Ewcia182 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Hey ! MAM pytanie otóż biore juz jakis czas tabletki yasminelle i ost nie zrobiłam przerwy 7 dniowej tylko wziełam drugie opakowanie i zostało mi jeszcze 5 tabletek a dzisiaj miałam takie lekkie plamienie normalne to ? Wczesniej juz tak robiłam bez przerwy i nic nie miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 a co na ten temat ulotka? bo wg mojej plamienia podczas końcówki 2 opakowania są jak najbardziej normalne. jeśli wcześniej nie miałaś to widać taki fart. sprawdź jeszcze co na ten temat piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 156 Napisano Czerwiec 11, 2009 przy stosowaniu yasminelle przy laczeniu opakowan plamienia to rzecz normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia1822 Napisano Czerwiec 16, 2009 Dziewcyzny ale dalej mam te plamienia juz słabsze ale nadal przedtem to jak by skapa miesiaczka... jutro ide do gina na cytologie to przy okazji sie zpaytam dzis wziełam ost tabl i 7 dni przerwy i ciekawe cyz dostane krwawienia normalnego ... a słuchajcie to ze plamiłam to nie mam obnizonej ochrony prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o klik - dziekuje Napisano Czerwiec 16, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/9788003/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach