Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caline-czka

czy pięć dni przed test będzie wiarygodny??

Polecane posty

ale nie załamuj sę gdy będzie tylko jedna,może po prostu to bedzie za wczesnie:)

Rozumiem Cię,wiem jak to jest..hehe.. A długo się już staacie,bo nam się udało w pierszy miesiąc,co też było szokiem:)

Oj to rzeczywiście rozumiem,że się boisz testu:/ Rok starań to rzeczywiście dużo,ale nie martw się w końcu na pewno sie uda:)

Gość jesli wyjdzie pozytywny to
no to trzymamy kciuki :) a swoja droga ja tez dlugo sie staralam wiec wiem jak okropne jest takie czekanie

Gość kiedyś zrobiłam za szybko
to trzy razy wyszedł mi pozytywny, a miesiączkę dostałam i tak w terminie. Więc lepiej poczekać.

tak też czekam...:( w środę mam dostać @ ale mam nadzieje ze nie dostanę.... mam objawy takie jak ty.... boże oby były dwie kreski

kiedys zrobilam za szybko---a moze mialas mikroporonienie....zdarza sie

wiesz co u mnie jest tak... sikam, zawroty głowy, bulgoty w brzuchu, zgaga, a co jeszcze to katar... czuje się jak przed okresem, ale wierze ze nam się udało... kochalismy się w dni płodne

ja sie boje testu robic!!ale na okres nie mam objawów piersi mnie nie bola wogole ani brzuch tylko sikam co chwila od kilku dni ze az sie nie wyspie bo z 3 razy wstaje w nocy i kazde nacisniecie brzucha i zachwile bym sikala i uczucie puski w brzuchu takie burczenie mimo iz jestem najedzona i kreci mi sie w glowie

dziewczyny ale nie wmawiajcie sobie objawow.........czekajcie i tyle jak juz mowilam kazdy objaw moze byc uzasadniony czyms innym wiec to mozna analizowac dopiero po zobaczeniu 2 kresek

ja juz przestalam liczyc dni plodne poprostu kochalismy sie jak mialam ochote a ten katar to ja tez mam az sie dziwie ze ktos ma tak samo jak ja tylko ze ja sie nie czuje jak na okres:(