Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meww

zycie uczuciowe

Polecane posty

mam 18 lat i nigdy nie mialam chlopaka. to nie jest tak, ze interesowali sie mna a ja wybrzydzalam czy balam sie zobowiazan. po prostu nikt nigdy sie mna nie interesowal, a przynajmniej nie okazywal tego. nie wiem, w czym tkwi problem - brzydka nie jestem (piekna tez nie, raczej zupelnie przecietna), ale za to bardzo niesmiala. znaczy sie nie unikam kontaktow z chlopakami bo staram sie walczyc z niesmialoscia, ale moze w tym tkwi przyczyna? naprawde juz nie wiem... doradzcie mi cos prosze... nie chce byc sama :(

dzieki :) tylko wlasnie sie martwie ze JESLI kogos poznam to o wiele za pozno :( wszysycy moi znajomi juz dawno pozakladaja rodziny a ja nadal bede na tym samym etapie ...

Gość szklanka wody dla urody
mając 18 lat nie ma się co stresować,ze nie masz chłopaka, prawdopodobnie masz stałe grono znajomych, bo jak się chodzi do szkoły i zachowuje w "przeciętny sposób" (trochę nie trafne określenie, nie interpretuj zbyt dosłownie), to właśnie tak jest, gdy na pradę wkroczysz w dorosłe życie (praca, albo jeśli planujesz to nawet studia) będziesz poznawać nowych ludzi nawet co dzień, czasem chcą- nie chcąc i dopiero będzie okazja by poznać partnera :) także wszystko jeszcze przed Tobą :)

oj dzieki za te mile slowa, duzo w nich prawdy :) ale nadal nie wiem, co ze mna jest nie tak, bo wiekszosc ludzi z mojego otoczenia ma za soba przynajmniej jeden zwiazek... a ja nawet okazji nie mialam...

Gość szklanka wody dla urody
cóż, tego nie jestem w stanie CI powiedzieć, sama znasz siebie najlepiej tylko może nie jesteś w stanie sobie uświadomić moje przypuszczenie: jesteś poważniejsza niż Twoje rówieśnice, a przy założeniu, że chłopcy których znasz są w większości w Twoim wieku, i przy wiedzy, ze płeć męska zarówno fizycznie jak i psychicznie dojrzewa później to po prostu dlatego nie jesteś w polu ich zainteresowań, jesteś dla nich za mądra ;) no ale to tylko moje gdybanie!