Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spineczka_

jak delikatnie odmówić szefowi

Polecane posty

Gość spineczka_

Aby to brzmiało wiarygodnie. Proponuje odwiezienie, kawiarnie, wspólne zakupy, nieraz zdarza mu się dzwonić po południu i gdzieś mnie wyciągać, ale zawsze jakos się wymigam, a to że nie ma mnie teraz w domu, a to, że po pracy idę coś gdzieś załatwić. Kurde kończą mi się wymówki a on nie daje za wygraną, dalej to samo.

nic sie nie martw, jak nie potrafi zauważyć, że nie masz na niego ochoty, to ma kiepskie cechy , jak na szefa, i długo już nim nie pobędzie, a po drugie, chyba jest z Samoobrony ;)

a w jakim jestescie wieku, ta sama generacja, czy nie? no i co najwazniejsze, czy on jest wolny?

Gość spineczka_
jest szefem biedronki w Tumidaju i czesto podszczypuje mnie jak siedze na kasie:P

Gość spineczka_
45 ja 25. Wiem ze na mnie leci, ze kombinuje aby mnie przelecić a potem rzucić ale ja bede sprytniejsza niz on

Gość spineczka_
On zoanty, dzieci w moim wieku.

Szukaj innej pracy, ten du(p)ek nie da Ci spokoju.

Gość spineczka_
przeciez on tylko chce mnie przelecić nic wiecej

wielkie mi halo :o jesteś dziewicą, że tak cie to dziwi i odstrasza? :o Prześpij się z nim i korzystaj z benefitów wynikających z romansu z szefem;)

Gość zauza
ja jak moj szef do mnie podbijal a ja juz nie wiedzialam jak mu odmawiac powiedzialam, ze ludzie zaczynaja o tym plotkowac:) i sie skonczylo:)

Gość taaa ciekawe czy
ty byś się przespał z szefową starszą 20 lat:D 45 letni facet jest odpychający fizycznie a po seksie z takim rzygałabym chyba z godzinę:O

Gość spineczka_
Z tymi plotkami dobry pomysł.

>>ty byś się przespał z szefową starszą 20 lat bez problemu, zwłaszcza, że chodzi też o większą kasę :) ludzie robią gorsze rzeczy ;)

Gość taaa ciekawe czy
fuj:D nawet jakby była gruba, miala cycki do pasa i jechałoby jej z paszczy?:P

taa, zapytaj swojej matki, czy twój ojciec jest odpychający fizycznie. Jeden lubi matkę drugi córkę, trzeci obie. Dotyczy to również kobiet.

każdemu "jedzie z paszczy" jak nie umyje zębów, tobie też.

Gość taaa ciekawe czy
kurwa,na tej kafeterii wszystko trzeba pisać łopatologicznie bo się zaraz ktoś przyjebie:O DLA MNIE facet 45 letni jest obrzydliwy-to tak trudno było zajarzyć że piszę w SWOIM imieniu a nie całego świata?:O nie kręcą mnie faceci w wieku tatusia:O

Gość taaa ciekawe czy
ok Zygi,jedziemy dalej:D -czy przespałbyś się z szefem?:D -czy przespałbyś się z szefem starszym 20 lat? -czy przespałbyś się z szefową/szefem nawet gdybys mial za to nie dostać podwyżki-a powiedzmy nie przespanie naraziłoby cię na szykany bądź utratę pracy?:D

Ależ oczywiście, w takich sprawach musisz pisać od siebie, bo zdanie nabiera innego sensu.

Gość taaa ciekawe czy
oczywiście że nie,są za starzy:D oczywiście jako aktorów ich szanuję-bo wymieniłeś akurat całkiem niezłych:)

> -czy przespałbyś się z szefem? tak. >>-czy przespałbyś się z szefem starszym 20 lat? Tak >>-czy przespałbyś się z szefową/szefem nawet gdybys mial za to nie dostać podwyżki-a powiedzmy nie przespanie naraziłoby cię na szykany bądź utratę pracy? Tak

Gość taaa ciekawe czy
no to z inne strony:D czy istnieje osoba/zwierzę/rzecz z którą byś się nie przespał dla pieniędzy?:D

Gość taaa ciekawe czy
wkręcasz mnie;) 🖐️