Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Dzień tygodnia !! prosze o pomoc

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Czy każda tabletka antykoncepcyjna ma takie samo działanie ? Czy dzień tygodnia zamieszczony na nich ma jakies znaczenie ? mam problem , biore regularnie tabletki od 3 miesięcy , dziś biorąc tableke zauważyłam ze wziełam nie tą co trzeba , dziś jest czwartek a ja wziełam tabletke z piątku , tabletka z środy została , i od środy biore tablete z następnego dnia ? ! cz to ma jakieś znaczenie ? prosze o szybką odpowiedz , co mam teraz zrobic !?

A jakie bierzesz tabletki? Większość tabletek ma to samo stężenie hormonu w każdej pigułce, więc obojętne, którą tabletkę weźmiesz - po prostu masz ją wziąć i tyle. Oznaczenia dni przy każdej tabletce są po to, by było łatwiej je brać i kontrolować, czy już wzięłaś tabletkę, czy nie.

Gość gagusior
Witam nic nie znaczy bez obaw kazda tabletka ma takie samo dzialanie jesli zie opuscilas zadnego dnia a dni na tabletkach sa tylko dla twojego ulatwienia nic wiecej ja bralam przez 7 lat i tez zdarzaly mi sie pomylki z tabletkami ale to nie ma zadnego znaczenia byle nie opuscic ani jednego dnia brania