys bardzo dbalam o swoj wyglad teraz mi na tym nie zalezy

Polecane posty

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

a wrecz odwrotnie nie tyle ze nie dbam o siebie co nie chce ladnie wygladac ze wzgl na ....wstyd wiem ze to glupie ale tak jest:O co mi jest?

Gość jujuhyhy
tez tak mam, wszytsko mi jedna jaka bluke zaloze, cyz bede miala poplamione spodnie czy nie. wlsoy moeg miec w neiladzie, jeden pies

Gość trusski
kochana ja tez tak mialam ze nic mi sie nie chcialo ze soba robic! ale wiem ze musze bo robie to tylko dla siebie i dla nikogo innego!

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
no wlasnie tez tak mam i nie wiem dlaczego ale wstydze sie ladnie wygladac:O

Gość trusski
jak to sie wstydzisz? ile masz lat?

Gość promocja-50
naprawde dziwna jesteś, przecież to nie wstyd ładnie wyglądac

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
no wlasnie kiedys lubialam ladnie wygladac podobac sie facetom a teraz nie wiem co sie stalo, zaraz sie pesze robie zcerwona jak burak nie wiem co mi jest :O

Gość
Ja wstydzę się źle wyglądać - w pracy gdzie ma się kontakt z klientem zadbany, schludny wygląd to podstawa :) czuję się bardziej pewna siebie gdy mam np. fajnie uczesane włosy, niebanalne ciuchy itp. Zazdroszczę ludziom luzu.

Gość trusski
no wlasnie tez nie rozumiem jak mozna sie wstydzic ladnie wygladac. moze wstydzisz sie ubrac krotka spodniczke? :DD nie wiem o co chodzi kurcze

Gość Miałam to miałam..
..problemy z samooceną? poczuciem własnej wartości? Kobiecości...????

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
nie chodzi o spodniczki bo ich nie nosze nie wiem co mi jest:(:(

Gość tarzan332
hey mam pytanie dowas dziewczyny czy niechcialybyscie mi swoiego0 moczu sprzedac bo chce go kupic 50zl za 1 litr jak co to pisac domnie dzieki

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
kiedys ladnie sie ubieralam, robilam makijza, perfumy, ladnie uczesane wlosy a teraz mi na tym juz nie zalezy a nawet nie chce aby sie ktos na mnie patzryl odbija mi:O

Gość Miałam to miałam..
..wtedy się tak dzieje.. Zwłaszcza, jak np. facet porzuci, oblewając na do widzenia jadem: jesteś beznadziejna (tępa, głupia, gruba, niezgrabna, plaska... itp.)

Gość O Rany..
tarzan, może prościej zaczaić sie w szalecie miejskim...? :P

Gość tarzan332
to jak dziewcyzny sprzedacie mi go??

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
no fakt facet mnie olal dla innej i wg mnie wcale nie jakiejs ladnej i pieknej ale to tylko moje zdanie nie chce o tym pisac bo zaraz mnie tutaj kazdy zjedzie :O:O

Gość promocja-50
wogóle nie jesteś pewna siebie ale dlaczego ważysz 100kg czy co jest grane

Gość tarzan332
hmmm niewiem a myslisz ze by mi w szalecie dziewczyy sprzedaly??hmmmmusze sie zastanowic

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
nie waze 100 kg ale fakt nie jestem od tego czasu juz pewna siebie napisalabym dlaczego ale ...jak to zrobie to pewnie malo kto mnie zrozumie tutaj i zostane wyzwana:O

trochę wiary w siebie. mi też się nie chce, ale są takie momenty kiedy bym chciała czymś się wyróżnic- a tu dzinsy i bluza:/ poza tym pomysl sobie, ze nie wiesz kiedy pojawi sie Twój jedyny, ktory raczej zwroci uwage najpierw na plame na spodniach czy wygnieciona bluzke, a potem dopiero na Ciebie :) lepiej więc byc przygotowanym :)

Gość tarzan332
zgadzam sie z mandarynka:)

Gość Miałam to miałam..
..Więc wszystko jasne.. To jest To.. Potrzebny następny.. :D ja sie wtedy zaprzyjaźniłam z innym -wcale nie damsko-męsko. Towarzysko, na pogadanie.. I nagle okazało się, że jestem świetna, ładna, zgrabna i atrakcyjna.. oraz..że mam fajny zgrabny biust..nie lisie nosy.. :D :D :D ..Spróbuj tak.. Ale najpierw trochę na siłę, zadbaj o siebie (tylko podstawowo: oni nawet do Gadania lubią sobie popatrzec na nas.. :D

Gość promocja-50
idź sie sporządzic, ladny makijarz, umyj włosy założ cos fajnego-mi zawsze pomaga ale może mam troche więcej pewnosci siebie ale też tylko dlatego bo sie w własnej skórze dobrze czuje

Gość O Rany..
..tarzan, podaruję Ci cysternę, tylko zdradź, do czego Ci ta urynoterapia.. Na Potencję...? :P

poza tym jeśli facet Cię zostawił, to nie dlatego, że mu się z wyglądu nie podobasz... po prostu się różniliście w względzie charakteru... a co do wyglądu, to przecież musiałaś go czymś przyciagnac optycznie bo faceci to przede wszystkim wzrokowcy ;d uśmiech działa cuda :)

Gość tarzan332
nom a ile masz lat i skad jestes bo ja tez niemam dziewczyny????????????

Gość pinkelephant
ups...nic nowego - TYLKO facet jest dla głupich bab motorem życia...łeeeeeeeeeee dziecinada, głupota, kompleksy, małomiasteczkowa mentalność....

Gość Miałam to miałam..
..Napisz; ja tam Cie nie wyzwę, a na pewno postaram Zrozumieć.. Dużo w życiu Widziałam... :D ..pomarańczowa jesteś, nikt Cię nie znajdzie... :D A co tu napiszą.. Olać to.. ;D ( ..a tarzan pozbiera sik.. :P )