Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna18

Czy byłyście badane przez studentow u ginekologa czy oni tylko obserwują badania

Polecane posty

Gość antoine
oni tylko obserwują badanie

Gość antoine
nie, i nie chciałabym :) ale moja koleżanka była. najlepiej w takiej chwili "wylaczyc sie" i zapomniec, ze ktos tam jest:)

Gość to idź do przychodni a nie do
kliniki i studentów nie będzie. Jak idziesz do kliniki, to u każdego lekarza będą studenci. W końcu gdzies się muszą nauczyc

Gość wybite oko
muszą sie gdzies nauczyc ale nie na mnie

Macie prawo odmówić i nie pozwolić, by studenci asystowali przy badaniu. Takie jest prawo pacjenta. Tajemnica lekarska wiąże pacjenta z lekarzem i odwrotnie, studenci-praktykanci nie muszą znać Twoich dolegliwości, budowy etc. jeśli nie wyrazisz na to zgody. Kulturalny lekarz zapyta pacjentkę o zgodę. Jeśli lekarz będzie robił problemy, gdy wyrazisz swoje niezadowolenie z faktu uczestnictwa praktykantów przy badaniu, możesz odmówić badania i zgłosić sprawę do dyrekcji.

Gość stonka lommi
dobrze mówisz.Lekarze wykorzystują najczesciej młode pacjentki, wystraszone pobytem w szpitalu i myslące ze muszą sie na wszystko godzic.

Gość chlip klips
góóóraaa

Gość góra swieta
na szczescie nie

Gość podwyzszamyee

Gość beeendzie
gangbang jak nic :P

Gość taka moja rada
omijaj kliniki

Gość stokrrota
ja tak mialam w szpitalu gdy mnie badali, a dodam ze bylam jeszcze nastolatka(chyba 17 lat) i stalo kilku kolesi obok lekarza i sie przygladalo. A jeszcze mialam okres. Masakra

Gość bleblak
Moj brat student stomatologii, ktory mial rozne zajecia w szpitalu klinicznym powiedzial,ze jesli pacjent nie chce byc badany przez studenta na ogol zostaje wyproszony z gabinetu przez lekarza.

\"Moj brat student stomatologii, ktory mial rozne zajecia w szpitalu klinicznym powiedzial,ze jesli pacjent nie chce byc badany przez studenta na ogol zostaje wyproszony z gabinetu przez lekarza.\" To zależy pewnie od lekarza. Ja zapisuję się na wizytę do LEKARZA a nie lekarza i grupy studentów. Kobieta ma prawo decydować, czy praktykanci mają być obecni przy badaniu. Jeśli lekarz wyprosił - pewnie istnieje możliwość zgłoszenia tego tym na górze. Inna rzecz, że co innego stomatolog, a co innego ginekolog. Poziom intymności badania jest diametralnie różny.

Gość xvcxfdsfxvxcvxcvxvsdf
konowały polskie raus!

Gość 12364
czasem badają a czasem sie tylko przyglądają

Gość dianna

Gość glistha69
Nikt cie nie może zmuszać do tolerowania obecności osób trzecich. zawsze możesz poprosić aby studenci wyszli.