dziewczyna18 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 Jestem zapisana do ginekologa ale teraz u tego dr są studenci na jakiś praktykach i troche dziwnie sie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antoine Napisano Czerwiec 11, 2009 oni tylko obserwują badanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna18 0 Napisano Czerwiec 11, 2009 a byłaś w takiej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antoine Napisano Czerwiec 11, 2009 nie, i nie chciałabym :) ale moja koleżanka była. najlepiej w takiej chwili "wylaczyc sie" i zapomniec, ze ktos tam jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to idź do przychodni a nie do Napisano Czerwiec 11, 2009 kliniki i studentów nie będzie. Jak idziesz do kliniki, to u każdego lekarza będą studenci. W końcu gdzies się muszą nauczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybite oko Napisano Czerwiec 12, 2009 muszą sie gdzies nauczyc ale nie na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dakota-dakota 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Macie prawo odmówić i nie pozwolić, by studenci asystowali przy badaniu. Takie jest prawo pacjenta. Tajemnica lekarska wiąże pacjenta z lekarzem i odwrotnie, studenci-praktykanci nie muszą znać Twoich dolegliwości, budowy etc. jeśli nie wyrazisz na to zgody. Kulturalny lekarz zapyta pacjentkę o zgodę. Jeśli lekarz będzie robił problemy, gdy wyrazisz swoje niezadowolenie z faktu uczestnictwa praktykantów przy badaniu, możesz odmówić badania i zgłosić sprawę do dyrekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stonka lommi Napisano Czerwiec 13, 2009 dobrze mówisz.Lekarze wykorzystują najczesciej młode pacjentki, wystraszone pobytem w szpitalu i myslące ze muszą sie na wszystko godzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlip klips Napisano Czerwiec 13, 2009 góóóraaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość góra swieta Napisano Czerwiec 14, 2009 na szczescie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podwyzszamyee Napisano Czerwiec 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beeendzie Napisano Czerwiec 14, 2009 gangbang jak nic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka moja rada Napisano Czerwiec 14, 2009 omijaj kliniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrrota Napisano Czerwiec 14, 2009 ja tak mialam w szpitalu gdy mnie badali, a dodam ze bylam jeszcze nastolatka(chyba 17 lat) i stalo kilku kolesi obok lekarza i sie przygladalo. A jeszcze mialam okres. Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleblak Napisano Czerwiec 14, 2009 Moj brat student stomatologii, ktory mial rozne zajecia w szpitalu klinicznym powiedzial,ze jesli pacjent nie chce byc badany przez studenta na ogol zostaje wyproszony z gabinetu przez lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dakota-dakota 0 Napisano Czerwiec 14, 2009 \"Moj brat student stomatologii, ktory mial rozne zajecia w szpitalu klinicznym powiedzial,ze jesli pacjent nie chce byc badany przez studenta na ogol zostaje wyproszony z gabinetu przez lekarza.\" To zależy pewnie od lekarza. Ja zapisuję się na wizytę do LEKARZA a nie lekarza i grupy studentów. Kobieta ma prawo decydować, czy praktykanci mają być obecni przy badaniu. Jeśli lekarz wyprosił - pewnie istnieje możliwość zgłoszenia tego tym na górze. Inna rzecz, że co innego stomatolog, a co innego ginekolog. Poziom intymności badania jest diametralnie różny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xvcxfdsfxvxcvxcvxvsdf Napisano Czerwiec 15, 2009 konowały polskie raus! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12364 Napisano Czerwiec 16, 2009 czasem badają a czasem sie tylko przyglądają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glistha69 Napisano Lipiec 27, 2009 Nikt cie nie może zmuszać do tolerowania obecności osób trzecich. zawsze możesz poprosić aby studenci wyszli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach