Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Ludzie pomożcie mi...

Polecane posty

chciałabym pracowac w telegrze tylko nie wiem gdzie mam sie zgłosic, napsiałam e-maila do TVN-u ale nie odpisuja mi, moze macie kolezanki co tak pracuja, to trzeba byc po studiach czy wystarczy byc wygadanym i sa normlane castingi, bo ja juz nie wiem co mam robic;/

no co wy ludzie nie macie kolezanek co by tak pracowały, bo nie wiem gdzie mam sie tego dowiedziec;/ nitk nie wie

żeby tam pracować, trzeba tez jakoś normalnie wyglądać. Zapodaj może foto to zobaczymy czy sie nadajesz.

no jak na tvnie leci telegra czy salon gier, co jakas dupa jest wizji i zachęca ludzi do tego zeby dzownili i rozwiazywali zagadki, , a ja jestem wygadana, to bym mogła tak pracowac

nie dam tu swojego zdjecia bo jescze mnie ktos rozpozna a ja chce byc tu incognito, ale brzydka nie jestem , zalezy do gustu, normlana dziewczyna, gruba tez nie jestem chociaz mogłabym byc sczuplejsza, ale oni i tak tone pudru nakładaja tym dupom wiec czy brzydka czy ładna to co za roznica

ja tez w tv juz miałam swoj debiut, zaczepił mnie koles z kamera, i w radiu tez juz byłam, jak miałam testy gimnazjalne pare lat temu to sie pytali jak mi poszły i gdzie do LO:D

i co dupo nie kobieto , nie wiesz gdzie moge sie zgłosic do takiej pracy? albo ty Hinako?

prawdę mówiąc, nie wiem.. ale tam chyba potrzeba mieć jakieś studia.. albo chociaż znajomości :P na maila powinni odpisać :O

n o własnie sie zastanawiam do wasrzawy, albo do poznania, chcoiaz do wrocławia mam najblizej, jescze sama nie wiem, ale jak nei w tym roku to za rok , ale myslałam, ze własnie studia nie sa tam potrzebne